FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
به نظرم رو اعصاب کسی باید راه رفت که رو اعصابت راه بره و بخواد دلقک بازی در بیاره وگرنه کلا با اینکه یک گل بیفتی جلو بعد بخوای اذیت کنی طرفت رو مخالفم و یه طورایی ظلمه!!;;)
خودتونو بزارید جای اون بدبختی که بدی در حقتون نکرده حالا رو یه اتفاق گل خورده نباید دیگه آمپرش رو چسبوند دیگه!:d

حالا یه چیز جالب براتون تعریف کنم چند روز پیش با یکی بازی کردم زوج خط حملش مسی و رونالدو بودن!!کلی بازیکن اسمی دیگه داشت به هر سختی و مرارتی بود در حالی که 0-1 جلو بود به کمک بخت و اقبال 1-2 بردم!
فرداش اومدم دیدم یه مسیج از یه آی دی بنام EA_UT_PRIZES برام اومده که چون شما بازیتون خوبه و فلان و اینا EA میخواد بهتون Coin جایزه بده برو به این آدرس tinyurl.com/fifaut و جایزتو بگیر من که همون اول متوجه شدم کار همون حریف روز قبلمه بعد که به آدرس مراجعه کردم دیدم یه صفحه فیشینگ درست کرده عین صفحه UT توی PC و یوزر نیم و پسورد و بعد از اون سوال امنیتیتو ازت میگیره که کلا خلع سلاحت کرده باشه و حتی نتونی یوزر و پست رو بعد هک عوض کنی فکر کنم مسی و رونالدوش هم اینطوری گرفته بود! کلا گفتم که بدونید از این جور نامردایی تو فیفا زیاده!!
من 4 بار تا حالا هک شدم.....
دفعه ی اول اون اولا بود تو لالیگا بودم....دیوونه بودم میرفتم یوتیوب هی دنبال یه راه واسه مسی بودم!!یه چن جایی ایمیل پس دادم رفتم کلاس....برگشتم دیدم وای....تیمی که اون موقع 200 ک ارزش داشت به فنا رفته بود....از بازیکنا بگیر تا لوگو!بعد رفتم یه ایمیل پیدا کردم....به یارو ایمیل پ دادم(نگو این یکی هم هکر بود)بی شرف بدشانس بود و یه پاپاسی هم نداشتم:))(یکی نیست بگه اخه منگل EA ی بدبخت خودش زده EA never ask your login information!بعد من هی پس میدادم به ان یارو.....
هیچی این گذشت و از دوستم مرتضی 7ک قرض گرفتم تا یه تیم نقره ساختم.....اون زما بود که یه راه دلالیه خفن یاد گرفتم ولی بلافاصله قیمتا گند زد به بیزنس ما:دی هیچی سرم دیگه تو لاک خودم بود....یه بار تا ان شدم دیدم افف شدم و یکی دیگه با اکات psn ام ان شد!!!!!!!!!!!!نامردا به ایدیه psn هم رحم نکردن......خدا رو شکر یارو فقط بازیکنا رو فروخت ولی نتونست پولو انتقال بده.....
یه بار هم که واقعا خریت کردم.......ینی میدونستم هکره یارو ولی بازم ...........قضیه این بود که یه کسی تو fb پیج زده بود 500 تا لایک خورده بود منم بش اعتماد کردم.....کارش این بود که یه بازیکن مضخرف میذاشت هرکی بهترین پیشنهاد رو میداد اونم مثلا بهش رونالدو میداد!(بازم یکی نیست بگه اخه مرتیکه یارو خل بیاد این کارو کنه!!)هیچی 120 تا این جا از دست دادم.......
بار اخرم که مصطفی گفت بازم خریت کردم......گفت شما 5 تا پک بردی تو قرعه کشی......(بازم یکی نیست بگه اخه مرد حسابی:1-تو شانس داری که برنده بشی؟2-اصلا همچین قرعه کشی وجود داشته؟)هیچی دیگه 80 تا هم ایجا از دست دادم
یه 200 تایی هم واسه پک از دست دادم:دی
شما بودین به ut ادامه میدادین؟

من 4 بار تا حالا هک شدم.....
دفعه ی اول اون اولا بود تو لالیگا بودم....دیوونه بودم میرفتم یوتیوب هی دنبال یه راه واسه مسی بودم!!یه چن جایی ایمیل پس دادم رفتم کلاس....برگشتم دیدم وای....تیمی که اون موقع 200 ک ارزش داشت به فنا رفته بود....از بازیکنا بگیر تا لوگو!بعد رفتم یه ایمیل پیدا کردم....به یارو ایمیل پ دادم(نگو این یکی هم هکر بود)بی شرف بدشانس بود و یه پاپاسی هم نداشتم:))(یکی نیست بگه اخه منگل EA ی بدبخت خودش زده EA never ask your login information!بعد من هی پس میدادم به ان یارو.....
هیچی این گذشت و از دوستم مرتضی 7ک قرض گرفتم تا یه تیم نقره ساختم.....اون زما بود که یه راه دلالیه خفن یاد گرفتم ولی بلافاصله قیمتا گند زد به بیزنس ما:دی هیچی سرم دیگه تو لاک خودم بود....یه بار تا ان شدم دیدم افف شدم و یکی دیگه با اکات psn ام ان شد!!!!!!!!!!!!نامردا به ایدیه psn هم رحم نکردن......خدا رو شکر یارو فقط بازیکنا رو فروخت ولی نتونست پولو انتقال بده.....
یه بار هم که واقعا خریت کردم.......ینی میدونستم هکره یارو ولی بازم ...........قضیه این بود که یه کسی تو fb پیج زده بود 500 تا لایک خورده بود منم بش اعتماد کردم.....کارش این بود که یه بازیکن مضخرف میذاشت هرکی بهترین پیشنهاد رو میداد اونم مثلا بهش رونالدو میداد!(بازم یکی نیست بگه اخه مرتیکه یارو خل بیاد این کارو کنه!!)هیچی 120 تا این جا از دست دادم.......
بار اخرم که مصطفی گفت بازم خریت کردم......گفت شما 5 تا پک بردی تو قرعه کشی......(بازم یکی نیست بگه اخه مرد حسابی:1-تو شانس داری که برنده بشی؟2-اصلا همچین قرعه کشی وجود داشته؟)هیچی دیگه 80 تا هم ایجا از دست دادم
یه 200 تایی هم واسه پک از دست دادم:دی
شما بودین به ut ادامه میدادین؟
ولی من فکر میکنم بار اخرتم نباشه بازم تکرارش کنی:d

راستي تازگيا يه كلاهبرداري ديگه هم مد شده مثلا طرف تركيبتو ميبينه پيله ميكنه بازيكناتو بده من واست كپي بگيرم ازشون اينم يه شيوه جديده كلاهبرداريه كه تاحالا 3 نفر به من پيشنهاد دادن قبول نكردم:d
يكيشون خعلي بد پيله بود دليتش كردم :d
ميخواستم ايگنورشم بكنم:))

ولی من فکر میکنم بار اخرتم نباشه بازم تکرارش کنی:d

اولا :
این تیم جدیدم:
megan fox
دوما:به بابامم دیگه پسم رو نمیدم:دی
سوما:شکست تو گیم بهتر از تو واقعیت هست....یاد گرفتم به هیشکی ناشناخته اعتماد نکنم

آخرین ویرایش:
اولا :
این تیم جدیدم:
megan fox
سوما:شکست تو گیم بهتر از تو واقعیت هست....یاد گرفتم به هیشکی ناشناخته اعتماد نکنم
اولا:دلالی رو عشقه:d
دومم:رو بابات شناخت داری مواظب غریبه ها باش:d
سوم:اشالا که تجربه ای برای زندگی واقعیت شده باشه:d
گفتم یه چیزی گفته باشم جدی نگیرش :d
تیمتم همش نیگا میکنم چه اون اسپانیایی که ساختی چه الان برزیلیش کردی

اولا :
این تیم جدیدم:
megan fox

تیم جدیتت تو حلقم
ترکوندیاااا
واجب شد چند دست بزنیم چون منم تیمم برزیله البته یه 700هزارتایی ارزشش کمتر تیم تو هست :دی

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

کی خوب بود که این بار دومش باشه

والااااا با این نوناشون
راستی به این عربا چه مدل فوحشی بدیم میریزن به هم کلا من با کسی کاری ندارم ولی این عربا واجب الفوحشن :دی

راستی به این عربا چه مدل فوحشی بدیم میریزن به هم کلا من با کسی کاری ندارم ولی این عربا واجب الفوحشن :biggrin1:
والا ما معمولا به اون سه نفر فحش ميديم ولي يه روز طرف شيعه در اومد=))
بازش نميكنم خطر بن شدن در كمينه:d

من امروز تو دسته يك قهرمان شدم بجز پول بميك پك گلد پريميوم داد!!:)
تو توضيحاتش اين بود كه ٨٠٠٠ سكه ميده چطور پك هم داد؟؟؟

تیم جدیتت تو حلقم
ترکوندیاااا
واجب شد چند دست بزنیم چون منم تیمم برزیله البته یه 700هزارتایی ارزشش کمتر تیم تو هست :biggrin1:
مرسی....فروختمش....میترسم چون داریم به پایان فیفا13 میرسیم همه ارزون شن......تا خرداد تیم نمیسازم یا تیم ارزون میسازم.....

---------- نوشته در 05:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

من امروز تو دسته يك قهرمان شدم بجز پول بميك پك گلد پريميوم داد!!:)
تو توضيحاتش اين بود كه ٨٠٠٠ سكه ميده چطور پك هم داد؟؟؟

چیزیم بود توش؟
راستی هر 4600 پوینت چند دلاره؟

مرسی....فروختمش....میترسم چون داریم به پایان فیفا13 میرسیم همه ارزون شن......تا خرداد تیم نمیسازم یا تیم ارزون میسازم.....

---------- نوشته در 05:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

چیزیم بود توش؟
راستی هر 4600 پوینت چند دلاره؟
اره يه فورميشن ٤٤٢- دو تا بازيكن رير و... در مجموع ٤ هزار تا +٨٠٠٠ گرفتم

٣٩/٩٩$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or