FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اين خارجياي نامرد اخر بازي مينويسن gg يعني چي؟:-&

مخفف Good Game هست داداش!!:d
حالا چرا بهشون اینقدر بدبینی!!؟

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

این ابراهیموویچ عجب دریبلینگی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!800 تا میارزه وجدانا

نکنه زلاتان رو خریدی؟اگر خریدی اشتباه محض کردی،چون کلا سبک بازیت رو عوض میکنه و بدون اون دیگه نمیتونی بازی کنی!!

تا حالا از این پکها که ea میده کسی بازیکن خوب ازش در آورده.......به من یه مارسلو داد....خوب موقعی داد چون دفاع چپ ذخیره نداشتم........راستی چطور باید مشکی کنیم این بازیکنامونو ....من با فالکااو تقریبا تو همه بازیها گل زدم......رو چه حسابیه..................

تا حالا از این پکها که ea میده کسی بازیکن خوب ازش در آورده.......به من یه مارسلو داد....خوب موقعی داد چون دفاع چپ ذخیره نداشتم........راستی چطور باید مشکی کنیم این بازیکنامونو ....من با فالکااو تقریبا تو همه بازیها گل زدم......رو چه حسابیه..................
داداش اون بازیکنای سیاه بازیکنای هفته هستن و باید بخریشون خیلیم گرونن
بازیکنای هفترو هم خود ea از روی بازیهای واقعی مشخص میکنه
در ضمن من تا حالا 100 بیشتر پک باز کردم ولی یدونه بازیکنه خوبم ازش بیرون نیومد بستگی به شانسه

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

نکنه زلاتان رو خریدی؟اگر خریدی اشتباه محض کردی،چون کلا سبک بازیت رو عوض میکنه و بدون اون دیگه نمیتونی بازی کنی!!

نه میخوام بخرم.....نمیدونم این رو بگیرم برم فرانسه.......یا با ریبری تیم بسازم.....
یه سری بازیکنا به روش خاصی تو سر توپ میزنن.....مثل زلاتان....مثل نیمار.....مثل الیا......این یه دریبل هایی میزنه که منبا هیچ بازیکنی نمیتونم بزنم.......شوتش و هدش و قدرت بدنیش هم عالیه......
حالا این یا ریبری؟

نه میخوام بخرم.....نمیدونم این رو بگیرم برم فرانسه.......یا با ریبری تیم بسازم.....
یه سری بازیکنا به روش خاصی تو سر توپ میزنن.....مثل زلاتان....مثل نیمار.....مثل الیا......این یه دریبل هایی میزنه که منبا هیچ بازیکنی نمیتونم بزنم.......شوتش و هدش و قدرت بدنیش هم عالیه......
حالا این یا ریبری؟
ترکوندی هااااااااااا :دی

تو که برات تفاوتی نداره فوشتو بده:d

لوووولللل با حال گفتی
امروز با یکی بازی کردم 2 تا گل به خودش زد بد بخت حول حول بود
انقدر خندیدم که نگو

Last edited by a moderator:
ترکوندی هااااااااااا :دی

لوووولللل با حال گفتی
امروز با یکی بازی کردم 2 تا گل به خودش زد بد بخت حول حول بود
انقدر خندیدم که نگو
بعضی ها خیلی سراسیمه بازی میکنن ولی من چند روزیه که دارم با دقت بازی میکنم و پاسکاریامو زیادتر کردم هم گولای کمتری میخورم هم بهترم گل میزنم
دیشب با یکی بازی کردم تیمش تیم بودا رونالدو و مسی رو هم با هم داشت ولی با حوصله و صبر 7 تا بهش زدم:d

چون همشون نامردن يا ميخوان از آدم بكنن(بازيكن يا سكه)يا ميخوان ادمو گول بزنن
پريشب يكي ادد كرده ميگه كيليني بده بوفونو كمپاني ميدم منم كشكي گفتم بله اد ريكوئست فرستاد رفتم ديدم بوفون نداره اصلا
بعد گفت بيل بده كمپاني و .... بهت ميدم منم ايگنورش كردم:d
كلا از زمان فيفا 11 همش دارم آنلاين ميزنم يه خارجي آدمه فيفا بازي نديدم يه برزيلي آدم پيدا كردم اونم تو ايول 5 وگرنه تو فيفا فك نكنم يه دونه خارجي آدم پيدا بشه

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

تو که برات تفاوتی نداره فوشتو بده:d
جونه تو ديگه مثه قبل حوصله فحش دادن ندارم فقط آخر بازي اينقد next نميزنم تا طرف عصباني بشه:d
-------------------------------------------------------------------------------------
ديروز افتادم دسته 2 5 تا بازي كردم 2 تاشو بردم ولي ديس شدم امروز بازي ششم خوردم به يكي گفتم برم رو اعصابش 2_1 افتادم جلو گل سوم رو كه زدم باز رفتم رو اعصاب .يارو عصباني شد دقيقه 87 فرار كرد منم فوحشش دادم:d=))

آخرین ویرایش:
جونه تو ديگه مثه قبل حوصله فحش دادن ندارم فقط آخر بازي اينقد next نميزنم تا طرف عصباني بشه:d
-------------------------------------------------------------------------------------
ديروز افتادم دسته 2 5 تا بازي كردم 2 تاشو بردم ولي ديس شدم امروز بازي ششم خوردم به يكي گفتم برم رو اعصابش 2_1 افتادم جلو گل سوم رو كه زدم باز رفتم رو اعصاب .يارو عصباني شد دقيقه 87 فرار كرد منم فوحشش دادم:d=))
خوبه که حوصله ی این کارارو نداری وگرنه چی میشد به هر حال این کار تو وجودته دیگه نمیشه کاریش کرد:d
ولی خدا ببخشتت معلوم نی تا حالا چندتا دسته و lcd به خارجی ها خسارت زدی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or