FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام دوستان من تو قسمت اولتیمات میخوام پوینت فیفا بگیرم ارور میده شما تا حالا فیفا پوینت خریدیم ....اگه گرفتین یه راهنمایی منو بکنید.....ممنون میشم................
اگه تو اكانتت پول هست و ارور ميده واسه اينه كه ريجن اكانت با بازي يكي نيست واسه منم ارور ميده به همين علت

التیمیت بی فیفا پوینت سخته:(
یه ذره شاید اوایل سخت باشه ولی اگه روش معامله و Trade کردن رو به درستی یاد بگیرید میتونید خیلی راحت Coin جمع کنید و بازیکنای گرون قیمت رو ارزون بخرین(که البته با ترکیب بسیار قدرتمند و گرونی که دارید مطمئنم به این موضوع توجه کردین).
خب نظرتون راجع به ترکیب جدید من چیه؟ تصمیم گیری واسم خیلی سخت بود که تیمم رو از چه لیگی ببندم. اول واسه تنوع فکرم بیشتر سمت لیگ ایتلایا و اسپانیا یا حتی یه دوره‌ای بوندس‌لیگا بود ولی ازونجا که خودم لیگ انگلیس رو فقط بطور جدی دنبال میکنم و میشناسم در نهایت ترجیح دادم تیممو با بازیکنای همین لیگ ببندم.

آخرین ویرایش:
یه ذره شاید اوایل سخت باشه ولی اگه روش معامله و Trade کردن رو به درستی یاد بگیرید میتونید خیلی راحت Coin جمع کنید و بازیکنای گرون قیمت رو ارزون بخرین(که البته با ترکیب بسیار قدرتمند و گرونی که دارید مطمئنم به این موضوع توجه کردین).
خب نظرتون راجع به ترکیب جدید من چیه؟ تصمیم گیری واسم خیلی سخت بود که تیمم رو از چه لیگی ببندم. اول واسه تنوع فکرم بیشتر سمت لیگ ایتلایا و اسپانیا یا حتی یه دوره‌ای بوندس‌لیگا بود ولی ازونجا که خودم لیگ انگلیس رو فقط بطور جدی دنبال میکنم و میشناسم در نهایت ترجیح دادم تیممو با بازیکنای همین لیگ ببندم.
ببین تو فیفا13 و مخصوصا تو التیمیت سرعت حرف اول رو میزنه!که اصلا خوب نیست و به همین علت دوتا اسطورم رو نمیگیرم(چابی هرناندز و اینیستا).من لا لیگا بودم.پرمیر لیگ بودم.بندسلیگا بودم.الانم برزیلم.با نیمارم حال میکنم:دی به من لالیگا حال داد چون بازیکناش معروفن.بندس لیگا حال داد چون باش خوب نتیجه می گرفتم(با لالیگا هم مچ بودم) ولی اصلا با انگلیس حال نکردم!!!!!بازیکنش تنبلن! الانم واسه نیمار رفتم برزیل تا ببینم چی میشه!!
حدا لعنت کنه طراح التیمیت رو که معتادمون کرد!!!!بچه ها میدونن من هک شدم و تمام بازیکنای خوبم رو از دست دادم ولی دوباره واسه اعتیادم شروع کردم از 0(چرا این رنگی شد:دی)

---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

قرار داد بازیکن هام تموم شده , هیچی پول هم ندارم , چه غلطی بکنم ؟ :|

هیچی دیگه یه بازیکنت رو بفروش یا فیفا پوینت بگیر

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من داوید سیلوارو فروختم و با کوینش گومز.رویس.پودلسکی.مرتساکر و خریدم :d
چطور بود ب نظرتون؟
بستگی به تیمت داره خب

یه سوال :
fifa 13 رو چرا بازی میکنید؟ باز call of duty کم کمش یه حس اکشن داره !
انجمن تخریب بازی های دیگر :دی

بابا شوخی کردم هاااا باز 10 نفری نریزین سرم چپ راست منو بزنین!
و مدیران خواهشا بن نکنید :دی

العان ای وای خدا , ای وای خداییییییم
الا ای وااااااااااااااای خدا , ای وای خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییم.می . . . ..
اگر بار گران بودیم رفتیییییییم وژ وژ .
داداش مهدی حلالم کن:-(

سلام
این تیم سری آ من
دیدم اکثر بچه های اینجا سری آ یی هستند لیک گذاشتم ببینید اگه بازیکن خوب سراغ دارید معرفی کنید بخرم
مرسی
ذخیره ها:
pato/palacio/Miccoli/giovinco/marchisio/vidal

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

ببین تو فیفا13 و مخصوصا تو التیمیت سرعت حرف اول رو میزنه!که اصلا خوب نیست و به همین علت دوتا اسطورم رو نمیگیرم(چابی هرناندز و اینیستا).من لا لیگا بودم.پرمیر لیگ بودم.بندسلیگا بودم.الانم برزیلم.با نیمارم حال میکنم:دی به من لالیگا حال داد چون بازیکناش معروفن.بندس لیگا حال داد چون باش خوب نتیجه می گرفتم(با لالیگا هم مچ بودم) ولی اصلا با انگلیس حال نکردم!!!!!بازیکنش تنبلن! الانم واسه نیمار رفتم برزیل تا ببینم چی میشه!!
حدا لعنت کنه طراح التیمیت رو که معتادمون کرد!!!!بچه ها میدونن من هک شدم و تمام بازیکنای خوبم رو از دست دادم ولی دوباره واسه اعتیادم شروع کردم از 0(چرا این رنگی شد:دی)

مارو هم نامردا معتاد کردند
من تقریبا همه لیگ هارو بودم فرانسه /انگلیس/المان/اسپانیاو حالا سری آ
انگلیش بازیکن ها تو بعضی پست ها واقعا کم هستند و خیلی هم گرونه بازیکن هاش
المان هم لیگ ارزونی هست هم بازیکنی خوبی داره
فرانسه بازیکن های سرعت بالا و ارزون داره ولی تاپ توش کم هست
اسپانیا بازیکن هاش خیلی گرون هستند لیگ باکلاسی هم هست ولی از دید شخصی من باهاش حال نکردم
ایتالیا بهترین لیگی هسن که توش بازی کردم تاحالا و ازش راضیم

واقعا این طرح ultimate بد معتاد کنندست من یک ماهه دارم بازی میکنم نزدیک 300 تا بازی انجام دادم با اینکه صبح تا عصر سر کار هستم :دی

راستی این contract چرا اینجوریه یه بار 28 تاییشو میشه 200 بخری یبار یهو گرون میشه الان رو 700 میخریم :O :((

یه سوال :
fifa 13 رو چرا بازی میکنید؟ باز call of duty کم کمش یه حس اکشن داره !
انجمن تخریب بازی های دیگر :دی

بابا شوخی کردم هاااا باز 10 نفری نریزین سرم چپ راست منو بزنین!
و مدیران خواهشا بن نکنید :دی
این بنده خدا بن شد ک :))
گناه داشت طفلی :d

ولی اصلا با انگلیس حال نکردم!!!!!بازیکنش تنبلن!
اتفاقا بازيكناش خيليم سرعتين
بدي bpl اينه كه بايد خيلي خرج كني تيم منو حتما ديدي كدوم بازيكنم تنبله؟
اتفاقا bpl بهترين و سرعتي ترين دفاعهارو داره جوري كه كسي بخواد دفاع سرعتي بذاره راحت ميتونه 4 5 تا بگيره
بازيكنهاي مهاجم سرعتيشم خيلي گرونه مثه اگوئرو كه قيمتش معرف حضورتون هست:d;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or