FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
رمز موفقیت تو این بازی فقط دلالیه و بس..............
چیزی که الان پر درامد ترین شغل هست تو ایران
تو یه روز 30 ک سود میکنم :دی
ماشالله این تاپیک پر حرفه ای هست
یه نظر بدید تیمه بهتری بچینم
مرسی

راستی با لوریس حال نکردم شوت خورش ملسه لیگ انگلیس کدوم دروازه باناش خوب هستند؟
داداش ما داریم بازی میکنیم که ازش لذت ببریم نه با دقل بازی کوینز بگیریم تمام کیف التیمیت همینه که با تیمای ضعیفتر تیماییرو ببری که اگه تو واقعیت می خواستن منتخب جهانم درست کنند شرمشون میومد همه این بازیکنارو یکجا داشته باشن:d
تویه انگیلیسم دروازبان شاخ که از هر جهت خوب کار کنه نداریم به هر حال هر کدومشون یه مشکلی دارن پس زیاد کوینز هاتو برای دروازبان خرج نکن

داداش ما داریم بازی میکنیم که ازش لذت ببریم نه با دقل بازی کوینز بگیریم تمام کیف التیمیت همینه که با تیمای ضعیفتر تیماییرو ببری که اگه تو واقعیت می خواستن منتخب جهانم درست کنند شرمشون میومد همه این بازیکنارو یکجا داشته باشن:d
تویه انگیلیسم دروازبان شاخ که از هر جهت خوب کار کنه نداریم به هر حال هر کدومشون یه مشکلی دارن پس زیاد کوینز هاتو برای دروازبان خرج نکن
من بخاطر همين دلالان تركيبو عوض كردم چون هر بازيكني ميخواستم بگيرم يا بايد 6000تا سكه بيشتر بدم يا بعدا 6.000 تا بدم واسش تركيب بخرم8-|

من بخاطر همين دلالان تركيبو عوض كردم چون هر بازيكني ميخواستم بگيرم يا بايد 6000تا سكه بيشتر بدم يا بعدا 6.000 تا بدم واسش تركيب بخرم8-|
بهترین کارو کردی چون ترکیب های کارامده زیادی هستن که زیاد استفاده نمیشه برای همین بازیکنارو میشه با قیمت های بسیار پایینتر گرفت البته اصل بازی ادمه با یه ترکیب معمولیم میشه تیم های فوق کهکشانیرو له کرد که با کمک خدا در حال انجامه البته بهتر بگم بود:d

داش گلم حرفت به دلم نشست
قبول دارم دلالی واقعا شغل کثیفیه
خب دبگه ما هم عاذت کردیم میدونی که ترک عادتم موجب مرض هست :دی
راستی من ترکیب 4.3.2.1 گذاشتم واقعا هم ترکیب عالیی هست خیلی هم ارزونه
منم لوریسو با 10 ک سود ابش کردم رفت
تو دروازه بان ها marchetti پیشنهاد میکنم هم خیلی ارزونه هم عالی بازی میکنه

آخرین ویرایش:
داش گلم حرفت به دلم نشست
قبول دارم دلالی واقعا شغل کثیفیه
خب دبگه ما هم عاذت کردیم میدونی که ترک عادتم موجب مرض هست :دی
راستی من ترکیب 4.3.2.1 گذاشتم واقعا هم ترکیب عالیی هست خیلی هم ارزونه
منم لوریسو با 10 ک سود ابش کردم رفت
تو دروازه بان ها marchetti پیشنهاد میکنم هم خیلی ارزونه هم عالی بازی میکنه
ایشالا تو 14 یه فکری واسه این دلالی بکنن
ولی در کل این خارجی ها با این همه بازیکن که دارن بازم چیزی بارشون نیست بازیکن نمیشن که نمیشن همه این 24 و 5 تا باختو یا نت قطع شده یا بعد بازی تو صفحه امتیازات گیر کرده البته 3 بازیشو باختم که اونم روی استفاده نکردنایه خودم از موقعیت هام بوده

ما با كلي ضرر و به قيمت از دست دادن نصري باز برگشتيم به 41212 لامصب از زمان وينينگ الون 4 به اين تركيب عادت كرديم عوضم نميشيم مارو با اين تركيب ميذارن تو گور:(

ایشالا تو 14 یه فکری واسه این دلالی بکنن
ولی در کل این خارجی ها با این همه بازیکن که دارن بازم چیزی بارشون نیست بازیکن نمیشن که نمیشن همه این 24 و 5 تا باختو یا نت قطع شده یا بعد بازی تو صفحه امتیازات گیر کرده البته 3 بازیشو باختم که اونم روی استفاده نکردنایه خودم از موقعیت هام بوده

بدون دلالي كه كسي نمي تونه مسي رونالدو بگيره.اولين نفر تو دلالي 37 ميليون داره

بدون دلالي كه كسي نمي تونه مسي رونالدو بگيره.اولين نفر تو دلالي 37 ميليون داره
منم قبول دارم بدون این کار نمیشه خرید این بازیکنارو ولی با این همه دلالی این همه بازیکن بازم نمیتونن هیچ کاری بکنند به هر حال سطح بازیشون از بچه های ما هر کار کنن پایینتره
البته استثنا هست توشون که البته پدیده نادریه:))

اقا دو تا سوال و یک نکته
سوال یک این دلالی چجوریه یعنی چجوری پول برنیم به بدن ؟

سوال دو کسی هست 5 هزار تا پول بده بهم بازیکنام دارن میمیرن یک لیگ تموم کنم بهش پس میدم ؟

اقا دو تا سوال و یک نکته
سوال یک این دلالی چجوریه یعنی چجوری پول برنیم به بدن ؟

سوال دو کسی هست 5 هزار تا پول بده بهم بازیکنام دارن میمیرن یک لیگ تموم کنم بهش پس میدم ؟

1-هر بازیکن یه قیمتی داره مثلا bale بین 80 تا 85ک خوب میخرند
شما قیمت پایین سرچ کنی 75 هم گیرت میاد 75 میخری بعد 85 میفروشی
به این میگند دلالی
2-پول نمیشه تو این بازی جا به جا کرد اگرم بشه من اطلاعی ندارم یکی از بازیکن هاتو بفروش پولش جور میشه(البته نه فروش سریع)

من نمیدونم این اسمش 2 گل کوچیکه یا فیفا! آخه تو یه بازی فوتبال مگه چندتا گل باید رد و بدل بشه! یا 8 تا میزنیم یا 6 تا میخوریم یا 5-4 میبریم یا 6-6 مساوی می کنیم!
تمامه لذت UT با این نتایج کذایی از بین میره وقتی که 8 تا میزنی میگی دیگه برای خودم ابر قدرتی شدم بعد بازی بعدی میای از یه تیم معمولی راحت میبازی نمیدونم مشکل چیه اما این تعداد گل بالا اصلا به نظرم طبیعی نیست به نظرم از عمد UT رو اینطوری کردن که گیمر های فیفا بیشتر به سمتش بیان چون میدونید که EA از UT خیلی راحت پول در میاره اما از سیزن و فرندلی هیچی بهش نمیرسه!و به نظرم این نتایج طبیعی نیست!

من نمیدونم این اسمش 2 گل کوچیکه یا فیفا! آخه تو یه بازی فوتبال مگه چندتا گل باید رد و بدل بشه! یا 8 تا میزنیم یا 6 تا میخوریم یا 5-4 میبریم یا 6-6 مساوی می کنیم!
تمامه لذت UT با این نتایج کذایی از بین میره وقتی که 8 تا میزنی میگی دیگه برای خودم ابر قدرتی شدم بعد بازی بعدی میای از یه تیم معمولی راحت میبازی نمیدونم مشکل چیه اما این تعداد گل بالا اصلا به نظرم طبیعی نیست به نظرم از عمد UT رو اینطوری کردن که گیمر های فیفا بیشتر به سمتش بیان چون میدونید که EA از UT خیلی راحت پول در میاره اما از سیزن و فرندلی هیچی بهش نمیرسه!و به نظرم این نتایج طبیعی نیست!
اره.نمی دونم چرا!!!!!!واسم عجیبم با تیمای غول مشکل ندارم ولی از اینایی که تیم مضخرف دارن راحت میبازم!

اره.نمی دونم چرا!!!!!!واسم عجیبم با تیمای غول مشکل ندارم ولی از اینایی که تیم مضخرف دارن راحت میبازم!
خوب داداشای گل من امارای بازیهای شما هارو که دیدم فراز و نشیبم زیاد دارین همین باعث این نتایج میشه
خداییش میگم اگه این مشکلای نت این چیزا نبود اخرای بازی هم رو امتیازات بازیکنا گیر نمیکرد باختام 2 رقمیم نمیشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or