morteza 76
کاربر سایت
نهاقا به پول شما هم چیزی اضافه شده؟
ما که از این شانسا نداریم
ولی فکر کنم ea دیده که زیاد هکت کردن گفته 200 تا همین جوری بهت بده
نهاقا به پول شما هم چیزی اضافه شده؟
نه
ما که از این شانسا نداریم
ولی فکر کنم ea دیده که زیاد هکت کردن گفته 200 تا همین جوری بهت بده
تیم من:
سیتم=4-1-2-1-2
جو هارت-KOMPANY-داوید لویز-مایکون-اشلی کول
یحیا تورهCDM
رونی CAM
گرت بیلLM
نانیRM
ST:اگوئرو و RVP
میخوام برم تو اینو میزنه:عزیز برو وب اپ تیمت رو شیر کن خوب![]()
![]()
مهدی هرکاری میکنم نمیره از تو وب تو اولتیمیت
ماله شما میره؟اعصابم داره خورد میشه
---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------
میخوام برم تو اینو میزنه:
Sorry!
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
لطفا راهنمایی کنید![]()
چند روز پیش با یکی بازی میکردم 0-2 ازم افتاد جلو بعد میخواست رو اعصابم راه بره Pause میکرد خلاصه 3 بار Pause خودش رو استفاده کرد،کلا صحنه آهسته رد نمیکردديروز خورديم به يه يارو چميدونم كجايي بود 2_1 برديمش اخر بازي هي فحش ميداد ما هم دوسه دفعه جوابشو داديم رفت تو قسمت درباره من فهميد ما ايراني هستيم ديگه شروع كرد به تروريست تروريست گفتنو فحش دادن بعدشم بن لادن رو ميچسبوند به ما ايرانيا
هرچي گفتم بچه بن لادن ايراني نيست هي دري وري ميگفت اخرشم مجبورشدم بلاكش كنم
من نميدونم اين خارجيا بعضياشون بجاي مغز تو كله شون چيه:dچند روز پیش با یکی بازی میکردم 0-2 ازم افتاد جلو بعد میخواست رو اعصابم راه بره Pause میکرد خلاصه 3 بار Pause خودش رو استفاده کرد،کلا صحنه آهسته رد نمیکرد
،دلقک بازی در میاورد.یه دری به تخته خورد 2-3 ازش افتادم جلو:d اینقدر حفظ توپ کردم داشت دیوونه میشد دیدم بازی نمیکنه تو همین حین یه گل دیگه زدم بهش!نگو تو این حین داشته پیام مینوشته!بعد بازی دیدم پیامش این بوده تو رو خدا یه بار Pause کن میخوام تعویض کنم!!:dیکی نیست بگه آخه مریضی وقت کشی میکنی بعد به التماس میفتی!!
یک هفته اس نمیتونم بازی کنم.اینترنت خیلی داغونه.واسه شما هم خرابه؟استخون درد شدم.![]()
با سلام خدمت اساتید اولتیمیت
دوستان من سه تا سوال داشتم
اول اینکه من باید کاپ کدام قسمت را ببرم که محتویات پاکتش بازیکنهای خوب باشه ؟؟؟ والا من کاپ آنلاین رو بردم پاکتی که بهم داد 2 تا بازیکنش 300 یورو ارزش داشت و با چند تا قرارداد زپرتی.این بازیکن سیاهها از کجا در میان ؟؟ یا بازیکنهای با پشت زمینه زرد خوب ؟؟
دوم که چطور میتونم وقتی بازیکن حریفم دیوس در میاد و توپو میبره عقب پاسکاری میکنه من همه بازیکنهامو ببرم طرفش چون دیدم بعضی ها یه دفه همه بازیکنهاشون حجوم میارند به دفاع
و سوم تو چند بازی دیدم که موقع کرنر زدن همه بازیکنهاشونو میبرند چسبیده به خط دروازه و وقتی کرنر میزنه بازیکنهاش میان بیرون و دفاع من جا میمونه و گل که تو یه بازی فقط 3 تا گل اینجوری خوردم
ممنون میشم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند چون سه تاش برام مهم هستند .
ممنون
نه بابا هست....باید الترا اتکتینگ بذاری تا همه برن جلو یا های پرشر بزنی یا تیم پرسینگ تا پرس کننبرای اینکه بتونی توپ رو ازش بگیری به لطف سازندگان بازی هیچ راه حلی نداری،فقط باید خونسرد باشی و بازی خوانی بلد باشی و سعی کنی از اشتباهاتش نهایت استفاده رو ببری.