باو اينكه واسه ما هربازي روز اتفاق ميوفتهلعنت به EA
اول به خاطر اینکه ما رو معتاد فیفا کرد!:d
دوم اینکه دیشب یه بازی رو تو UT بردم نتیجش 0-1 به نفع رقیب بود که با زیبایی حالشو گرفتم که دیگه اینقدر تکنیک نیاد 4 تا خورد!بعد که بازی تمام شد روی صفحه ای که Rate بازیکن ها رو میده ایستاد تا زمانی که پیغام بیرون افتادن از UT رو بهم داد در حالی که هم تو PSN و هم تو EA ساین بودم،بعد که مجددا برگشتم به UT دیدم برام باخت 0-3 زده و خوشحالیم به ضدحال تبدیل شد کسی از دوستان مورد مشابهی براش پیش اومده یا راه حلی برای این مشکل سراغ داره!؟
من برای اینکه دیگه به این مشکل نخورم 4 تا 5 ثانیه میزارم اون صفحه باشه بعد میزنم بره همین چند ثانیه باعث لودش میشه و از اون موقع که این کارو میکنم دیگه به مشکل نخوردم شماهم امتحان کنین چند ثانیه صبر بهتر از اون اتفاقاست:dباو اينكه واسه ما هربازي روز اتفاق ميوفته
توفيفا 12 سيزن نبود تورنومنت بود تو تورنمنتم ميخواستي قهرمان بشي تيمت بايد خيلي شاخ ميبود يعني يه تيمي كه تصورشم سخت باشه واست
من تو با اون شرايط يه تيم هيولايي داشتم درحد بنز يه بار تورنمنتو بردم ولي اخرش اينجوري شد پولي به ما نداد كلي خورد تو پرمون
سلام دوستان
من مربیم رو فروختم حالا از کجا مربی بخرم؟
از کجا میشه اسم تیم رو تغییر داد؟
تو trad pile تو قسمت auction search گزينه staff تايپ managerسلام دوستان
من مربیم رو فروختم حالا از کجا مربی بخرم؟
از کجا میشه اسم تیم رو تغییر داد؟
یه کسایی هستن که یه بازیکون مثل کدیرا میزارن واسه فروش.بعد میان تبلیغ میکنن که هر کی بازیکنای بهتری بهش پیشنهاد بده بهش مثلا مسی میدم(اونایی هم که پیشنهاد دادین برمی گردونن)
که اصطلاحا به این کار giveaway گفته میشه!حالا به نظرتون میشه بهشون اعتماد کرد؟
تو فك كنم تا اين تيمم به فنا ندي دست بردارنيستي
ماتاcm واسه bpl كي خوبه؟ماتا خوبه؟
زياد بگيد:d
تو پیامم گفتم نمیدونم چرا cm می خوایcm واسه bpl كي خوبه؟ماتا خوبه؟
زياد بگيد:d
راستی با لوریس حال نکردم شوت خورش ملسه لیگ انگلیس کدوم دروازه باناش خوب هستند؟