FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
من که اگر دفاع جلو مهاجمم باشه نمیتونم سر بزنم.نمیدونم بعضیا چجوری میزنم!!کلا دفاع رو بوق میکنن.این fellaini هم خیلی باحاله.تقریبا هر دو بازی حداقل تو یکیش با سر بهم گل میزنه!وقتی تو تیم حریف میبینیمش کلا روحیه مو از دست میدم.

من از وينينگ الون 4 تركيبم اينه ولي بقيه چرا اينقد از اين تركيب خوششون مياد؟
فکر کنم این ترکیبهای rare یک قدرت اضافه ای به تیم میدن.من که با هرکی 41212 داره بازی میکنم به مشکل می خورم!:دی

فکر کنم این ترکیبهای rare یک قدرت اضافه ای به تیم میدن.من که با هرکی 41212 داره بازی میکنم به مشکل می خورم!:biggrin1:
جك گفتي يا جدي گفتي؟;;):d
اين تركيب هاي rare واسه اينه كه اين تركيب ها سخت از تو پك در ميان و چون سخت از توپك در ميان پس گرون هستن وگرنه هيچ فرقي نميكنن
استفاده ار سانتر خوبه ولی نه اینکه سبک بازیت روی اون باشه بعضی ها فقط فقط سانتر بلدن جوره دیگه نمیتونن بازی کنن
كسي بخواد كلا سبك بازيش روي سانتر باشه بايد خعلي حرفه اي باشه و مهاجمهاش خعلي سرزن باشن و بتونن از هر سانتر گل بسازن چون تو بازي نميشه زياد سانتر كرد
من از حالا مقابل شوماها فقط سانتر ميكنم:shrewd:

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام یه ترکیب بسازم حداقل 8 تا از بازیکناش قد بلند باشن ، از 6.3 به بالا یا 6.2 ، از یه لیگ هم باشن ، کسی کیس خوبی نمیشناسه ؟:دی

توپول میخوای باشن یا لاغرکمرباریک؟

داداش مگه اومدی بازیگر انتخاب کنی
یه تیم بچین بازیکن دیگه

توپول میخوای باشن یا لاغر؟
ممد الان شوخي كردي؟:d
باو به سانتر گير نديد يادتون رفته تاكتيك تيم ملي انگليس سانتر بود اصلا چرا راه دور بريم تاكتيك تيم ملي ايرانم سانتر بود از وقتي اون مهاجم سرزنمون خداحافظي كرد ديگه بازيهامون كم گل شدن
البته من طرفدار اون مهاجم نيستم ولي حقيقت رو بايد گفت:d

ممد الان شوخي كردي؟:d
باو به سانتر گير نديد يادتون رفته تاكتيك تيم ملي انگليس سانتر بود اصلا چرا راه دور بريم تاكتيك تيم ملي ايرانم سانتر بود از وقتي اون مهاجم سرزنمون خداحافظي كرد ديگه بازيهامون كم گل شدن
البته من طرفدار اون مهاجم نيستم ولي حقيقت رو بايد گفت:d

اره بابا این داداشمون انگار میخواد مانکن انتخاب کنه =)))
---------
قبول دارم اینم یه سبکه ولی سبک لج درار
مثلا یادتون نیمه نهایی جام ملت های اروپا اینتربا مربیگری خوزه چطور از بارسلونا برد؟
فقط چسبید دفاع اونم دفاع چند لایه
اصلا بازی نمیکردند فقط چاک چاک 2 بود

اره بابا این داداشمون انگار میخواد مانکن انتخاب کنه =)))
---------
قبول دارم اینم یه سبکه ولی سبک لج درار
مثلا یادتون نیمه نهایی جام ملت های اروپا اینتربا مربیگری خوزه چطور از بارسلونا برد؟
فقط چسبید دفاع اونم دفاع چند لایه
اصلا بازی نمیکردند فقط چاک چاک 2 بود
ممد اون دفاع چند لايه كه ربطي به سانتر نداره
باو وقتي ادم ميبينه طرف دفاعاش سرعتين راه نفوذ از عمق رو بسته خو مجبور ميشه بره گوشه ها و يه سانتري بكنه ديگه:d

این چه طرز جواب دادنه ؟ من خودم تو فیفا 11 یه تیمی ساخته بودم همه ی بازیکناش 6.2 به بالا بود قدشون و فقط سانتر میکشیدم ، الان بعد 2 سال برگشتم برا فیفا 13 و میبینم که چندتا از اون بازیکنا نیستن و چنتاشون تیماشون رو عوض کردن و ...

اگه نمیدونی مجبور نیستی مسخره کنی .

نبينم كسي از سانتر كردن ايراد بگيره:|
ميراثي است از وينينگ الون 3 :shrewd:
چون وينينگ الون 3 و قبلش سوپر استار ساكر سگارو بازي نكردي:lol:
سگا زياد بازي كردم ولي يادم نيس چي بازي مي كردم.بعدشم چه ربطي داره؟

آخرین ویرایش:
این چه طرز جواب دادنه ؟ من خودم تو فیفا 11 یه تیمی ساخته بودم همه ی بازیکناش 6.2 به بالا بود قدشون و فقط سانتر میکشیدم ، الان بعد 2 سال برگشتم برا فیفا 13 و میبینم که چندتا از اون بازیکنا نیستن و چنتاشون تیماشون رو عوض کردن و ...

اگه نمیدونی مجبور نیستی مسخره کنی .
داداش گلم شوخی بود نه مسخره جدی نگیر
این تاپیک بچه ها با هم صمیمی هستند با هم زیاد شوخی میکنند

لیگ انگلیس م اسپانیا بازیکن هاش قد بلند هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or