میشه یه کوچولو توضیح بدی کجاش برم ؟
من ی سری باهاش خوردم!داوید سیلوا و گوتزه خوبن،سانتی کازورلا هم با اینکه قیمتش کمه اما فوق العاده بازی میکنه! اینا همشون فانتزی و ریز بازی میکنن مثل اینیستا،، انتظار شوت خرکی ازشون نداشته باش!:d
داش عبداله شما بیشتر برد هات بخاطر پاسکاری و تمرکز فوق العادته که هرکسی این استعداد رو نداره:d و گرنه من دیشب با یکی بازی کردم سیستمش 1-2-2-5 بود 1-6 بردم،بدی سیستم های دفاعی اینه که تا وقتی که گل نخوری خوبن وگرنه اگر گل رو خوردی بدلیل ضعف حمله عملا شیرازه تیم از هم میپاشه مثل همین یارو که 6 تایی شد!!:d
اینم بگم قبلنا که باهات فرندلی میزدم،یادمه همش حمله میکردی و اجازه تمرکز به حریفت نمیدادی حالا چی شده رفتی تو فاز دفاع خدا میدونه!:d
یه بار باهات بازی کردم 0-1 بردمت فقط خدا میدونه چطوری از 20 تا موقعیتت یکیشون گل نشد ولی یه توپ من مستقیم رفت تو گل!بقیه بازی ها هم که پوستمونو کندی!
----------
راستی بچه ها توی FUT یه ایرانی هست به اسم علی زلزله تیمش دومین تیم FUT از لحاظ بهترین ترکیب تو دنیاست خیلی دوست دارم تیمش رو ببینم!
چی درست میشه ؟با کنسولت وصل شو خودش اتوماتیک درست میشه!
آقا علیرضا از این ورا؟راه گم کردی؟بیا تو جمع FUT بازان این تاپیک باشد که با بچه ها آشنا شوی!:d
من ی سری باهاش خوردم!
ایدیش هم همین علی زلزله است!
اینجوری بهت بگم بهترین تیمی که من تو کل عمرم دیدم!هرچی بازیکن خر و گرون هست رو این داره!نمیدونم از کجا این همه پول گیرش اومده
من تو سیزن بهش خوردم با ترکیب 2-1-2-5 بازی میکردم وقتی ترکیبش و دیدم تیمم رو گزاشتم رو اولترادفنس!
نیمه اول صفر صفر شدیم نیمه دوم 4 تا زد نامرد!
منم روی کرنر پویول برام ی گل زدم 4-1 باختم البته خودم خیلی راضی بودم اگه ی دروازبان خوب داشتم میتونستم مساوی کنم یا حتی ببرم(دخیا دروازبانم بود و هست!)
چی درست میشه ؟
میرم میگه قفله
از اینترنت هم رفتم تو سایتش اونجا هم میگه قفله
رفتممیسپاریمش دست عبداله تا با سیستم 2-3-5 بازیکن گرونهاش رو جلو چشش نیست و نابود کنه!!:d
- - -ویرایش - - -
برو تو پروفایلت تو سایت EA اونجا هم پسوردت هم جواب سکوریتی رو عوض کن!
اره خیلی ریلکس بودیعلی زلزله کیم دی ؟ :d آی دیشو بگو ببینیم چندچند میشیم
یه دو دست فرندلی ف یو تی زدم با حسن irlv7 .. عجب تیم خوبی داره این حسن ... خیلی هم هجومی و خوب بازی میکرد، دو تا بازی خوبی شد، بعدش هم فرندلی معمولی زدیم دودست که هردودست من بنفیکا ورداشتم اونم اولی اروگوئه و بعدی روسیه .. با بنفیکا و 4132 دیفالت خودش بازیش بیشتر از تیم FUT م حال میداد بهم .. خود حسن میدونه که چقد ریلکس بودم با بنفیکا :d
هافبک هم فعلن سیدورف رو یه لحظه احساساتی شدم گرفتم ..باز ببینم چی میشه :d
نه نداشت . قبل تو داشتم با سینا بازی میکردم فرندلی .. خیلی حال میده بازی با این پسر، حرف نداره!
با اونم لگ نداشتم .. کلن نت ها یکم بهتر شده وضعیتش نسبت به قبل، خدا کنه بهتر هم بشه
نت من مثلن 8 مگه ! ( تعرفه داینامایت های وب ) که رو ده گیگ محدوده وگرنه با 600 - 700 کیلوبایت میوتنم دانلود بکنم و پینگمم پایینه اما بعضی وقتا یهو ریپ میزنه :/
عبدااله داداش از کدوم isp نت میگیری اگه خوبه معرفی کن منم برم بگیرم که راحت شمماهی نزدیک 27 هشت تومن .. ولی میگم که .. محدوده به 10 گیگ حجم .
الان داشتم برزیل اروگوئه رو میدیدم .. نیمه شه الان ..این سوارز رو دیدم گفتم اگه بشه اینو به عنوان CM استفاده کرد خیلی خوب میشه .. رفتم گرفتمش 17000 تا
الان تو ترکیبم دوتا هافبک کناری میخوام تهاجمی بزارم یکی همین سوارز اون یکی بواتنگ یا الشراوی تا یکم تو حمله قوی تر بشه تیمم . وسط هم بین همه هافبک هام گوارین از همشون بهتره .. هم تو دفاع هم تو حمله عالیه، اونو میزارم . جلو هم که پاتو و کاوانی
علی زلزله رو آی دیشو پیداکردم، برم ببینم چندریشتره قدرتش :d
های وب - اینترنت پرسرعت های وب - خانه
واللا تو این خراب شده از بقیه شون بهتره ولی واسه بازی فرندلی داخل کشور خوبه .. مثلن با ssahvaz میزنم راحت . اینروزا هم باخارجیا بعضی اوقات خوبه .. بعضی اوقات نه
این پینگ با تهرانه
اینم با پاغیس