اون دوتا يكي از يكي افتضاح ترندوستان برای دفاع وسط ی تیم اسپانیایی پیکه چطوره؟و برای راستش اربلوا چطوره؟
چون هم ارزونه و هم قویه
امروز کریستین تئو رو خریدم
فکر نمیکردم انقدر خوب باشه معرکس این بازیکن
خیلی بیشتر از اون چه که فکر میکردم بدردم خورد خیلی
دفاع ميراندارو خريدي؟خوب دفاع هم خریدم
حالا برای دفاع چپ البا بهترین گزینه است دیگه نه؟(اسپانیا)
ی نفر خوب هم اگه میشه معرفی کنید برای rm
هرچی میگردم بازیکن خوب پیدا نمیشه ناواس هست فقط که خوشم نمیاد ازش!
نه میراندا گزینه ی بعدیهدفاع ميراندارو خريدي؟
Rm كه ناواس عاليه بش توهين نكن،چونlm بجز رونالدو نيست،. مي توني ديماريا رو هم بخري با گواردادو كه جفتشون عالين ، و از دو تا از اين سه تا استفاده كني
این مونیایین رو من گرفتم فروختمش الانخیلی از بازیکنای متوسط به بالا هم هستن که اصلن کسی استفاده نمیکنه .. حتی تو خود همین لالیگا .. اتلتیکو بیلبائو 3 - 4 تا بازیکن ریزنقش با سرعت مناسب داره مثل مونیایین .. سوسایه تا .. ایسما لوپز و .. که میشه rm استفاده کرد؛ همگی تو فاز تهاجمی و پاسکاری و شوتزنی و غیره خوبن .. دی مارکوس هم هست که سرعتش بالای 90 ئه
تو لالیگا بین تیمای 4 ستاره ای که ورداشتم همین اتلتیکو بیلبائو رو بیشتر از بقیه دوستش دارم .
اون تورنومنته رو یه دور دیگه رفتم 7500 تا دیگه کوین گرفتم, کیلینی رو هم خریدم :bighug:
تقریبن بهترین ترکیب سری A رو دارم الان :
FIFA Ultimate Team - My Shared Squad | EA SPORTS Soccer
خیلی از بازیکنای متوسط به بالا هم هستن که اصلن کسی استفاده نمیکنه .. حتی تو خود همین لالیگا .. اتلتیکو بیلبائو 3 - 4 تا بازیکن ریزنقش با سرعت مناسب داره مثل مونیایین .. سوسایه تا .. ایسما لوپز و .. که میشه rm استفاده کرد؛ همگی تو فاز تهاجمی و پاسکاری و شوتزنی و غیره خوبن .. دی مارکوس هم هست که سرعتش بالای 90 ئه
تو لالیگا بین تیمای 4 ستاره ای که ورداشتم همین اتلتیکو بیلبائو رو بیشتر از بقیه دوستش دارم .
اون تورنومنته رو یه دور دیگه رفتم 7500 تا دیگه کوین گرفتم, کیلینی رو هم خریدم :bighug:
تقریبن بهترین ترکیب سری A رو دارم الان :
FIFA Ultimate Team - My Shared Squad | EA SPORTS Soccer
نه میراندا گزینه ی بعدیه
دروازبان هم که نگفتید کیو بخریم رفتم دخیا خریدم
بدک نیست بعضی وقتها ی سوتیایی میده ولی درکل خوبه
ناواس خوبه؟تیمه من بیشتر سرعتیه الان مهاجمام پدرو و کریستین تئو هستن که فوق العاده سرعتین مخصوصا تئو
پس rm هم همون ناواس رو میگرم دیگه هرچند ازش خوشم نمیاد:d
cam کیو بگیرم؟(چقدر سوال میکنم من نوبم دیگه!)
فعلا تیاگو رو گرفتم یکم کنده
- - -ویرایش - - -
این مونیایین رو من گرفتم فروختمش الان
نمیدونم چه مرگش بود هر بازی که میرفتی 20 تا از فیتنسش کم میشد که مثلا همون تئو که مثل سگ همش میدونمش 5-8 تا کم میکنه از فیتنس تو هر بازی
اوزیل حدودا چنده؟پس كيو گرفتي برا وسط؟ پپه و راموس بهترينن بعدش پپه و ميراندا
Lm گواردادو رو بزار
Cam هم اوزيل رو بگير
و st مارتينز و بنزما(هيگواين)
وقتي ميدونيم(مي تونيم)راموس و پپه رو بخريم لازم نيست تو كف بمونيماوزیل حدودا چنده؟
من کم پولم اخه
وسط هم ی نفر خوب رو گرفتم نمیگم تو کف باشید
- - -ویرایش - - -
ی چیز دیگه فابرگاس از اوزیل بهتر نیست؟
اوزیل حدودا چنده؟
من کم پولم اخه
وسط هم ی نفر خوب رو گرفتم نمیگم تو کف باشید
- - -ویرایش - - -
ی چیز دیگه فابرگاس از اوزیل بهتر نیست؟
وقتي ميدونيم(مي تونيم)راموس و پپه رو بخريم لازم نيست تو كف بمونيم
فابرگاس خيلي كنده ،اوزيل ولي پر سرعت تره
اوزيل تو گروني:d من ٢٦ تا خريدمش الان ١٢~١٣ تا بايد باشه
فابرگاس سرعتش از قاطر كمتره:dآقا شما یه عکس از تیمت بزار تا بچه ها بهتر راهنماییت کنن!اینطوری هیچکس نمیدونه ترکیب تیمت چیه؟نفرات تیمت کی هستن؟PSN آی دی خودت هم بگو!
در ضمن توی هافبک ها (CAM) اگر هافبک با ملیت اسپانیایی میخوای داوید سیلوا و سانتی کازورلا واقعا عالی هستن،اگر هم از لالیگا میخوای که دنبال ژاوی باش!البته بین فابرگاس و اوزیل به نظرم فابرگاس بهتره!
- - -ویرایش - - -
آقا اون بازی بود که لگ داشتیم و اول بازی خارج شدیم از بازی،برای من باخت ثبت کرد!
بابا همه مثل تو که وضعشون خوب نیست تیم رویایی ببندن!:d
فابرگاس سرعتش از قاطر كمتره:d
من يه چيزي گفتم حالا راموس كجا بود:d
تو زود تر ليو كردي
فابرگاس برا هافبك وسط و دفاعي خوبه نه تهاجميببین بعضی جاها توی UT هست که میبینی سرعت میشه فاکتور دوم و قدرت بدنی میشه اول قرار نیست که دستت رو بگیری رو دکمه سرعت فقط بدوی!!
حالا تو لالیگایی هستی با توجه به تعصبی که به رئال داری! برای همین اوزیل رو بهتر میدونی!من زمانی که تیمم آلمانی بود اوزیل رو خریدم 28K اما 2 بازی بعد اخراجش کردم چون اصلا قدرت بدنی نداشت یه تنه میخورد میرفت وسط تماشاگرا! تو دنیای واقعی فوتبال هم اوزیل همینطوره زود نفس کم میاره!سرخ میشه!زود مصدوم میشه!
خودم دیدم راموس داری خالی نبند!:d
اون بازی من بهت پیام دادم بیا بیرون! اما ادامه دادی منم دیدم اگه نیام بیرون از دقیقه 5 تا 90 باید با لگ و اعصاب خورد بازی کنم این شد که ترک زمین را واجب دانستم!!:d