FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
خوبه که حوصله ی این کارارو نداری وگرنه چی میشد به هر حال این کار تو وجودته دیگه نمیشه کاریش کرد:d ولی خدا ببخشتت معلوم نی تا حالا چندتا دسته و lcd به خارجی ها خسارت زدی:d
اره ياد اون يارو افتادم كه من كاري كردم دسته رو بزنه تو lcd :)) ولي اون زمان رو اعصاب رفتنو بلد نبودم بوسيله يه سري اشخاص و يه فرد 15 ساله ياد گرفتم:d امروز يه ياروي اومده بود تيم برزيلي داشت گزارشگري هم ميكرد واسه خودش:)) نيمه اول 0_0 شد نيمه دوم 3 تا زدم بهش رفتم رو اعصابش دقيقه 80 يه گل زد ميخواستم دهنشو آسفالت كنم خدا خواست بيخيال شدم:d

واقعا میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
اره واقعا يهو ديدم بعد گل هيچ كار نميكنه بهش پيام دادم گفتم چرا بازي نميكني گفت دسته رو زدم تو lcd :)) ولي خداشاهده اون زمان رو اعصاب رفتنو بلد نبودم حتي ميرفتن رو اعصابم من رو اعصابشون نميرفتم ولي الان هركي مياد بايد برم رو اعصابش:))

اره ياد اون يارو افتادم كه من كاري كردم دسته رو بزنه تو lcd :)) ولي اون زمان رو اعصاب رفتنو بلد نبودم بوسيله يه سري اشخاص و يه فرد 15 ساله ياد گرفتم:d امروز يه ياروي اومده بود تيم برزيلي داشت گزارشگري هم ميكرد واسه خودش:)) نيمه اول 0_0 شد نيمه دوم 3 تا زدم بهش رفتم رو اعصابش دقيقه 80 يه گل زد ميخواستم دهنشو آسفالت كنم خدا خواست بيخيال شدم:d
داوش مصطفی خودمونی دیگه
خیر ببینی با این کارهات:d

خب بعد چند روز اومدیم اینجا کارت بزنیم :دی
چه خبرررررر
میبینم بحث داغ رو اعصاب رفتن مطرحه
رو اعصاب رفتن هرچه قدر جالب باشه ولی یچی مطمئنم اونم اینکه اعصاب خودت بیشتر خورد میشه و این اصلا خوب نیت
حالا یچی جالب براتون بگم دیروز با یه ژاپنی بازی میکردم وسط بازی پاتو مصدوم شد توپو زد بیرون
من داشتم شاخ در میاوردمااااا
بعد اوت پاس دادم به یارم سانتر کردم واسش که یعنی ما هم جوانمردانه بازی کردیم اقا چشمتون روز بد نبینه داش موقعیت گل میشد واسم :دی
والاااا به خدا کار خیر هم به ما نیومده :دی

آخرین ویرایش:
خب بعد چند روز اومدی اینجا کرت بزنیم :دی
چه خبرررررر
میبینم بحث داغ رو اعصاب رفتن مطرحه
رو اعصاب رفتن هرچه قدر جالب باشه ولی یچی مطمئنم اونم اینکه اعصاب خودت بیشتر خورد میشه و این اصلا خوب نیت
حالا یچی جالب براتون بگم دیروز با یه ژاپنی بازی میکردم وسط بازی پاتو مصدوم شد توپو زد بیرون
من داشتم شاخ در میاوردمااااا
بعد اوت پاس دادم به یارم سانتر کردم واسش که یعنی ما هم جوانمردانه بازی کردیم اقا چشمتون روز بد نمیشه داش موقعیت گل میشد واسم :دی
والاااا به خدا کار خیر هم به ما نیومده :دی
هيچوقت خارجيا رو با ژاپنيا مثه هم ندون ژاپنيا هم خعلي آدمن هم خعلي باهوش و با استعداد كاش اينقد ناسيوناليست نبودن بيشتر فيفا ميزدن
ژاپني جماعت هم هاردكوره هم اقا اينو اويزه گوشت كن
در مورد رو اعصاب رفتنم جونه تو واسه ما عادت شده اگه با بچه هاي خودمون بازي كنيم سخت بتونيم خودمونو كنترل كنيم=))
ميگم اين پروكلابز هم عجيب فازي ميده ها تازگيا يه يارو آويزونه ما ميشه ميريم پروكلابز;;)

هيچوقت خارجيا رو با ژاپنيا مثه هم ندون ژاپنيا هم خعلي آدمن هم خعلي باهوش و با استعداد كاش اينقد ناسيوناليست نبودن بيشتر فيفا ميزدن
ژاپني جماعت هم هاردكوره هم اقا اينو اويزه گوشت كن
در مورد رو اعصاب رفتنم جونه تو واسه ما عادت شده اگه با بچه هاي خودمون بازي كنيم سخت بتونيم خودمونو كنترل كنيم=))
ميگم اين پروكلابز هم عجيب فازي ميده ها تازگيا يه يارو آويزونه ما ميشه ميريم پروكلابز;;)
pro cup کجاست؟

به نظرم رو اعصاب کسی باید راه رفت که رو اعصابت راه بره و بخواد دلقک بازی در بیاره وگرنه کلا با اینکه یک گل بیفتی جلو بعد بخوای اذیت کنی طرفت رو مخالفم و یه طورایی ظلمه!!;;)
خودتونو بزارید جای اون بدبختی که بدی در حقتون نکرده حالا رو یه اتفاق گل خورده نباید دیگه آمپرش رو چسبوند دیگه!:d

حالا یه چیز جالب براتون تعریف کنم چند روز پیش با یکی بازی کردم زوج خط حملش مسی و رونالدو بودن!!کلی بازیکن اسمی دیگه داشت به هر سختی و مرارتی بود در حالی که 0-1 جلو بود به کمک بخت و اقبال 1-2 بردم!
فرداش اومدم دیدم یه مسیج از یه آی دی بنام EA_UT_PRIZES برام اومده که چون شما بازیتون خوبه و فلان و اینا EA میخواد بهتون Coin جایزه بده برو به این آدرس tinyurl.com/fifaut و جایزتو بگیر من که همون اول متوجه شدم کار همون حریف روز قبلمه بعد که به آدرس مراجعه کردم دیدم یه صفحه فیشینگ درست کرده عین صفحه UT توی PC و یوزر نیم و پسورد و بعد از اون سوال امنیتیتو ازت میگیره که کلا خلع سلاحت کرده باشه و حتی نتونی یوزر و پست رو بعد هک عوض کنی فکر کنم مسی و رونالدوش هم اینطوری گرفته بود! کلا گفتم که بدونید از این جور نامردایی تو فیفا زیاده!!

به نظرم رو اعصاب کسی باید راه رفت که رو اعصابت راه بره و بخواد دلقک بازی در بیاره وگرنه کلا با اینکه یک گل بیفتی جلو بعد بخوای اذیت کنی طرفت رو مخالفم و یه طورایی ظلمه!!;;)
خودتونو بزارید جای اون بدبختی که بدی در حقتون نکرده حالا رو یه اتفاق گل خورده نباید دیگه آمپرش رو چسبوند دیگه!:d

حالا یه چیز جالب براتون تعریف کنم چند روز پیش با یکی بازی کردم زوج خط حملش مسی و رونالدو بودن!!کلی بازیکن اسمی دیگه داشت به هر سختی و مرارتی بود در حالی که 0-1 جلو بود به کمک بخت و اقبال 1-2 بردم!
فرداش اومدم دیدم یه مسیج از یه آی دی بنام EA_UT_PRIZES برام اومده که چون شما بازیتون خوبه و فلان و اینا EA میخواد بهتون Coin جایزه بده برو به این آدرس tinyurl.com/fifaut و جایزتو بگیر من که همون اول متوجه شدم کار همون حریف روز قبلمه بعد که به آدرس مراجعه کردم دیدم یه صفحه فیشینگ درست کرده عین صفحه UT توی PC و یوزر نیم و پسورد و بعد از اون سوال امنیتیتو ازت میگیره که کلا خلع سلاحت کرده باشه و حتی نتونی یوزر و پست رو بعد هک عوض کنی فکر کنم مسی و رونالدوش هم اینطوری گرفته بود! کلا گفتم که بدونید از این جور نامردایی تو فیفا زیاده!!
اره واسه منم اومد همين پيغام
مهدي كيج بدبخت حواسش نبود رفت تو اون سايت طرف رويه ثانيه كمپاني و كيلينيشو دزديد
در مورد رو اعصاب هم حرفت درسته ولي عادت كردم دادا:d
pro cup کجاست؟
توقسمت آنلاين مد گزينه اول فك كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or