FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان به این نکته دقت کنید که امکان اینکه بتونید یک بازی 90 دقیقه ای با کینکت رو انجام بدید خیلی کم و میشه گفت بعید هستش:دی
به نظر من یک بخش مجزا برای بازی در نظر گرفته میشه که بتونید بازی کنید. یک چیزی مثل Kinect Sports اما پیشرفته تر و با گرافیک بهتر. البته این رو هم بگم که احتمال داره تو Arena بتونید با کینکت بازی کنید که خودش می تونه جذابیت بالایی داشته باشه.
در مجموع هم امیدوارم که این کار لطمه زیادی به بازی وارد نکنه و باعث نشه که تمرکز سازندگان بازی از هدف اصلیشون دور بشه. کاشی بازی جوان مردانه رو به این نسخه اضافه می کردند و برای هوش مصنوعی و همین طور تماشاچی ها تعریف می کردن:( خیلی فاز میداد:دی

بالاخره چیزی که مدت ها بهش فکر می کردم داره به حقیقت می پیونده کسانی که آنلاین بازی می کنند می دونن که پاز کردن حریف چقدر رو اعصابه!
من فکرمی کنم استفاده از کینکت فقط مربوط به فرمان های صوتی باشه به این صورت که با فرمان صوتی سریع تاکتیک رو عوض کنی یا بازیکنی که قراره تعویض کنی (یا بازیکنی که قراره ضربهآزاد بزنه)رو فقط با گفتن اسمش انتخاب کنی یا موقع کرنر مشخص کنی چه کسانی داخل محوطه حریف بایستند چه بازیکنی دفاع رو بگیره البته می تونی داد هم بزنی تا حس کامل منیجر بودن هم بهت دست بده!:d این چیزایی بود که تو ذهن من بود امیدوارم به حقیقت بپیونده!

امیدوارم که کنترل بازی با کینکت زیاد شبیه کینکت اسپورتس نشه
نه داش EA SPORT کارشو خوب بلده:)
من فکرمی کنم استفاده از کینکت فقط مربوط به فرمان های صوتی باشه به این صورت که با فرمان صوتی سریع تاکتیک رو عوض کنی یا بازیکنی که قراره تعویض کنی (یا بازیکنی که قراره ضربهآزاد بزنه)رو فقط با گفتن اسمش انتخاب کنی یا موقع کرنر مشخص کنی چه کسانی داخل محوطه حریف بایستند چه بازیکنی دفاع رو بگیره البته می تونی داد هم بزنی تا حس کامل منیجر بودن هم بهت دست بده! این چیزایی بود که تو ذهن من بود امیدوارم به حقیقت بپیونده!
ایده های واقعا جذاب و جالبی دادی.....فرمان های صوتی که به احتمال زیاد فکر کنم باشه....دیگه بازی از ME3 سنگین تر و پیچیده تر نیست که نتونن از فرمان های صوتی استفاده کنه....
چه حالی میده وقتی بازیکنات خوب بازی نمی کنن تو ترکیب تیم بری یه 4 تا فحشم بهشون بدی بعد تعویض کنی برای بازی خالی میشی.:d:))

یه تریلر جدید اومده که بازم رو Impact Engine بحث میکنه و Feature هاش رو نشون میده ، ارون مک هاردی طراح گیم پلی بازی در مورد Fifa 12 و ویژگی هاش توضیح میده ، مثل اینکه EA کاملا میخواد تو Fifa 12 رو فیزیک بازی مانور بده ! البته به نظر من برخورد ها بسیار طبیعی تر و عالی تر شده .

http://www.gamersyde.com/stream_fifa_12_player_impact_engine-21836_en.html

دوستان فکر نکنم fifa 12 با کینکت باشه.تو کنفرانس مایکروسافت طرف گفت در سال 2012 چهار تا بازی از جمله فیفا داریم با کینکت.ولی فیفا 12 که آخر تابستون 2011 میاد.

آخرین ویرایش:
دوستان فکر نکنم fifa 12 با کینکت باشه.تو کنفرانس مایکروسافت طرف گفت در سال 2012 چهار تا بازی از جمله فیفا داریم با کینکت.ولی فیفا 12 که آخرت تابستون 2011 میاد.
دوست عزیز منظورشون سال مالی 2012 هست نه سال میلادی;)

دوستان فکر نکنم fifa 12 با کینکت باشه.تو کنفرانس مایکروسافت طرف گفت در سال 2012 چهار تا بازی از جمله فیفا داریم با کینکت.ولی فیفا 12 که آخر تابستون 2011 میاد.

اگر هم با کینکت باشه مثل فروزا 4 Better With Kinect هست.

احتمالا توی area باشه.;)

نه همون fifa12 رو منظورش بوده احتمالا(به احتمال 100 درصد :d)
به نظر من تو قسمت Be a pro میشه به خوبی از کینکت استفاده کرد.

دوست عزیز منظورشون سال مالی 2012 هست نه سال میلادی;)
سال مالی مگه از پاییز نیست؟
اگه منظورش نبوده پس چرا توی گیم اسپات گفته فیفا 12 با کینکته
گیم اسپات گفته؟کجاش گفته؟اخه می دونی اصلا هیچی تو کنفرانسن گفتن.فقط گفتن fifa و madden و گلف و یه بازیه دیگه(که بعدش ME3 اومد رو استیج)با کینکت هستن در سال 2012.

سال مالی مگه از پاییز نیست؟

گیم اسپات گفته؟کجاش گفته؟اخه می دونی اصلا هیچی تو کنفرانسن گفتن.فقط گفتن fifa و madden و گلف و یه بازیه دیگه(که بعدش ME3 اومد رو استیج)با کینکت هستن در سال 2012.

علامتش رو که زده زیر کاور بازی هست:
Gamespot

یه سوال حالا اگه کینکت رو ساپورت کنه حتما با توپ باید جلوش بازی کنیم؟
خطرناک میشه که:d
توپ پلاستیکی ها چی اونا رو هم اسکن میکنه؟:d

یه سوال حالا اگه کینکت رو ساپورت کنه حتما با توپ باید جلوش بازی کنیم؟
خطرناک میشه که
توپ پلاستیکی ها چی اونا رو هم اسکن میکنه؟
نه با کینکت فکر نکنم اینجوری بازی کنیم.....به احتمال زیاد با فرمان صوتی میشه ترکیب ها رو تغییر داد یا تو منو بچرخی و فکر نکنم دیگه بشه اینجوری بازی کرد.....یا مثلا تو حین بازی با گفتن اسمه بازیکنا بشه گفت مثلا به مسی پاس بده :d ...... یا توپ دسته ویا باشه بشه گفت مرتیکه بشوت :d:))
فکر نکنم توپ پلاستیکی نیاز باشه :d ..... اینجوریکه هر چی تو اتاق هست خرد و خاکشیر میشه که..:d
فکر کنم بشه به بازیکنا هم فحش بدی ....خیلی باحال میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or