FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
داداشای گل زیاد به خودتون فشار نیارین تا دلتون بخواد این بلا سر منم اومده اونقدرم سر این قضیه لیگارو از دست دادم لیگی بود 7 بازی پشت هم بردم 21 امتیازو گرفتم ولی سر 7 بازی همینطور شد تازه به اینجاهم ختم نشد 3 تا بازی بقیشم همین بلا سرم اومد و در کمال ناباوری لیگ پر پر شد :dو....

لعنت به EA
اول به خاطر اینکه ما رو معتاد فیفا کرد!:d
دوم اینکه دیشب یه بازی رو تو UT بردم نتیجش 0-1 به نفع رقیب بود که با زیبایی حالشو گرفتم که دیگه اینقدر تکنیک نیاد 4 تا خورد!بعد که بازی تمام شد روی صفحه ای که Rate بازیکن ها رو میده ایستاد تا زمانی که پیغام بیرون افتادن از UT رو بهم داد در حالی که هم تو PSN و هم تو EA ساین بودم،بعد که مجددا برگشتم به UT دیدم برام باخت 0-3 زده و خوشحالیم به ضدحال تبدیل شد کسی از دوستان مورد مشابهی براش پیش اومده یا راه حلی برای این مشکل سراغ داره!؟
باو اينكه واسه ما هربازي روز اتفاق ميوفته
توفيفا 12 سيزن نبود تورنومنت بود تو تورنمنتم ميخواستي قهرمان بشي تيمت بايد خيلي شاخ ميبود يعني يه تيمي كه تصورشم سخت باشه واست
من تو با اون شرايط يه تيم هيولايي داشتم درحد بنز يه بار تورنمنتو بردم ولي اخرش اينجوري شد پولي به ما نداد كلي خورد تو پرمون

باو اينكه واسه ما هربازي روز اتفاق ميوفته
توفيفا 12 سيزن نبود تورنومنت بود تو تورنمنتم ميخواستي قهرمان بشي تيمت بايد خيلي شاخ ميبود يعني يه تيمي كه تصورشم سخت باشه واست
من تو با اون شرايط يه تيم هيولايي داشتم درحد بنز يه بار تورنمنتو بردم ولي اخرش اينجوري شد پولي به ما نداد كلي خورد تو پرمون
من برای اینکه دیگه به این مشکل نخورم 4 تا 5 ثانیه میزارم اون صفحه باشه بعد میزنم بره همین چند ثانیه باعث لودش میشه و از اون موقع که این کارو میکنم دیگه به مشکل نخوردم شماهم امتحان کنین چند ثانیه صبر بهتر از اون اتفاقاست:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من مربیم رو فروختم حالا از کجا مربی بخرم؟
از کجا میشه اسم تیم رو تغییر داد؟
تو trad pile تو قسمت auction search گزينه staff تايپ manager
اسم تركبيو ميتوني عوض كني تو قسمت squad اسم تيم رو هم به شرطي ميتوني عوض كني كه بري تو كاتالوگ اون گزينه رو بخري كه لولت بايد بالا باشه دقيقا يادم نيست كدوم لول

یه کسایی هستن که یه بازیکون مثل کدیرا میزارن واسه فروش.بعد میان تبلیغ میکنن که هر کی بازیکنای بهتری بهش پیشنهاد بده بهش مثلا مسی میدم(اونایی هم که پیشنهاد دادین برمی گردونن)
که اصطلاحا به این کار giveaway گفته میشه!حالا به نظرتون میشه بهشون اعتماد کرد؟

یه کسایی هستن که یه بازیکون مثل کدیرا میزارن واسه فروش.بعد میان تبلیغ میکنن که هر کی بازیکنای بهتری بهش پیشنهاد بده بهش مثلا مسی میدم(اونایی هم که پیشنهاد دادین برمی گردونن)
که اصطلاحا به این کار giveaway گفته میشه!حالا به نظرتون میشه بهشون اعتماد کرد؟

تو فك كنم تا اين تيمم به فنا ندي دست بردارنيستي8-|

cm واسه bpl كي خوبه؟ماتا خوبه؟
زياد بگيد:d
ماتا
کاسورلا= خیلی با بازیش حال میکنم در ضمن شوتهای سنگینی با هر دو پا میزنه
ارتتا
نسری
سیسوکو = بازیکنه خوبیه واقعا من ازش راضیم
سیلوا
فلینی= میگن خوبه ولی من تا حالا امتحانش نکردم باهاش حالم نمیکنم:d

رمز موفقیت تو این بازی فقط دلالیه و بس..............
چیزی که الان پر درامد ترین شغل هست تو ایران
تو یه روز 30 ک سود میکنم :دی
ماشالله این تاپیک پر حرفه ای هست
یه نظر بدید تیمه بهتری بچینم
مرسی
راستی با لوریس حال نکردم شوت خورش ملسه لیگ انگلیس کدوم دروازه باناش خوب هستند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or