Sostenitore
کاربر سایت
2 تا User PRofile بسازدوستان یک سوال پمن مثلا بعضی از بازیکنها را ادیت کردم تا در کریر مود بازی کنم.اولی وقتی میخوام دو دسته با دوستم بازی کنم میخوام تیم ها همون ادیت اصلی بازی فیفا باشند.ایا امکان پذیر هست؟
یعنی این که هر سوالو باید جای خودش پرسیدسلام دوستان
امروز یکی بهم گفت اگه با دستگاه کپیخور فیفا رو آنلاین بزنی ممکنه psn دستگاهتو بن کنه
این یعنی چی؟
بچه ها من شنیده بودم بازی دیگه دسته ps 2 که با تبدیل وصل میکنیم رو ساپورت نمیکنه راسته؟؟
یعنی این که هر سوالو باید جای خودش پرسید
دوست عزیز واقعا برات متاسفم که هنوز یاد نگرفتی بایک کاربر تازه کار چطور باید رفتار کرد
من فقط میخوام فیفا رو آنلاین بازی کنم-واسه همین سوالمو اینجا مطرح کردم
تا حالا هم هیچوقت هیچ بازی رو آنلاین بازی نکردم
شما مراحل رو درست نرفتی برو تو تاپیک مخصوص خودش این سوال مطرح کن داش گلمون خزه مورینیو جوابتو میدهدوستان یه کمک..من بازی fifa 13 رو کپی میکنم و برای انلاین همه کارهاشو کردم و onlie pass رو فعال کردم ولی اشتباهی گزینه ای که نوشته بود 2 روز به صورت تست بازی کنید رو انتخاب کردم..الان یه user و یه id psn دیگه ساختم و دوباره همه مراحل online pass رو رفتم و الان که وارد بازی میشم همون گزینهای قبلی میاد که یکیش همان 2 روز بازی کردن تستی هست..دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم که چجوری همش به صورت انلاین بتونم بازی کنم نه 2روزه
خوب آپدیت امروز هم مثل همه ی آپدیت های فیفا عالی بود. همه نقل و انتقالات انجام شد.
در مورد یووه
اصلا فکرشم نمیکردم آنلکا رو انقدر خوب بسازن ، فکر میکنم چون ما از وضعیت فعلیش خبر نداریم فکر میکردیم ضعیف تر از این حرفها باشه ولی فکر کنم مسئولان فیفا با علم به وضعیت فعلیش اینطوری ساختنش.
من همیشه بیشترین استفاده ای که از اسکیل موو میکنم یه چرخشه ساده است که 4 ستاره ها میتونن انجام بدن. همیشه با جووینکو اینکارو میکردم ، حتی اگر دقت کنید جووینکو در بازی با لاتزیو همین کار رو کرد ولی ضربشو آروم زد. حالا میبینم تو آپدیت جدید اسکیل موو جووینکو رو از 5 ستاره به 3 ستاره کاهش دادن !!!! قبول دارم که جووینکو 5 ستاره نبود ولی خدایی 4 ستاره هست.
انقدر پیستون چپ هامون فاجعه کار کردن که آساموا با اینکه بازی نکرد یکی به اوورالش اضافه کردن ، فکر کنم فیفایی ها هم فهمیدن این چقدر خوب بوده :d
شما هم بیاید از تغییرات تیم هاتون بگید.
به سلامتی اینتر هم 4/5 ستاره شد و اکثر بازیکنای تیم هم اورالشون پایین اومده! اسنایدر هم که رفته واقعا یه خلا بزرگ توی خط هافبکم ایجاد شده اصلا نمیتونم به بازی سرعت بدم
فعلا که باید با همین سر کنم واقعا تیمم ضعیف شده و حتی بین تیمهای 4/5 ستاره بازم ضعیفه! بعد از یه مدت انلاین شدم یه یکی دو هفته ای باید دوباره بازی کنم یه راهی پیدا کنم تیمو هماهنگ کنم
در مورد خریدای جدید هم کوژمانوویچ فقط توانایی شوت زدنش خوبه ... اسکلوتو هم بد نیست اما توی اون سمت ناگاتومو ترجیح میدم و کواچیچ هم ریتش 75 و هنوز ضعیفه
البته 18 سالشه و نمیشد توقع داشت شماره 10 جدیمون از همین الان یه ریت بالا بهش بدن