من يكي از دوستام زميني ميزنه عين pes به من گفت كم پركن شوتو ولي كم پرميكنم نه گوش ميره نه زميني ميشه
ولي محكم هوايي خوب ميزنم ولي زميني نميتونم![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
ولي محكم هوايي خوب ميزنم ولي زميني نميتونم
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
نمی دونم دقیقا منظورتون از زمینی چی هست و pes هم ندیدم به چه صورت هستش ولی فیفا تا جایی می دونم و اون برداشتی که خودم از زمینی بودن پنالتی دارم فرقی نداره چقدر پر می کنی کم یا زیاد ، کافی آنالوگ تا بیشترین جای ممکن و اون سمتی که می خوای پنالتی بزنی حرکتش بدی سادس دیگه! هر چی بیشتر پر کنی زمینی بودنش بیشتر احساس می شه تا جایی که دیگه گل نمی شه!من يكي از دوستام زميني ميزنه عين pes به من گفت كم پركن شوتو ولي كم پرميكنم نه گوش ميره نه زميني ميشه
ولي محكم هوايي خوب ميزنم ولي زميني نميتونم![]()
فکر کنم با بقل پا, یعنی باR2 و سمت پایین وشوت بشه.من يكي از دوستام زميني ميزنه عين pes به من گفت كم پركن شوتو ولي كم پرميكنم نه گوش ميره نه زميني ميشه
ولي محكم هوايي خوب ميزنم ولي زميني نميتونم![]()
برای منم نرفته نمیدونم چرا نرفته؟ای بابا !! یعنی چی آپدیت رو برگردوندن ؟!
یه سوال دروگبا برای دوستان بعد آپدیت رفته گالاتاسرای ؟ واسه من نرفته !
تو آپدیت قبلی هم فقط اسنایدر به گالا رفته بود.ای بابا !! یعنی چی آپدیت رو برگردوندن ؟!
یه سوال دروگبا برای دوستان بعد آپدیت رفته گالاتاسرای ؟ واسه من نرفته !
آقایون مثل اینکه شما اصلا مشکل نگرفتن xp , coins رو بعداز اتمام چلنج تو EAFC ندارین ؟!!!؟ خوشبحالتون من بیشتر با این روش لول آپ میکردم. چند صفحه قبل نوشتم جوابی نگرفتم یعنی فقط منم که بعداز انجام چلنج نمیتونم XP بگیرم ؟ تو فوروم EA این موضوع 20 صفحه جلو رفته جوابی هم ندادن به این مشکل فقط گفتن در حال بررسی ان .
من هم به این مشکل دچارم واقعا خیلی ضدحاله![]()
ذخیره ها: