Mehrdad092000
کاربر سایت
اگه انلاین بازی میکنی اره میشه اما اگه افلاین میزنی نه نمیشه مگر اینکه قدرت ها رو به حالت اول برگردونی!!
بعدشم مرد مومن ادم میلانو قوی میکنه!!! تعصب داشته باش:dاگه انلاین ميزنی ایدیتو بده بازی کنیم ببینم چند چندیم.اینجا همه ریال و بارسا و ... هستن .من تک و تنهام![]()
دوست عزیز برو بخش Seasons واسه آنلاین بازی کردن نباید بری به بخش Customeسلام
دوستان من فیفا اورجینال دارم و سوالی داشتم
من آنلاین بازی میکنم و بعضی وقتها تیم حریفم مثلا مالاگا را انتخاب میکنه ولی وقتی بازی میکنم میبینم دارم با منتخب جهان بازی میکنم که توش رونالدو و مسی و رونالدینیو فالکاوو و ...... که همه بازیکنهای خوب دنیا توی یک تیم هستند
چطور میتونم یک تیم به اینصورت برای خودم درست کنم ؟؟؟؟ نامردی به خدا با اینا بازی کردن .
منتظر راهنمایی دوستان هستم
من از رئال بدم میاد به خاطر رونالدو فقط مسی و بارسا اما کمک میکنم.دوستان بهترین ترکیب تیمی برای رئال چی پیشنهاد می دید ؟
هم در مورد Squad ها و هم Formation
من Khedira رو با Modrich عوض می کنم و Arbeloa با Contrao و البته Higuain با Benzema
دو تا تعویض اول تیم رو کمی سرعتی تر می کنند و تعویض سوم هم به این دلیله که کریم بنزما توی توپ گیری و قدرت بدنی عملکرد بهتری داره و البته شوت های بهتری هم داره .
در مورد Formation هنوز به مورد خاصی نرسیدم ، اما ترکیب Default به نظرم خیلی مشکل داره و پشت مدافع ها خیلی خالی می شه و با تیم های سرعتی ، توپ خیلی راحت می افته پشت سر مدافعین
ممنون می شم نظرتون رو بگین تا در این مورد بتونیم با همفکری و مشورت بهترین ترکیب رو بچینیم .
آثا منم این مشکل رو دارم، هی میگه ترکیبت با حریفت مج نیست!!! چیکار باید کرد؟ لطفاً کمک کنیداین آپدیت دقیقا چیکار کرد؟ اصلا آپدیته جدید بود؟ چون یوونتوس رو در حالی که 1-0 به رم باخت 4 تا افزایش داد و هیچی کاهش نداد.
هر وقتم میرم تو آنلاین میگه که ترکیب شما با رقیبتون هم خونی نداره و میپره بیرون![]()
ممنون رفیق، این کار رو کردم، درست شد، ولی فقط متأسفانه برای یک بازی، دوباره رفتم MATCH DAY ولی آپدیت نکرد، دوباره از بازی میپره بیرون، داستانی شده، میگم این مشکل رو چندتا از بچه ها دارن، توی سایت های خارجی هم خیلی ها این مشکل رو دارن، به نظر شما تا کی اینطوری می مونه، ممکنه من برای همیشه اینطوری شده باشم؟ یا مشکل از EA هستش؟EA قاط زده یکم تو این مورد جدیدن
اگه گیر داد میری از EAS FC MATCH DAY > kick off آپدیت میکنی دوباره .. اونوقت درست میشه . تو فرندلی هم اگه اینوطر شد کاستوم اینوایت میدی .
نه به هیچ وجه اصلا ریپلی جدا هم ندارهگلهايي كه در بازيهاي انلاين ميزنيم رو هم ميتونيم save كنيم؟![]()