FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
مهدی هرکاری میکنم نمیره از تو وب تو اولتیمیت
ماله شما میره؟اعصابم داره خورد میشه

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------

عزیز برو وب اپ تیمت رو شیر کن خوب:| :)
میخوام برم تو اینو میزنه:
Sorry!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.
لطفا راهنمایی کنید=((:(:((

مهدی هرکاری میکنم نمیره از تو وب تو اولتیمیت
ماله شما میره؟اعصابم داره خورد میشه

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------

میخوام برم تو اینو میزنه:
Sorry!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.
لطفا راهنمایی کنید=((:(:((

راهی نداره بعدا تست کن

ديروز خورديم به يه يارو چميدونم كجايي بود 2_1 برديمش اخر بازي هي فحش ميداد ما هم دوسه دفعه جوابشو داديم رفت تو قسمت درباره من فهميد ما ايراني هستيم ديگه شروع كرد به تروريست تروريست گفتنو فحش دادن بعدشم بن لادن رو ميچسبوند به ما ايرانيا=))
هرچي گفتم بچه بن لادن ايراني نيست هي دري وري ميگفت اخرشم مجبورشدم بلاكش كنم

ديروز خورديم به يه يارو چميدونم كجايي بود 2_1 برديمش اخر بازي هي فحش ميداد ما هم دوسه دفعه جوابشو داديم رفت تو قسمت درباره من فهميد ما ايراني هستيم ديگه شروع كرد به تروريست تروريست گفتنو فحش دادن بعدشم بن لادن رو ميچسبوند به ما ايرانيا=))
هرچي گفتم بچه بن لادن ايراني نيست هي دري وري ميگفت اخرشم مجبورشدم بلاكش كنم
چند روز پیش با یکی بازی میکردم 0-2 ازم افتاد جلو بعد میخواست رو اعصابم راه بره Pause میکرد خلاصه 3 بار Pause خودش رو استفاده کرد،کلا صحنه آهسته رد نمیکرد
،دلقک بازی در میاورد.یه دری به تخته خورد 2-3 ازش افتادم جلو:d اینقدر حفظ توپ کردم داشت دیوونه میشد دیدم بازی نمیکنه تو همین حین یه گل دیگه زدم بهش!نگو تو این حین داشته پیام مینوشته!بعد بازی دیدم پیامش این بوده تو رو خدا یه بار Pause کن میخوام تعویض کنم!!:dیکی نیست بگه آخه مریضی وقت کشی میکنی بعد به التماس میفتی!!

چند روز پیش با یکی بازی میکردم 0-2 ازم افتاد جلو بعد میخواست رو اعصابم راه بره Pause میکرد خلاصه 3 بار Pause خودش رو استفاده کرد،کلا صحنه آهسته رد نمیکرد
،دلقک بازی در میاورد.یه دری به تخته خورد 2-3 ازش افتادم جلو:d اینقدر حفظ توپ کردم داشت دیوونه میشد دیدم بازی نمیکنه تو همین حین یه گل دیگه زدم بهش!نگو تو این حین داشته پیام مینوشته!بعد بازی دیدم پیامش این بوده تو رو خدا یه بار Pause کن میخوام تعویض کنم!!:dیکی نیست بگه آخه مریضی وقت کشی میکنی بعد به التماس میفتی!!
من نميدونم اين خارجيا بعضياشون بجاي مغز تو كله شون چيه:d

به یکی خورده بودم چن هفته پیش یارو سیلوا مشکی ایبرا ریبری.....خلاصه همرو داشت....قشنگ دریبل میزد.....بعد من بردمش هی به من میگفت نوب هی فحش میداد.....منم قشنگ بازی نکردم فقط 3 امتیاز می خواستم...بهش میگم اینجا واسه لذت نیست واسه پول بازی می کنن....اگه میخوای لذت ببری برو سیزن:|ولی باز نمی فهمید حرف خودش رو میزد!

یک هفته اس نمیتونم بازی کنم.اینترنت خیلی داغونه.واسه شما هم خرابه؟استخون درد شدم.:|

من اگه شانس بیارم روز تعطیل بهم بخوره صبح ساعت 7 میشینیم پاش تا ساعت 10/11 سرعت عالیه
بقیش دیگه با لگ میشه

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

اقا امروز خوردیم به یکی تیمش لیگ المان بود
نامرد با روبن یک شوتایی میزدا 1 شوتاشم خیلی عجیب رفت تو گل که پیتر چک شاخ در اورد این از کجا رفت تو گل :دی
خلاصه 3 بر صفر نیمه اول اوفتادیم عقب...
نیمه دوم اول بازی یه دفاع هاش اخراج شد
اقا شروع کرد به رفتن رو اعصاب که من 10 نفره میبرمتو این چیزا که من بزنم بیرون
بی عقل دفاعشو هم جایگزین نکرد تا گل نخوره
چشمتون روز بد نبینه 4 تا گل خورد تازه 4/5 تا گلشم نزدم
من نمیدونم کل تیم این به این دفاع بند بود قدرت بازیش 1به 10 شد :دی :دی :دی خلاصه بازی 3 هیچ باخترو بردم
------
راستی امروز با تیم برزیلم لیگ 1 تموم کردم خیلی حال داد جایزه evra داد

با سلام خدمت اساتید اولتیمیت
دوستان من سه تا سوال داشتم
اول اینکه من باید کاپ کدام قسمت را ببرم که محتویات پاکتش بازیکنهای خوب باشه ؟؟؟ والا من کاپ آنلاین رو بردم پاکتی که بهم داد 2 تا بازیکنش 300 یورو ارزش داشت و با چند تا قرارداد زپرتی.این بازیکن سیاهها از کجا در میان ؟؟ یا بازیکنهای با پشت زمینه زرد خوب ؟؟
دوم که چطور میتونم وقتی بازیکن حریفم دیوس در میاد و توپو میبره عقب پاسکاری میکنه من همه بازیکنهامو ببرم طرفش چون دیدم بعضی ها یه دفه همه بازیکنهاشون حجوم میارند به دفاع
و سوم تو چند بازی دیدم که موقع کرنر زدن همه بازیکنهاشونو میبرند چسبیده به خط دروازه و وقتی کرنر میزنه بازیکنهاش میان بیرون و دفاع من جا میمونه و گل که تو یه بازی فقط 3 تا گل اینجوری خوردم
ممنون میشم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند چون سه تاش برام مهم هستند .
ممنون

با سلام خدمت اساتید اولتیمیت
دوستان من سه تا سوال داشتم
اول اینکه من باید کاپ کدام قسمت را ببرم که محتویات پاکتش بازیکنهای خوب باشه ؟؟؟ والا من کاپ آنلاین رو بردم پاکتی که بهم داد 2 تا بازیکنش 300 یورو ارزش داشت و با چند تا قرارداد زپرتی.این بازیکن سیاهها از کجا در میان ؟؟ یا بازیکنهای با پشت زمینه زرد خوب ؟؟
دوم که چطور میتونم وقتی بازیکن حریفم دیوس در میاد و توپو میبره عقب پاسکاری میکنه من همه بازیکنهامو ببرم طرفش چون دیدم بعضی ها یه دفه همه بازیکنهاشون حجوم میارند به دفاع
و سوم تو چند بازی دیدم که موقع کرنر زدن همه بازیکنهاشونو میبرند چسبیده به خط دروازه و وقتی کرنر میزنه بازیکنهاش میان بیرون و دفاع من جا میمونه و گل که تو یه بازی فقط 3 تا گل اینجوری خوردم
ممنون میشم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند چون سه تاش برام مهم هستند .
ممنون

سلام
1-هر کاپی رو که شرکت کنی و قهرمان بشی فقط یکبار بهت پک میده و بارهای بعدی فقط سکه میده!بازیکن سیاها هم بازیکن منتخب هفته هستن که توی پک در میان یا میتونی بخریشون بازیکن های طلایی خوب هم مثل سیاها!!
2-برای اینکه بتونی توپ رو ازش بگیری به لطف سازندگان بازی هیچ راه حلی نداری،فقط باید خونسرد باشی و بازی خوانی بلد باشی و سعی کنی از اشتباهاتش نهایت استفاده رو ببری.
3-در مورد این سوالت هم باید بری تو بخش تمرین و اونجا از Create set Piece برای خودت طریقه چینش بسازی و توی بازی فراخوانی کنی و یه راهنمایی هم این که ضد تاکتیک این روش اینه که بازیکن هات رو روی خط 18 قدم خودت نگه داری که اگر توپ دفع شد و افتاد پشت 18 بتونی سریع ضدحمله بزنی در ضمن توی کرنر باید سریع روی بازیکنی که میخواد هد بزنه سوییچ کنی.

برای اینکه بتونی توپ رو ازش بگیری به لطف سازندگان بازی هیچ راه حلی نداری،فقط باید خونسرد باشی و بازی خوانی بلد باشی و سعی کنی از اشتباهاتش نهایت استفاده رو ببری.
نه بابا هست....باید الترا اتکتینگ بذاری تا همه برن جلو یا های پرشر بزنی یا تیم پرسینگ تا پرس کنن
یا بازیکنی که صاحب توپ هست رو با r1 پرس میکنی و با بازیکنی که میتونی باهاش حرکت کنی میری بازیکنای دیگه رو پرس میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or