الان که ترانسفر تموم شده.اپدیت نقل و انتقالات نیومد؟؟
منم مشکل تورو داشتمدوستان من یه مشکل دیرینه دارم و الان میخوام بپرسم ... هر وقت دارم بازی میکنم بازیکنا خودشون بازی میکنن یعنی منم میزنم شوت اونا تو سر توپ میزنن ، پاس زمینی میدم هوایی میندارن یا مثلا تاکتیک عوض میکن و ... حتی داخل منوی پلی ام این مشکل هست مثلا الکی میره بالا پایین ... اگه مشکل از دسته هست راه حلش چیه ؟ البته دسته رو هم ریست کردم شایدم اشتباه ریست کردم ، نحوه ی ریست هم بهم بگین ...
نههههههههههههههههههههههههه ...منم مشکل تورو داشتم
باید بدی تعمیر کنن واست(دسترو)
خب دستت خرابه دیگه...نههههههههههههههههههههههههه ...
یعنی واسه فیفا 14 هم این مشکل هست ؟
دوستان من یه مشکل دیرینه دارم و الان میخوام بپرسم ... هر وقت دارم بازی میکنم بازیکنا خودشون بازی میکنن یعنی منم میزنم شوت اونا تو سر توپ میزنن ، پاس زمینی میدم هوایی میندارن یا مثلا تاکتیک عوض میکن و ... حتی داخل منوی پلی ام این مشکل هست مثلا الکی میره بالا پایین ... اگه مشکل از دسته هست راه حلش چیه ؟ البته دسته رو هم ریست کردم شایدم اشتباه ریست کردم ، نحوه ی ریست هم بهم بگین ...
من تازه تونستم یه بازی آنلاین بزنم و دوتا سوال واسم پیش اومده که :
1 - هر بازی آنلاین 6 دقیقه ای چقدر حجم مصرف میکنه ؟
2 - مچ دی هم حجم مصرف میکنه یا نه ؟
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و توی همین FIFA 13 هم بد رو اعصاب بود. مثلا فکر کن میری دم دروازه حریف یهو سانتر میکنه برا خودش تو باقالیا. ولی خیلی ساده خودم درستش کردم. اصلا لازم نیست بدی بیرون تعمیر کنن کلی پول بگیرن. تازه معلوم نیست که این مشکل رو هر کسی بلد باشه. خود من از روی این آموزش عمل کردم خیلی خوب هم نتیجه داد و بعد از اون هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم:
PS3 Controller Problems (easy fix for random button pushes, left analog) - YouTube
مشکل اصلی اینه که پشته آنالوگ سمته چپه دسته یه اسفنج قرار داره که بین خوده آنالوگ و مدار زیرش فاصله میندازه. حالا بعد از یه مدت کار کردن دسته اون اسفنج خراب میشه یه جوری و نازک میشه. برای همین هم بعد از یه فشار کوچولو روی آنالوگ سمت چپ اون مدارا قاتی میکنه و برای خودش دستوراته مختلف رو دریافت و اجرا میکنه. کاری که ما توی این تعمیر انجام میدیم اینه که بعد از باز کردن دسته و برداشتن مدار اصلی (مراقب باش که سیم ها و لحیم ها کنده نشن. به طور کلی با دقت کار رو انجام بده) باید به اون اسفنج نازک برسیم و بعدش یه چیزی رو روی همون اسنفجه سیاه بذاریم که دوباره کلفت و محکم بشه. توی این راهنما گفته که نوار مدار برق رو چند بار بپیچوندید دور خودش و بذارید اونجا. من خودم نوارچسب رو برداشتم و چند بار دور خودش چرخوندم تا کاملا خوب کلفت بشه. حتی اونقدر کلفت شده بود که به زور مدار رو بستم و پیچای دسته رو دوباره بستم. هرچی کلفت تر باشه بهتره. فقط حواست باشه که سیمی پاره نشه. خیلی هم سادش. تو 10 دقیقه درست میشه و هیچ وقت هم دیگه این مشکل رو پیدا نخواهی کرد. بعد از این تعمیر خودت حس خواهی کرد که دسته مستحکم تر شده. من که اینطور حس کردم.
موفق باشی. موردی بود باز میتونی به خودم بگی راهنماییت کنم.
داداش یعنی دمت گرم من با این مشکل یه کاپو ار دست دادم گل که دیگه برام ادی بود اونم تو همین سایت جوری شد که میخواستم برم دسته بخرم اما میدونستم این مشکل اساسی نیست...
میتونی برام عکس دسترو بزاری ممنون میشم..که دقیقا کدوم قسمتو درست کنم؟؟؟؟
یعنی خدایی الان دستت بدون مشکله منبع این خبر و ازینجور مشکلاتو داشتیمو میدی دمت گرم.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام. لینک ویدیو یو توب رو گذاشتم. با فییلتر شکن بری ببینی کاملا متوجه میشی. الآن هم دستم عالی داره کار میکنه. منظورتو از منبع این خبر هم نفهمیدم یعنی چی!!