FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
دماغت خیلی حساسه وگرنه بویی در کار نی:d
فقط التیمیت سیزن چی داره اخه که ادم وقتشو تلفش کنه

کاپش حال میده باعث شد ترکیبی که میتونم بازی کنمو پیدا کنم
اخه ما پی اس باز بودیم کلا 4 ماهه دارم فیفا بازی میکنم
ولی در کل بخواییم حساب کنیم همش وقت تلف کنیه داداشم
منی که مثلا 300.000 سکه بازی دارم با اونی که 10 تا سکه داره و اونی که 40 میلیون سکه داره ..بهمون هویج هم نمیدند

آخرین ویرایش:
جك گفتي يا جدي گفتي؟;;):d
اين تركيب هاي rare واسه اينه كه اين تركيب ها سخت از تو پك در ميان و چون سخت از توپك در ميان پس گرون هستن وگرنه هيچ فرقي نميكنن

[/]

جوک که گفتم ولی جدا ترکیب های بهترین نسبت به بقیه.من خودم تیم برنزمو لوزی چیدم که واقعا عالیه!نمیدونم چجوریه که از کمترین موقعیت بیشترین گل رو میزنی.
بچه ها زدم تو کار سیزن با منچستر 4.4.1.1 رونی هم گذاشتم cm یه بازی میکننا
بر عکس ut همه بازی هامو دارم میبرم :biggrin1:
سیزن آخرش آدم رو به پوچی میرسونه.کافیه دو سه فصل پشت هم بد بازی کنی اونوقت کلا انگیزه ات رو از دست میدی برای بازی.:(

===============
دست ea درد نکنه واقعا.امروز با تیم نامرئی هم بازی کردم.کلا یک توپ بود که من دنبالش میدوییدم.آخرم 4-1 باختم.دمم گرم.:دی
فکر کنم یارو یک غلطی کرده بود.کجا باید بریم گزارش همچین موجوداتی رو بدیم؟

راستی بوفون چطوره؟بخرمش؟

جوک که گفتم ولی جدا ترکیب های بهترین نسبت به بقیه.من خودم تیم برنزمو لوزی چیدم که واقعا عالیه!نمیدونم چجوریه که از کمترین موقعیت بیشترین گل رو میزنی.

سیزن آخرش آدم رو به پوچی میرسونه.کافیه دو سه فصل پشت هم بد بازی کنی اونوقت کلا انگیزه ات رو از دست میدی برای بازی.:(

===============
دست ea درد نکنه واقعا.امروز با تیم نامرئی هم بازی کردم.کلا یک توپ بود که من دنبالش میدوییدم.آخرم 4-1 باختم.دمم گرم.:دی
فکر کنم یارو یک غلطی کرده بود.کجا باید بریم گزارش همچین موجوداتی رو بدیم؟

راستی بوفون چطوره؟بخرمش؟

جدی میگی؟چه جالب الان متنتو خوندم کلی خندیدم

بوفون خوب نیست دادا

راستی بوفون چطوره؟بخرمش؟
واسه اينكه ميخواي بدوني كدوم دروازه بان خوبه بايد مقابلش بازي كني ماركتي كه عاليه بنظر من بوفونم اينقد پول واسش نميارزه
هارت رو تست كردم اگه لوريس شوت از 18 متري گل ميخوره هارت از 30 متري توپي كه وسط دروازه است رو گل ميخوره
ولي بازم به عقيده دوستان احترام ميذاريم

واسه اينكه ميخواي بدوني كدوم دروازه بان خوبه بايد مقابلش بازي كني ماركتي كه عاليه بنظر من بوفونم اينقد پول واسش نميارزه
هارت رو تست كردم اگه لوريس شوت از 18 متري گل ميخوره هارت از 30 متري توپي كه وسط دروازه است رو گل ميخوره
تو ایتالیا هندانویچ هم دروازبان خوبیه تستش کنین
در مورد لوریسم واقعا دروازبان عالیی هستش دیگه نمیشه بهتر از اون تو bpl گیر اورد
حتی تو فیفا

در مورد لوریسم واقعا دروازبان عالیی هستش دیگه نمیشه بهتر از اون تو bpl گیر اورد
حتی تو فیفا

دروازبان لاتزیو واسه ایتالیا خوبه از هنداندویچ بهتره ولی این نظر شخصیه هرکس سبک بازی یه دروازبان بهش میچسبه

من که زدم تو کار اگر دروازبان منچستر بعضی مواقع یهو سگ میشه پاچه همرو میگیره :دی

من که زدم تو کار اگر دروازبان منچستر بعضی مواقع یهو سگ میشه پاچه همرو میگیره :biggrin1:
اتفاقا دروازه بان منچسترم خعلي خوبه بعضي وقتا ميشه لوريس:d
اتفاقا هنداويچ مفت خدا نميارزه شيت ترين دروازه بان سري آ هست
-------------------------------------------------
من ديگه دروازه بانهاي خوب اومده دستم كسي در مورد دروازه بان كمك خواست به خودم بگه
خودمم دروازه بانم خب:shrewd:

هندا رو قبلا تو کریر و سیزن تو اینتر داشتم دیگه.خیلی مالی نیست!رومروی آرژانتین بهتر از هندانوویچ گلری میکنه.مارکتی خیلی خوبه فقط تک به تکای زمینی و ضربات سر رو نمیگیره.کلا تک ضرب هم تو کارش نیست.حتی اگر توپو قل بدن طرفش.

پس فعلا بوفون رو نمیخرم.دی ماریا چطوره؟پالاسیو تا الان 140 تا گل برام زده تو rf اما دی ماریا قویتر به نظر میاد.کسی تستش کرده ببینه نزدیک گل چجوریه؟

نگفتین چجوری ریپورت بدم؟

هندا رو قبلا تو کریر و سیزن تو اینتر داشتم دیگه.خیلی مالی نیست!رومروی آرژانتین بهتر از هندانوویچ گلری میکنه.مارکتی خیلی خوبه فقط تک به تکای زمینی و ضربات سر رو نمیگیره.کلا تک ضرب هم تو کارش نیست.حتی اگر توپو قل بدن طرفش.

پس فعلا بوفون رو نمیخرم.دی ماریا چطوره؟پالاسیو تا الان 140 تا گل برام زده تو rf اما دی ماریا قویتر به نظر میاد.کسی تستش کرده ببینه نزدیک گل چجوریه؟

نگفتین چجوری ریپورت بدم؟
دی ماریا من دارم خیلی خوبه فقط قدرت بدنیش پایینه ولی در کل بازیکنه خوبیه سرعتش خیلی بالاست
من امروز 6&7از این مربی دوازبانا خریدم دوازبانم خیلی بهتر شده خیلی سخت گل میخوره برا بازیکنا خوب هست. بخرم بازیکونا قوی تر میشه یا نه?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or