برای منم همینه نتمم مشکلی نداره ولی هی پرتم میکنه بیروندوستان اين ٥-٤ روز اخير شما هم مشكل قطع شدن پى در پى و بيرون افتادن از ut رو داريد يا فقط منم كه اين مشكلو دارم!؟
اين خارجياي نامرد اخر بازي مينويسن gg يعني چي؟![]()
این ابراهیموویچ عجب دریبلینگی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!800 تا میارزه وجدانا
تو که برات تفاوتی نداره فوشتو بده:dاين خارجياي نامرد اخر بازي مينويسن gg يعني چي؟![]()
داداش اون بازیکنای سیاه بازیکنای هفته هستن و باید بخریشون خیلیم گروننتا حالا از این پکها که ea میده کسی بازیکن خوب ازش در آورده.......به من یه مارسلو داد....خوب موقعی داد چون دفاع چپ ذخیره نداشتم........راستی چطور باید مشکی کنیم این بازیکنامونو ....من با فالکااو تقریبا تو همه بازیها گل زدم......رو چه حسابیه..................
مخفف Good Game هست داداش!!:d
حالا چرا بهشون اینقدر بدبینی!!؟
---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------
نکنه زلاتان رو خریدی؟اگر خریدی اشتباه محض کردی،چون کلا سبک بازیت رو عوض میکنه و بدون اون دیگه نمیتونی بازی کنی!!
ترکوندی هااااااااااانه میخوام بخرم.....نمیدونم این رو بگیرم برم فرانسه.......یا با ریبری تیم بسازم.....
یه سری بازیکنا به روش خاصی تو سر توپ میزنن.....مثل زلاتان....مثل نیمار.....مثل الیا......این یه دریبل هایی میزنه که منبا هیچ بازیکنی نمیتونم بزنم.......شوتش و هدش و قدرت بدنیش هم عالیه......
حالا این یا ریبری؟
تو که برات تفاوتی نداره فوشتو بده:d
بعضی ها خیلی سراسیمه بازی میکنن ولی من چند روزیه که دارم با دقت بازی میکنم و پاسکاریامو زیادتر کردم هم گولای کمتری میخورم هم بهترم گل میزنمترکوندی هااااااااااا
لوووولللل با حال گفتی
امروز با یکی بازی کردم 2 تا گل به خودش زد بد بخت حول حول بود
انقدر خندیدم که نگو
چون همشون نامردن يا ميخوان از آدم بكنن(بازيكن يا سكه)يا ميخوان ادمو گول بزننمخفف Good Game هست داداش!!:d
حالا چرا بهشون اینقدر بدبینی!!؟
جونه تو ديگه مثه قبل حوصله فحش دادن ندارم فقط آخر بازي اينقد next نميزنم تا طرف عصباني بشه:dتو که برات تفاوتی نداره فوشتو بده:d
خوبه که حوصله ی این کارارو نداری وگرنه چی میشد به هر حال این کار تو وجودته دیگه نمیشه کاریش کرد:dجونه تو ديگه مثه قبل حوصله فحش دادن ندارم فقط آخر بازي اينقد next نميزنم تا طرف عصباني بشه:d
-------------------------------------------------------------------------------------
ديروز افتادم دسته 2 5 تا بازي كردم 2 تاشو بردم ولي ديس شدم امروز بازي ششم خوردم به يكي گفتم برم رو اعصابش 2_1 افتادم جلو گل سوم رو كه زدم باز رفتم رو اعصاب .يارو عصباني شد دقيقه 87 فرار كرد منم فوحشش دادم:d![]()