FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
ريبري قيمتش 850 تاست روبن هم قيمتش 380 ديگه بقيه اينفورمهارو حساب كنيد:d
برگشتم ليگ خودم هارتم گرفتم تست ميكنم ميگم
ولي امروز خوردم به يكي لوريس داشت. مگه گل ميخورد:((:wallbash:

این 4 ملیون هست.نیست؟:دی
لامصب یک نرم افزار اتوبایر هست.با اون کلی چیز مفتی میخرن و میفروشن.روزی 100 هزار سکه در میارن بعضیا.ولی همین دلالی های سطح پایین ما هم خوبه.الان 300-400 سکه از هر قراردادای که صبح گرفتم سود کردم.حیف پول کم داشتم
کلا با قرار داد حال میکنیا :دی
این نرم افزار که گفتی چیه؟؟؟؟؟
قرار داد هارو من دیدم اگه buy now رو 250 بزاری هر چند ثانیه چند تا میده ولی سریع میخرند نکنه با این نرم افزاره که میگی میخرند؟

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

ريبري قيمتش 850 تاست روبن هم قيمتش 380 ديگه بقيه اينفورمهارو حساب كنيد:d
برگشتم ليگ خودم هارتم گرفتم تست ميكنم ميگم
ولي امروز خوردم به يكي لوريس داشت. مگه گل ميخورد:((:wallbash:
ببین داداشی به نظرم شما هارت نگیر چون هیشکی غیر لوریس بهت نمیچسبه :دی
جدی میگما چون هیشکی بهتره اون نمیدونی

autobuyer کرک نداره.ویئوهاش تو یوتیوب هست.بزن ببین چجوریه.بعضی وقتها بازیکنها رو به نصف قیمت پیدا میکنن.این سایتو ببین:
The Ultimate Database
تو بازیکنها که بری میتونی قیمتهایی که خرید و فروش شدن رو ببینی.مثلا میبینی یک بازیکن 100 هزار سکه ای رو گاهی زیر 50 هزار سکه خریدن!یا طرف خیلی خوش شانس بوده یا از این نرم افزارا داشته که انقدر سریع تونسته پیدا کنه و بخرش.
کلا با قرار داد حال میکنیا :biggrin1:
خوب سودش زیاده:دی وقتی میشه 50% پولی که میزاری رو سود کنی چرا باید ازش بگذری؟الان تو از کیلینی 4-5 هزار سکه سود میکنی در صورتی که 40 هزار سکه پولتو بندش کردی.من با 7-8 هزار سکه امروز همنقدر سود کردم.ملت خرن به خدا.قرارداد نقره ای رو سرش دعوا میکنن.10 تا نقره ای بالای 500 فروختم در صورتی که عین این با buy now زیر 300 هست همیشه.

=============
آقا چرا club value من انقدر زیاده.این قضیه اش چیه؟

آخرین ویرایش:
ببین داداشی به نظرم شما هارت نگیر چون هیشکی غیر لوریس بهت نمیچسبه :biggrin1:
داوش گلم يه بازيكني خريدم پول كم اوردم مجبور شدم اين هارت رو بگيرم فعلا دوتابازي بهش بازي ندادم نميشه با قاطعيت نظر داد

امروز یه پاکت 30.000 خریدم گفتم الان 5&6تا بازیکن خوب در میاد هیچی توش نبود یه موشت بازیکن اشغال:(
اصلا هالمون گرفته شد. من موندم بعضیا چه طوری بازیکن خوب در میارن دیگه پول به پاکت نمیدم:(

دیگه امیدی برا بازی کردن ندارم میتونستم با اون پول ozilبخرم :(
این فیفا خیلی نامرده پول ما رو خورد یه ابم روش
یه نصیحت دیگه پول پایه این چیزا ندید;)

ینی 30تا پک باز کردی نا امید شدی؟؟!!!!!!!!!!!
می دونی من تا الان 400 تا از دست دادم که با پک هایی که باز کردم می شه 600 تا!!!!!!!!!!!!!تورو خدا منو نخندون

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

autobuyer کرک نداره.ویئوهاش تو یوتیوب هست.بزن ببین چجوریه.بعضی وقتها بازیکنها رو به نصف قیمت پیدا میکنن.این سایتو ببین:
The Ultimate Database
تو بازیکنها که بری میتونی قیمتهایی که خرید و فروش شدن رو ببینی.مثلا میبینی یک بازیکن 100 هزار سکه ای رو گاهی زیر 50 هزار سکه خریدن!یا طرف خیلی خوش شانس بوده یا از این نرم افزارا داشته که انقدر سریع تونسته پیدا کنه و بخرش.

خوب سودش زیاده:دی وقتی میشه 50% پولی که میزاری رو سود کنی چرا باید ازش بگذری؟الان تو از کیلینی 4-5 هزار سکه سود میکنی در صورتی که 40 هزار سکه پولتو بندش کردی.من با 7-8 هزار سکه امروز همنقدر سود کردم.ملت خرن به خدا.قرارداد نقره ای رو سرش دعوا میکنن.10 تا نقره ای بالای 500 فروختم در صورتی که عین این با buy now زیر 300 هست همیشه.

=============
آقا چرا club value من انقدر زیاده.این قضیه اش چیه؟
من چن وقت پیش تو کار کانترکت بودم
خیلی حوصله می خواد
ولش کن برو سراغ بازیکنا

کلابت هم حتما بازیکن زیاد داره که ارزشش زیاده

بچه ها رفته بودم پیش دوستم داشت بازی میکرد با نیمی افتاده بود که رونالدو با بنزما ژاوی ولوریس ورونی داشت وچند تا بازیکن های دیگه میخوام ببینم این 4 بازیکن رو چجوری خریده بود ازش سوال کردم جواب ندادحالا میخوام ببینم کسی توایران هست که رونالدو رو داشته باشه چند خریده

آخرین ویرایش:
بچه ها رفته بودم پیش دوستم داشت بازی میکرد با نیمی افتاده بود که رونالدو با بنزما ژاوی ولوریس ورونی داشت وچند تا بازیکن های دیگه میخوام ببینم این 4 بازیکن رو چجوری خریده بود ازش سوال کردم جواب ندادحالا میخوام ببینم کسی توایران هست که رونالدو رو داشته باشه چند خریده
من که تا حالا هیچ ایرانیرو ندیدم که حتی ریبری رو خریده باشه چه برسه به رونالدو و مسی

كلا دوراه براي خريد رونالدو هست 1فيفا پوينت 2 دلالي
راه سومي هم هست كه از همه سخت تره و اون بازيه طوري كه در روز سه بار انلاين سيزن fut رو برنده شيد:d

كلا دوراه براي خريد رونالدو هست 1فيفا پوينت 2 دلالي
راه سومي هم هست كه از همه سخت تره و اون بازيه طوري كه در روز سه بار انلاين سيزن fut رو برنده شيد:d
اها یه راه چهارمی هم هست...:دی این که مردم رو گول بزنیم کاری که مردم با من زیاد کردن:(

یکی بود رونالدو و مسی زوج خط حمله اش بود.بقیه تیمشو خودتون حدس بزنین دیگه.:دی

این fut خیلی خره به خدا.یک برد می خواستم برای قهرمانی.حریف عوضیم دقیقه دو رفت بیرون بعد بازی رو مساوی حساب کرد برام و 150 تا هم سکه بهم داد.آخه به من چه که اون رفت بیرون؟:((

مشکلات fut خیلی زیاده مثلا اگر مثل سیزن 5 دقیقه اول بازی میزدی بیرون واست باخت 3-0 حساب نمیکرد عالی بود
خیلی وقت ها همون اولی کاری پرتمون میکنه بیرون بعد که بر میگردیم میبینیم باختیم :| :(

مشکلات fut خیلی زیاده مثلا اگر مثل سیزن 5 دقیقه اول بازی میزدی بیرون واست باخت 3-0 حساب نمیکرد عالی بود
خیلی وقت ها همون اولی کاری پرتمون میکنه بیرون بعد که بر میگردیم میبینیم باختیم :| :(
این کجاش مشکله کم تو سیزن گل زدیمو اومدن بیرون که دلتنگشم می شی
اونا دیگه فکره نتای داغون مارو که نمیکنن

این کجاش مشکله کم تو سیزن گل زدیمو اومدن بیرون که دلتنگشم می شی
اونا دیگه فکره نتای داغون مارو که نمیکنن

حداقل خوبیش اینه پرت شدی از بازی بیرون نمیبازی
و چیزی که تو سیزن واقعا عالیه اینه که اگه اخر بازی هم پرت شی بیرون و بازی برده باشی واسط برد حساب میکنه

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 PM ارسال شده بود ----------

یکی 2 روزیه بیشتر بازی هامو دارم میبازم نمیدونم چرا :(
یه پاکن برداشتم دفتر نقاشی ترکیب تیمو پاک کردم و سود تپولی هم زدیم به جیم مبارک :دی
بکس یه ترکیب خوب بگید بریم تو کارش
من 4.1.2.1.2 و 4.3.3 و 3.5.2 تست کردم با 3.5.2 بهتر بازی میکردم الان بنظرتون چه ترکیبی بردارم؟

یه پاکن برداشتم دفتر نقاشی ترکیب تیمو پاک کردم و سود تپولی هم زدیم به جیم مبارک :دی
من 4.1.2.1.2 و 4.3.3 و 3.5.2 تست کردم با 3.5.2 بهتر بازی میکردم الان بنظرتون چه ترکیبی بردارم؟

4.2.3.1 عالیه هم حمله هم دفاع مخصوصا اگه نوک حمله سریع و گوش های سریع داشته باشی

حداقل خوبیش اینه پرت شدی از بازی بیرون نمیبازی
و چیزی که تو سیزن واقعا عالیه اینه که اگه اخر بازی هم پرت شی بیرون و بازی برده باشی واسط برد حساب میکنه

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 PM ارسال شده بود ----------

4312 بهترین ترکیب من بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or