FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
در دنیای واقعی واسه من کلاً لیگی جز لیگ انگلیس جذاب نیست و بازتابش تو بازیمم همینطوریه. یعنی اگه تیممو با لیگی جز لیگ انگلیس بسازم دلم به بازی کردن باهاش نمیره :d واسه همین عملاً راهی جز ساختن تیمم از لیگ انگلیس ندارم. البته واقعاً هم ازش لذت میبرم چون بازیکن خوب زیاد داره. ولی در زمینه‌ی تنبلی بازیکن ها قبول دارم تا حدودی. بازیکن سرعتی کم داره لیگ انگلیس. مخصوصاً تو پست حمله. ولی همه چی هم سرعت نیست. مثلاً بازیکنی مثل ون‌پرسی شوت‌هاش فوق‌العادن و یه بازیکن واقعاً کامله. یا داوید سیلوا که یه بازیساز تمام عیاره و ویژگیهای منحصر به فردی داره. لیگ انگلیس بازیکنای خاص زیاد داره. مثل فلایینی، رونی یا حتی جو هارت. واسه همین بازیهاش جذابن. تو FIFA13 هم همینطوره.
FIFA Ultimate Team - My Shared Squad | EA SPORTS Soccer
تیم جدیدم:دی کلا یجا بند نمیشم:دی
منم همینم دقیقاً :d الان تو این سه روز سومین ترکیبمه این یکی :d

دقت کردین بیشتر بازی های UT پرگل هستند و یا با اختلاف گل بالا برنده بازی میشی یا با اختلاف بالا میبازی من تو قسمت News که نگاه میکنم میبینم بیشتر دوستان هم با اختلاف بالا میبرن یا میبازن خود من شده بازی رو 2-8 بردم بعد بازی بعدیش 3-6 باختم یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره!نمیدونم برای شما هم همین اتفاق می افته یا نه!؟

دقت کردین بیشتر بازی های UT پرگل هستند و یا با اختلاف گل بالا برنده بازی میشی یا با اختلاف بالا میبازی من تو قسمت News که نگاه میکنم میبینم بیشتر دوستان هم با اختلاف بالا میبرن یا میبازن خود من شده بازی رو 2-8 بردم بعد بازی بعدیش 3-6 باختم یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره!نمیدونم برای شما هم همین اتفاق می افته یا نه!؟

تایید میشه:| باید ea درست کنه خب.
صد رحمت به گل کوچیک.والا:دی

تازگيا توي ديوژن 1 حتي 3 4 تا ميزني طرف دسته رو ميذاره رو زمين از پريروز تاحالا 3 4 نفر اينكارو كردن منم اعصابم خورد شد اين اخريرو هر چي فحش بلد بودم بهش دادم تازه طرف كاسياس راموس اينيستا ژاوي هم داشت8-|

امروز چقدر کیف داد بیشتر بازی هارو بردم واقعا این لیگ ایتالیا محشره پیشنهاد میکنم یه تست بزنید پشیمون نمیشید :دی
هم اسپید بالا
هم به شدت قلاب هستند و توپ قاپ :دی
و قیمتاشونم مناسبه

تازگيا توي ديوژن 1 حتي 3 4 تا ميزني طرف دسته رو ميذاره رو زمين از پريروز تاحالا 3 4 نفر اينكارو كردن منم اعصابم خورد شد اين اخريرو هر چي فحش بلد بودم بهش دادم تازه طرف كاسياس راموس اينيستا ژاوي هم داشت8-|
واقعا بعضی ها رو مغز ادم راه میرن یا دسترو ول میکنن یا توپو میبرن تو دفاع هی پاسکاره میکنن)x خوبه حالا عقب هستن اگه جلو بودن چیکار میکردن :d
در مورد گل زیادم واسه سبک بازی التیمیت که فقط رو سرعت هستش که بعضی مواقع اعصاب ادمو خورد میکنه برای همینم من چند وقتیه گزاشتم فعلا کنار التیمیتو:(

این ربطی به دیویژن نداره!!!!امروز داشتم با یکی بازی میکردم ازش 2-1 جلو بودم.دقیقه 90 یه کرنر گرفت.این قدر کرنر رو نزد که خودش خسته شد بعد چند دقیقه رفت بیرون!یکی نیست بگه مرتیکه خوب انصراف رو واسه دکور نذاشتن که!خوب انصراف بده:|

اگه توجه کرده باشین اکثرا این اجنبی ها رو لج و عقده ای بازی میکنند
طرف 90 دقه بهتر من بازی کرد ولی نتونست گلی بزنه دقه 90 رو کرنل گل خورد
2/3 تا پیام فحش داد :|
حالا یعنی چی ما واسه سرگرمی بازی میکنیم نه عقده بازی
اینارو حقشونه به نظر من اذیت کرد

لعنت به EA
اول به خاطر اینکه ما رو معتاد فیفا کرد!:d
دوم اینکه دیشب یه بازی رو تو UT بردم نتیجش 0-1 به نفع رقیب بود که با زیبایی حالشو گرفتم که دیگه اینقدر تکنیک نیاد 4 تا خورد!بعد که بازی تمام شد روی صفحه ای که Rate بازیکن ها رو میده ایستاد تا زمانی که پیغام بیرون افتادن از UT رو بهم داد در حالی که هم تو PSN و هم تو EA ساین بودم،بعد که مجددا برگشتم به UT دیدم برام باخت 0-3 زده و خوشحالیم به ضدحال تبدیل شد کسی از دوستان مورد مشابهی براش پیش اومده یا راه حلی برای این مشکل سراغ داره!؟

آخرین ویرایش:
لعنت به EA
اول به خاطر اینکه ما رو معتاد فیفا کرد!:d
دوم اینکه دیشب یه بازی رو تو UT بردم نتیجش 0-1 به نفع رقیب بود که با زیبایی حالشو گرفتم که دیگه اینقدر تکنیک نیاد 4 تا خورد!بعد که بازی تمام شد روی صفحه ای که Rate بازیکن ها رو میده ایستاد تا زمانی که پیغام بیرون افتادن از UT رو بهم داد در حالی که هم تو PSN و هم تو EA ساین بودم،بعد که مجددا برگشتم به UT دیدم برام باخت 0-3 زده و خوشحالیم به ضدحال تبدیل شد کسی از دوستان مورد مشابهی براش پیش اومده یا راه حلی برای این مشکل سراغ داره!؟

اینا واسه تو ضدحال واسه من و مرتضی خاطرست:)) حالا تا حالا شده تو اخرین بازی که باقی مونده ببری بعد امتیازات به جایی برسه که باید 10000 تا یا 8000 تا بگیری بعد ea شوتت کنه بیرون:دی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or