FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
چه کل کلی میکنند ممد و امید :دی
امید ممد راموس نداره.تو صفحه اول یو تی برو ترکیب تیمشو ببین معلومه

من اخرش به این پی نبردم تو پوتی چطوریه میشینی بازی میکنی پشت سر هم میبری شاید یه باخت اونم رو بد شانسی بدی
ولی فرداش میشینی بازی همرو میبازی جالبه همون بازیکنت که دیروز شاهکار میکرد الان تند تند توپ لو میده و دروازه بانت مفت مفت گل میخوره
مثلا امروز2 تا گل اونم شوت از پاتو خورد پیتر چک که دهنم باز موند این دیگه چه گل های مفتی این میخوره
اونم کی چک !!! که تو کاپ واسم شاهکار کرد تو دروازه!!!

دوستان با این مشخصات میشه بازی کرد؟
2794139499.png

آخرین ویرایش:
دوستان با این مشخصات میشه بازی کرد؟
2794139499.png
نسبت به كجا گرفتي؟،به ايران قاعدتا اينه اگه به اروپا يا..... باشه كه فوقالعادست
باز به ايران هم اين باشه مي توني بازي كني(در برخي از بازي ها لگ كم)
;)

- - -ویرایش - - -

چه کل کلی میکنند ممد و امید :دی
امید ممد راموس نداره.تو صفحه اول یو تی برو ترکیب تیمشو ببین معلومه

من اخرش به این پی نبردم تو پوتی چطوریه میشینی بازی میکنی پشت سر هم میبری شاید یه باخت اونم رو بد شانسی بدی
ولی فرداش میشینی بازی همرو میبازی جالبه همون بازیکنت که دیروز شاهکار میکرد الان تند تند توپ لو میده و دروازه بانت مفت مفت گل میخوره
مثلا امروز2 تا گل اونم شوت از پاتو خورد پیتر چک که دهنم باز موند این دیگه چه گل های مفتی این میخوره
اونم کی چک !!! که تو کاپ واسم شاهکار کرد تو دروازه!!!
بي شرفا عينه ليگ ايران بازي مي كنن:d طي برسي هاي من تو اون بازي هاي كه مي بري قراردادشون زياده و بشون پو لدادي و تو اون روز ٨،٧ تا بازي مي كني و قراردادشون مياد پايين و بد بازي ميكنن =)):)):((:d
پ.ن: اراده كنم راموس و هر خره ديگه اي بام قرارداد٩٩ تايي مي بندن چي فك كردي:-/:>b-):))

@ محمد اصفهانی
موریل رو هم میگیرم منتها چون قبلن باهاش بازی نکرده بودم هنوز نگرفتمش .. الانم تو حمله 5 6 نفر دارم خب ! یووتیچ اکثرن بیرونه چون بازی نمیرسه بهش زیاد
سیستم چرخشیه ..کاوانی اتوئو میکولی پاتو .. وسط هم گوارین و هرنانز خیلی خوبن . الانم بواتنگ + الشراوی (cm) گرفتم واسه وسط
ملت هنوز قدر این ترکیب 532 رو نمیدونن :d یا بلد نیستن باهاش بازی کنن .. تقریبن نصف بیشتر بردهامو مدیون همین ترکیبم، دفاعش بی نقصه واقعن .. اکثرن 41212 میان و غیره منم فقط ضدحمله گل میزنم :d
کلن راضیم از تیمم فعلن :d
اینم آخرین گلی که زدم همین یکی دوساعت پیش .. یه چیپ توخماتیک با پاتو :p
vivaBvB 0 – 2 vivaBvB | EA SPORTS Soccer

//
مهدی اگه این تاپیکو میخونی تو اینجا یا اونور مسیج بده یه بازیکنتو 30 ک بزار قیمتشو تا من بخرمش .. نزدیک 40 و خورده ای دارم الان .

اين تركيب من برا زمانيه كه تو لاليگا بودم b-)
شايد بدرده اون دوستمون بخره
خديرا و بوسكتس و جوزه پريرا و گواردادو و مودريچ و هيگواين و كوئنتراو هم ذخيره بودنb-):>

آقا شما یه عکس از تیمت بزار تا بچه ها بهتر راهنماییت کنن!اینطوری هیچکس نمیدونه ترکیب تیمت چیه؟نفرات تیمت کی هستن؟PSN آی دی خودت هم بگو!
در ضمن توی هافبک ها (CAM) اگر هافبک با ملیت اسپانیایی میخوای داوید سیلوا و سانتی کازورلا واقعا عالی هستن،اگر هم از لالیگا میخوای که دنبال ژاوی باش!البته بین فابرگاس و اوزیل به نظرم فابرگاس بهتره!
نه الان بزارم زایست:d
ی چند روز دیگه چند تا بازیکن توپ بخرم میزارم الان بزارم میشم سوژه خنده!

دوستان ی پریمیوم گلد پک بردم تو اون قسمت افلاین
ولی شانس**** من کل پولی که از توش در اوردم به 5-6 تا نمیرسید:-&
شانسه ما داریم:((

خب ما بعد از 2 هفته و يه روز اومديم
تو اين مدت همين چند وقته يه عربي خورد به ما من چون اسمم عربيه يارو فك كرد عربم نوشت كيف........يا مصطفي من فقط همينشو فهميدم بهش گفتم عرب نيستيم بابا اينگليش بگو هيچي نگفت رفتيم تو بازي يه گل افتاديم جلو بعد كابول توپ لو داد يارو همون توپو بلافاصله كرد تو گل ما يهو ماشين گل زني بازيكنان ما روشن شد و گل رو گل طرف رفت تو كار فحاشي و گل زدن به خودش ميخواست بره رو اعصاب ما و نميخواست بازي به اين زوديا تموم بشه منم زرنگي كردم با وجود اين همه فحشي به ما داد نوشتم وي آر استيل برودر:bighug:
اينو كه نگفتم يارو ادم شد درست بازي كرد و ما 6_1 اون بازي رو برديم بعد بازي هي ميگفت با 9 نفر دفاع ميكردي من چطوري بهت گل بزنم گفتم پسر خوب من اون گزينه رو گذاشته بودم رو بالانس اينقد نگو با 9 نفر دفاع ميكردي دوباره گفت اين جمله رو منم گفتم تو نوبي بابا ديگه جواب نداد=))
بعضي وقتها ادم نبايد فحش بده بايد طرف مقابلو خر كنه همچين كه خرش از پل گذشت بزنه طرفو سرويس كنه;;)

یه شب پینگ نتم خیلی تعریفی نداشت و یه خورده Delay تاخیر داشت ، داشتیم با یه نفر 2VS2 بازی میکردیم و خیلی نمیشد با اون وضعیت نت مانور داد
سه تا پاس گل هم دادم و بازی رو 3-2 بردیم ولی طرف آخرش برگشت به ما گفت نوب! ما هم اعصابمون ریخت به هم و یه بدوبیراه +22 بش گفتم ، اون برگشت گفت (( گزارش شد پیغامت موفق باشی)) ... من افتادم به معذرت خواهی و اینا ... اونم نوشت Last chance و قضیه تموم شد(طرف فرانسوی بود)
چطور میشه پیغام گزارش تخلف بشه؟ اصن چنین گزینه ای هست؟

دوستان دوست دارید تو آلتیمیت فیفا 14 چه چیزهایی به سیستم فعلی آلتیمیت تیم اضافه بشه؟
من خودم به این فکر کردم مثلا اگر یه بازیکن از یه ملیت و لیگ دیگه بود و اون خطهای قرمز با بازیکن هایی که باهاش هم ملیتی یا هم لیگی نیستن مثلا بعد از 80-70 بازی که توی تیممون فیکس بازی کرد تبدیل به خطوط سبز بشن!اینطوری خیلی جالب تر میشد!
یه مورد دیگه هم این بود که بشه مثلا بازیکنی که تو پست غیر تخصصیش میخوایم ازش بازی بگیریم مثلا دفاع راست رو میخوایم دفاع وسط کنیم،براش مربی بخریم و مثلا 2 هفته بازیش ندیم و در اختیار مربی باشه تا پستش عوض بشه!
نظر شما چیه؟

یه شب پینگ نتم خیلی تعریفی نداشت و یه خورده Delay تاخیر داشت ، داشتیم با یه نفر 2VS2 بازی میکردیم و خیلی نمیشد با اون وضعیت نت مانور داد
سه تا پاس گل هم دادم و بازی رو 3-2 بردیم ولی طرف آخرش برگشت به ما گفت نوب! ما هم اعصابمون ریخت به هم و یه بدوبیراه +22 بش گفتم ، اون برگشت گفت (( گزارش شد پیغامت موفق باشی)) ... من افتادم به معذرت خواهی و اینا ... اونم نوشت Last chance و قضیه تموم شد(طرف فرانسوی بود)
آره رو نامه اي كه ميخواي گزارش كني برو و مثلث رو بزن و بعدش Grief Report رو بزن .

سلووممم
داداشای گل چرا من نمیتونم بازی وصل بشم موقع ساین کردن این ارور رو میده
تو psn هم ساین شدم

i101195_IMAG0125.jpg

یه مورد دیگه هم این بود که بشه مثلا بازیکنی که تو پست غیر تخصصیش میخوایم ازش بازی بگیریم مثلا دفاع راست رو میخوایم دفاع وسط کنیم،براش مربی بخریم و مثلا 2 هفته بازیش ندیم و در اختیار مربی باشه تا پستش عوض بشه!
نظر شما چیه؟
اینو هستم داداشی
اتفاقا این سیستم تو مسترلیگ pes بود قبلا
خیلی توپه مثلا من میخوام بواتینگ رو بزارم cdm باید 10ک سکه اضافی بدم اگر این روش پیداه بشه دیگه نیازی نیست انقدر پول اضافی بدیم

بنظر من قدرت دروازبان هارو بیشتر کنند بهتره که حداقل گل مفت نخورند

- - -ویرایش - - -

خب ما بعد از 2 هفته و يه روز اومديم
تو اين مدت همين چند وقته يه عربي خورد به ما من چون اسمم عربيه يارو فك كرد عربم نوشت كيف........يا مصطفي من فقط همينشو فهميدم بهش گفتم عرب نيستيم بابا اينگليش بگو هيچي نگفت رفتيم تو بازي يه گل افتاديم جلو بعد كابول توپ لو داد يارو همون توپو بلافاصله كرد تو گل ما يهو ماشين گل زني بازيكنان ما روشن شد و گل رو گل طرف رفت تو كار فحاشي و گل زدن به خودش ميخواست بره رو اعصاب ما و نميخواست بازي به اين زوديا تموم بشه منم زرنگي كردم با وجود اين همه فحشي به ما داد نوشتم وي آر استيل برودر:bighug:
اينو كه نگفتم يارو ادم شد درست بازي كرد و ما 6_1 اون بازي رو برديم بعد بازي هي ميگفت با 9 نفر دفاع ميكردي من چطوري بهت گل بزنم گفتم پسر خوب من اون گزينه رو گذاشته بودم رو بالانس اينقد نگو با 9 نفر دفاع ميكردي دوباره گفت اين جمله رو منم گفتم تو نوبي بابا ديگه جواب نداد=))
بعضي وقتها ادم نبايد فحش بده بايد طرف مقابلو خر كنه همچين كه خرش از پل گذشت بزنه طرفو سرويس كنه;;)

به ببینید کی اومده داش مصی خودمون
میخوامت داداشی بی معرفت رفتی زیر اب خبری ازت نیست
تو هم که استاد رو اعصاب رفتنی تا دهن طرفو سرویس نکنی ولش نمیکنی =))

- - -ویرایش - - -

اگه اینطوریه که من 6 ماه پیش باید بن میشدم روزی 4 تا عرض ارادت نکنم به طرفم که روزم شب نمیشه ;;)

داش اميد بنظرمن بايد سيستم 442 رو يه كاري كنن بجاي دوتا cm دوتا cdm داشته باشه
سيستم 4231 هم بجاي دوتا cam پستهاي RM LM داشته باشه
و اينكه از بازيكن بالاي 100 تا بازي بازي ميگيري اورالش زياد بشه
يادش بخير يونس كابولم 380 تا بازي داشت خر شدم فروختمش:((
اگه الان بود بالاي 1000 تا بازي داشت:((

- - -ویرایش - - -

اون گزارش ها الكيه منم زمان فيفا11 ميزدم گزارش به طرفم ميگفتم گزارش كردم طرف بدتر فحش ميداد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or