Barcayist
کاربر سایت
دوستان کسی تاحالا اون مشکلی که عکسش رو گذاشتم نداشته؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
محمد جان فكر كنم مشكل آنلاين پس داشته باشى،براى من كه همچين چيزى اتفاق نيافتاده.
دوستان کسی تاحالا اون مشکلی که عکسش رو گذاشتم نداشته؟
محمد جان فكر كنم مشكل آنلاين پس داشته باشى،براى من كه همچين چيزى اتفاق نيافتاده.
طبق معمول مشكل نته داغونهدوستان کسی تاحالا اون مشکلی که عکسش رو گذاشتم نداشته؟
اکی بچه ها مارو دست کم گرفتندداش اميد ممد اريج خوره فيفاش ديجيتاليه :d
- - -ویرایش - - -
طبق معمول مشكل نته داغونه
نت به قدري سرعتش كمه كه به سرورها نميتونه وصل بشه
اکی بچه ها مارو دست کم گرفتند
بابا من یه اصفهانی لارج اورجینال باز هستم
چیه دارید شاخ در میارین؟ :d
=======_____======
آره مشکل از نت بود داداشی
امروز صبح زدم تو کار ترکیب رنگو 5.3.2
یکم تو حمله ضعیفه ولی تو دفاع مرگ نداره عالیه
دعا گویه دوستانیم:dبهههه ببینید چه زیرآبی هایی امشب اومدن بالا :d
کجایی حسن؟ بازی نمیکنی؟
بنظرمن 532 خوب نيست
بعضي وقتها دفاعها خودشون قاطي ميكنن توپ لو ميدن من اينو به عينه ديدم
بعدشم روي سانترها بازم ميشه بهش گل زد فقط از عمق به هيچ وجه من الوجود نميشه حمله كرد
عبدالله اوج نگیر عزیزم :dاتفاقن دفاع کردن باهاش خیلی خیلی آسون تر میشه .. فقط باید بازیکن مناسب رو انتخاب کنی واسه کنترل کردن .. همین !
هم تو عمق و هم تو کناره ها اصلن راه نفوذ نمیزاره .. حالا من میام میگم اینجا شما میاید میگید که داری حرف میزنی فقط ! :d ف یو تی فرندلی هرکی پایه ست بیاد تا بهش نشون بدم الکی اصرار نمیکنم رو 532 .
اول ببین میتونی پسورد یوزرتو عوض کنی اگر شد که فکر کنم حله اگر نه راهی جز ایمیل زدن به پشتیبانی EA نيست!آقا میرم تو UT میگه اکانت UT ـم قفل شده !!
چی کار باید بکنم ؟
آره نوشته بود چیلد هووداول ببین میتونی پسورد یوزرتو عوض کنی اگر شد که فکر کنم حله اگر نه راهی جز ایمیل زدن به پشتیبانی EA نيست!
Security پسورد رو ازت پرسید؟اگر پرسیده و اشتباه جواب دادی یا یادت رفته هم بايد به پشتیبانی EA ایمیل بزنی!چون اکانتت رو قفل کردن و تا احراز مالکیت(عجب کلمه ای گفتم:d) نشه بازش نمیکنن!
آقا میرم تو UT میگه اکانت UT ـم قفل شده !!
چی کار باید بکنم ؟
بنظرمن 532 خوب نيست
بعضي وقتها دفاعها خودشون قاطي ميكنن توپ لو ميدن من اينو به عينه ديدم
بعدشم روي سانترها بازم ميشه بهش گل زد فقط از عمق به هيچ وجه من الوجود نميشه حمله كرد
من 2 تا بازی بیشتر با 5.3.2 نزدم ولی مطمئن هستم ترکیب خوبی هست چون دفاع عالی داره تو حمله هم باید با ترکیبش بیشتر بازی کرد تا قاطعانه نظر داداتفاقن دفاع کردن باهاش خیلی خیلی آسون تر میشه .. فقط باید بازیکن مناسب رو انتخاب کنی واسه کنترل کردن .. همین !
هم تو عمق و هم تو کناره ها اصلن راه نفوذ نمیزاره .. حالا من میام میگم اینجا شما میاید میگید که داری حرف میزنی فقط ! :d ف یو تی فرندلی هرکی پایه ست بیاد تا بهش نشون بدم الکی اصرار نمیکنم رو 532 .
من عصر از 6 تا حدود 10 هستم البته اگه این نت داغون بزارهعبدالله اوج نگیر عزیزم :d
بچه ها بیشتر چه زمانی ان هستین که من ان شم فوت فرندلی بزنیم برا تنوع؟؟
ماتا چلسی عالیه:bighug:
یکی دوتا هافبک خوب غیر از سری A میخوام بگیرم .. شبیه اینیستا
:bighug:
یکی دوتا هافبک خوب غیر از سری A میخوام بگیرم .. شبیه اینیستا