mamadbahal
کاربر سایت
خوب دیگه تو این بخش پست نده:shrewd::d
نامردو ببین رفاقتا دیگه بو گرفته
خوب دیگه تو این بخش پست نده:shrewd::d
نامردو ببین رفاقتا دیگه بو گرفته![]()
دماغت خیلی حساسه وگرنه بویی در کار نی:dفقط التیمیت سیزن چی داره اخه که ادم وقتشو تلفش کنه
بابك تو از اول فيفا 13 تاحالا 100 بار تيم و formation عوض كردي بطور متوسط دو روزي يه تيم و يه تركيب عوض ميكني:donly 3 5 2
بابك تو از اول فيفا 13 تاحالا 100 بار تيم و formation عوض كردي بطور متوسط دو روزي يه تيم و يه تركيب عوض ميكني:d
جك گفتي يا جدي گفتي؟:d
اين تركيب هاي rare واسه اينه كه اين تركيب ها سخت از تو پك در ميان و چون سخت از توپك در ميان پس گرون هستن وگرنه هيچ فرقي نميكنن
[/]
سیزن آخرش آدم رو به پوچی میرسونه.کافیه دو سه فصل پشت هم بد بازی کنی اونوقت کلا انگیزه ات رو از دست میدی برای بازی.بچه ها زدم تو کار سیزن با منچستر 4.4.1.1 رونی هم گذاشتم cm یه بازی میکننا
بر عکس ut همه بازی هامو دارم میبرم :biggrin1:
جوک که گفتم ولی جدا ترکیب های بهترین نسبت به بقیه.من خودم تیم برنزمو لوزی چیدم که واقعا عالیه!نمیدونم چجوریه که از کمترین موقعیت بیشترین گل رو میزنی.
سیزن آخرش آدم رو به پوچی میرسونه.کافیه دو سه فصل پشت هم بد بازی کنی اونوقت کلا انگیزه ات رو از دست میدی برای بازی.
===============
دست ea درد نکنه واقعا.امروز با تیم نامرئی هم بازی کردم.کلا یک توپ بود که من دنبالش میدوییدم.آخرم 4-1 باختم.دمم گرم.
فکر کنم یارو یک غلطی کرده بود.کجا باید بریم گزارش همچین موجوداتی رو بدیم؟
راستی بوفون چطوره؟بخرمش؟
واسه اينكه ميخواي بدوني كدوم دروازه بان خوبه بايد مقابلش بازي كني ماركتي كه عاليه بنظر من بوفونم اينقد پول واسش نميارزهراستی بوفون چطوره؟بخرمش؟
تو ایتالیا هندانویچ هم دروازبان خوبیه تستش کنینواسه اينكه ميخواي بدوني كدوم دروازه بان خوبه بايد مقابلش بازي كني ماركتي كه عاليه بنظر من بوفونم اينقد پول واسش نميارزه
هارت رو تست كردم اگه لوريس شوت از 18 متري گل ميخوره هارت از 30 متري توپي كه وسط دروازه است رو گل ميخوره
ولي بازم به عقيده دوستان احترام ميذاريم
واسه اينكه ميخواي بدوني كدوم دروازه بان خوبه بايد مقابلش بازي كني ماركتي كه عاليه بنظر من بوفونم اينقد پول واسش نميارزه
هارت رو تست كردم اگه لوريس شوت از 18 متري گل ميخوره هارت از 30 متري توپي كه وسط دروازه است رو گل ميخوره
ولي بازم به عقيده دوستان احترام ميذاريم
تو ایتالیا هندانویچ هم دروازبان خوبیه تستش کنین
در مورد لوریسم واقعا دروازبان عالیی هستش دیگه نمیشه بهتر از اون تو bpl گیر اورد
حتی تو فیفا
اتفاقا دروازه بان منچسترم خعلي خوبه بعضي وقتا ميشه لوريس:dمن که زدم تو کار اگر دروازبان منچستر بعضی مواقع یهو سگ میشه پاچه همرو میگیره :biggrin1:
اتفاقا هنداويچ مفت خدا نميارزه شيت ترين دروازه بان سري آ هستتو ایتالیا هندانویچ هم دروازبان خوبیه تستش کنین
دی ماریا من دارم خیلی خوبه فقط قدرت بدنیش پایینه ولی در کل بازیکنه خوبیه سرعتش خیلی بالاستهندا رو قبلا تو کریر و سیزن تو اینتر داشتم دیگه.خیلی مالی نیست!رومروی آرژانتین بهتر از هندانوویچ گلری میکنه.مارکتی خیلی خوبه فقط تک به تکای زمینی و ضربات سر رو نمیگیره.کلا تک ضرب هم تو کارش نیست.حتی اگر توپو قل بدن طرفش.
پس فعلا بوفون رو نمیخرم.دی ماریا چطوره؟پالاسیو تا الان 140 تا گل برام زده تو rf اما دی ماریا قویتر به نظر میاد.کسی تستش کرده ببینه نزدیک گل چجوریه؟
نگفتین چجوری ریپورت بدم؟