FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اخه مشکلی که هست بازیکنام رو نمیخرن!
حتی با توصیه های اقا محمد تو او یکی تاپیک هم نمیشه
الان من لی رو گذاشتم برای فروش(75 و از لیگ انگلیس و کشور کره ی جنوبی)من خودم 650 خریدم دیگه از این ارزون تر نبود بقیه بالا 700 بود
ولی الان که گذاشتمش برای فروش قیمت پایه رو میزارم 450 ولی دریغ از ی خریدار
اگه فروش سریع بزنم 370 تا بهم میده
بازیکن خوبیه ولی کنده به درد من نمیخوره فکر کنم هیچ کس نمیخادش!شانس بده ما دیگه!
دوست من ،منو تو psn اد كن
رات بندازم

همین آقا محمد از اون دوستانی هست که همیشه به همه کمک میکنه و من به شخصه ازش تشکر میکنم!:bighug:

شما لطف داری امید جان
_______
راستی چند روزه زدم تو کار لالیگا
این فاکااو بازیش حرف نداره محشره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

سلاممم به همه
دوستان اون کاپ انلاین که 10ک سکه و سوپر گلد پک میده رو حتما دیدید

امروز همه تلاشمو کردم که این کاپ رو برنده بشم 3 بار تو دوردوم حذف شدم حتی تیممرو عوض کردم تا برنده بشم و چهارمین بار تونستم برنده بشم خیلی سخت بودا :دی
شانس هم که نداریم تو پکش بازیکن درجه یک نبود فقط حدود 15ک اتو اشغال واسه فروش

یه گل زدم به یکی حرف ها که واقعا دیدنی بود سیوش کردم
البته این کلیپ مخصوص عاشقان و دل باختگان لوریس هست :دی
اینم لینکش دیدنش خالی از لطف نیست گلی قشنگیه
Sepahan 2 ***x2013; 3 Sepahan | EA SPORTS Football
اینم اینک اپارات اگه نتونستید ببینید
گل زیبا فیفا 13

من نمیدونستم محمدباحال که تورنومنت 10 ک گذاشته.. دمت گرم ..
به هرحال دیشب تا 3 نشستم یه دور رفتم تو فینال یه عربه بود وقتی 4 هیچ عقب افتاد هی مسیج میداد میگفت هیچی پول ندارم .. توروخدا بزار من ببرم .. بهش گفتم منم ندارم ! میخوام کیلینی بخرم ..جواب داد تو که تیمت خیلی خوبه که ! یه لحظه دلم رحم اومد گفتم شاید راست میگه ولی باز 4 تا دیگه بهش زدم :bighug:
از تو پک هم شنایدر در اومد + خنزل پنزل .. پول کیلیینی هم جور شد :d بعده کیلینی باس پول جمع کنم پول مهدی رو + سودش بهش پس بدم :d
این وسط بازی FUT که نت قطع میشه coin های بعدیت رو کم میکنه سری بعد .. یعنی تو حالت عادی 1400 - 1500 تا میداد قبلن ولی DNF که میشی 300 400 تا میده همش :/
بعده 12 یا 15 بازی تازه اونوقت بر میگرده رو 1500 کوین دوباره :/ .. البته تو منوی اول بازی وقتی که مربع رو میزنی تو اون قسمت کاتالوگ ها که آنلاک میکنی چیزا رو .. چندتا گزینه " آنلاک ف یو تی کوین بوست " یه همچین چیزی هست .. اونم باید بزنیم فک کنم تا کم کم پولی که میده بابت هر بازی یبشتر بشه .
لیگ ایتالیا رو تقریبن همه خوباشو دارم .. یه کیلینی و دیناتاله رم بگیرم خوب تر میشه :d بوفون رو لازم ندارم چون با 532 اصلن حریف به دروازه م نمیتونه نزدیک بشه کلن !
هدف بعدی وقتی پولام بیشتر شد یه تیم اسپانیایی یا برزیلی میخوام ببندم .. انگلیس به سبک بازی من نمیخوره، بازیکناش همه شون بی ذوق ن :d قریحه هنری ندارن

دوستان من تیم اسپانیایی دارم بعدا شیر میکنم ببینید
الان ی سوال دارم تو پست های زیر بازیکن های خوب و خوش قیمت میخاستم(زیاد پول ندارما)
gk-cb-rm-st-cam
برای دروازبان نظر خودم روی tegea هستش(باز نگید برو کاسیاس بگیر میگم پول ندارم:دی)به نظر شما بهتر از این هم هست تو همین قیمتا؟
برای دفاع وسط رائول البیول چطوره؟

واسه دفاع وسط میراندا ( اتلتیکو مادرید)خوبه + جرمی متیو ( والنسیا) .. .. واسه cam هافبک وانسیا بود اسمش چی بود .. costa .. این هم پاسهاش خوبه هم شوت هاش هم تو کارای دفاعی و تهاجمی بالانسه کلن .. ever banega هست که یکم سرعتش کمه و تو کارای دفاعی ضعیفه وگرنه تو پاس و شوت اون هم خوبه .. ایسکو رو نمیدونم قیمتش چنده اونم خوبه
سانتی کازورلا هم همچنین .. st هم ارزون قیمت adrian (اتلتیکومادرید) هست .. واسه rm گواردادو خوبه .. آردا توران هم هست ولی سرعتش کمه یکم
بقیه ش رو هنوز نرفتم تو بحرش .. اگه تیممو اسپانیایی بسته بودم بهتر میتونستم راهنمایی کنم، الان حضورم ذهن نداره دقیقن

من نمیدونستم محمدباحال که تورنومنت 10 ک گذاشته.. دمت گرم ..
به هرحال دیشب تا 3 نشستم یه دور رفتم تو فینال یه عربه بود وقتی 4 هیچ عقب افتاد هی مسیج میداد میگفت هیچی پول ندارم .. توروخدا بزار من ببرم .. بهش گفتم منم ندارم ! میخوام کیلینی بخرم ..جواب داد تو که تیمت خیلی خوبه که ! یه لحظه دلم رحم اومد گفتم شاید راست میگه ولی باز 4 تا دیگه بهش زدم :bighug:
از تو پک هم شنایدر در اومد + خنزل پنزل .. پول کیلیینی هم جور شد :d بعده کیلینی باس پول جمع کنم پول مهدی رو + سودش بهش پس بدم :d
این وسط بازی FUT که نت قطع میشه coin های بعدیت رو کم میکنه سری بعد .. یعنی تو حالت عادی 1400 - 1500 تا میداد قبلن ولی DNF که میشی 300 400 تا میده همش :/
بعده 12 یا 15 بازی تازه اونوقت بر میگرده رو 1500 کوین دوباره :/ .. البته تو منوی اول بازی وقتی که مربع رو میزنی تو اون قسمت کاتالوگ ها که آنلاک میکنی چیزا رو .. چندتا گزینه " آنلاک ف یو تی کوین بوست " یه همچین چیزی هست .. اونم باید بزنیم فک کنم تا کم کم پولی که میده بابت هر بازی یبشتر بشه .
لیگ ایتالیا رو تقریبن همه خوباشو دارم .. یه کیلینی و دیناتاله رم بگیرم خوب تر میشه :d بوفون رو لازم ندارم چون با 532 اصلن حریف به دروازه م نمیتونه نزدیک بشه کلن !
هدف بعدی وقتی پولام بیشتر شد یه تیم اسپانیایی یا برزیلی میخوام ببندم .. انگلیس به سبک بازی من نمیخوره، بازیکناش همه شون بی ذوق ن :d قریحه هنری ندارن

ما مخلصیم داداشی
من ۳بار تو دور دوم حذف شدم ولی بار چهارم تیممو عوض کردم
یه تیم انگلیس بستم حرف نداره
بازی اولم خیلی سخت بود بازی دوم سوم با بد بختی بردم
امابازی آخر یکی بود توپخونه راه انداخته بود بازیش بهتر شما نباشه حرف نداشت اگر هنر نمایی پیتر جونم و دفاع عالی نبود 5تاگل میخردم
حتی نمیذاشت حمله کنم
ولی نیمه دوم نقطه ضعف طرف اومد دستماز گوشه ها بهش حمله کردم و تو یه سانتر بسیار زیبا دقیقه 86سیسه کوفت تو گلش ونابود شد :-D
============

خوش بحالت واسه من فقط 10ک از پک سود داشت
===_==========
یچی من تو fut بهش رسیدم اونم اینکه بازیکن گرون حتما عالی نیست مثلا همون دیناتاله من داشتم خیلی از بچه های اینجا هم داشتن در کل خیلی خوب نیست
===========
به سایت بهتون معرفی میکنم توش میتونید بهترین بازیکن های fut تو هر لیگ رو شناسایی کنید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

تبریک میگم محمد
من تو کاپ رسیدم نیمه نهایی،بازی طرف خیلی خوب بود 3-3 بودیم شد 3-4 به نفع اون بعد داور یه پنالتی افتضاح گرفت شد 3-5 بعد 4-5 شد بعد شروع کرد وقت کشی و بردن توپ کنار خط و حرکات طولی که وقت بازی کشته بشه و موفق شد!
اما من ناراحت نیستم چون اولا طرف بازیش خوب بود و دوما با پنالتی مسخره ای که داور گرفت بازی رو برد!
این داور ها واقعا رو اعصابن،یه توپهایی رو پنالتی میگیرن که اصلا تو صحنه آهسته نشون میده برخوردی نبوده!فکر کنم دور هر بازیکن یه شیلد هست که اگه به اون برخورد کنی و زمین بخوری خطا میشه!!:d
بعضی وقتها هم اونقدر بد سوت پایان رو میزنه که حد نداره مثلا 3 به یک داری میری یهو سوت رو میزنه حال گیری میکنه!:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما همه بیاین از جالب ترین و خنده دار ترین خاطرتون توی FUT بگین! اول از همه خودم:
2 ماه پیش فینال کاپ بود و 0-1 جلو بودم، اومدم مثلا حفظ توپ کنم از وسط زمین(دقیقا روی خط وسط زمین) یه پاس هوایی رو به عقب توسط اشملزر دادم به دروازه بانم ، دروازه بانم در حالی که میتونست راحت استپ کنه با کمال خونسردی رفت کنار (دقیقا رفت کنار) گذاشت توپ بره تو گل معلوم نبود اگر رویس دقایق آخر برام گل نمیزد و کاپ رو نمیبردم الان دروازبانم تو کدوم تیم مشغول گل کیلومتری خوردن بود!:d

مرسی امید جان
امروز یه اتفاق خیلی خوب هم واسم افتاد
کاپ افلاین که پریمیوم گلد پک میده تمومش کردم از تو پک یه بازیکن فصل در اومد که 100ک مایشه :دی
اینه:
Stefan Kießling 88 rating TOTS - FIFA 13 Ultimate Team Player Stats | Futhead

================================================
در مورد خاطره هم منم یه خاطره تو مایه خودن دارم
یه بار یه دوستام اومد خونمون دو نفره بزنیم طرف هیچی فوتبال بارش نبود منم کلی کری براش خوندم که سوسک مشی 2 رقمت کنم یا 3 رقمی و ازین مزه ها....:دی اقا چشتون روز بد نبینه
اول بازی از تو زمینش یه شوت محکم زد طرف دروازه و اقای کاسیلاس بهترین دروازه بان جان توپ از کنارشون رد شد رفت تو گل و هیچ حرکتی به اعضولات خوود ندادند مبادا خسته بشن :دی
خلاصه رفیق مارو بگی هرچی خواست بهمون گفت منم فقط قیافم این شکلی بود :|

چرا انقدر تاپیک سوت کوره حسن/مصطفی/مهدی رفتن زیر اب خبری هم ازشون نیست
بیمعرفتا دلمون واستون تنگ شده بیایین حداقل یه لایک بدید

مرسی امید جان
امروز یه اتفاق خیلی خوب هم واسم افتاد
کاپ افلاین که پریمیوم گلد پک میده تمومش کردم از تو پک یه بازیکن فصل در اومد که 100ک مایشه :دی
اینه:
Stefan Kießling 88 rating TOTS - FIFA 13 Ultimate Team Player Stats | Futhead

در مورد خاطره هم منم یه خاطره تو مایه خودن دارم
یه بار یه دوستام اومد خونمون دو نفره بزنیم طرف هیچی فوتبال بارش نبود منم کلی کری براش خوندم که سوسک مشی 2 رقمت کنم یا 3 رقمی و ازین مزه ها....:دی اقا چشتون روز بد نبینه
اول بازی از تو زمینش یه شوت محکم زد طرف دروازه و اقای کاسیلاس بهترین دروازه بان جان توپ از کنارشون رد شد رفت تو گل و هیچ حرکتی به اعضولات خوود ندادند مبادا خسته بشن :دی
خلاصه رفیق مارو بگی هرچی خواست بهمون گفت منم فقط قیافم این شکلی بود :|

چرا انقدر تاپیک سوت کوره حسن/مصطفی/مهدی رفتن زیر اب خبری هم ازشون نیست
بیمعرفتا دلمون واستون تنگ شده بیایین حداقل یه لایک بدید
مباركه
منم فردا ميام يه ماجرا تعريف ميكنم

امروز داشتم تو گوشیم میگشتم چندتا عکس جالب پیدا کردم میخوام نظرتون رو راجع بهشون بدونم!

این مال وقتیه که سیستم یهو قاطی کرد و کاری کرد که اگر تا آخر عمر UT بازی کنم تراز مالیم مثبت نشه!البته خوشبختانه ظرف 10 ثانیه درست شد!

61077195636348950518.jpg
این هم تیمی هستش که کلش TOTS هستش و نمیدونم مایه اش چقدر میشه!ولی 0-3 بهش باختم!!
45732086324375197891.jpg
این هم یکی از خفن ترین تیمهایی که باهاش مسابقه دادم و فکر کنم 3-2 میلیونی قیمتش بود!
50296765100182783104.jpg
و این هم نتیجه بازی با تیم بالایی!
29601707282434209008.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or