خیلی فاز میدادنه داش EA SPORT کارشو خوب بلدهامیدوارم که کنترل بازی با کینکت زیاد شبیه کینکت اسپورتس نشه
ایده های واقعا جذاب و جالبی دادی.....فرمان های صوتی که به احتمال زیاد فکر کنم باشه....دیگه بازی از ME3 سنگین تر و پیچیده تر نیست که نتونن از فرمان های صوتی استفاده کنه....من فکرمی کنم استفاده از کینکت فقط مربوط به فرمان های صوتی باشه به این صورت که با فرمان صوتی سریع تاکتیک رو عوض کنی یا بازیکنی که قراره تعویض کنی (یا بازیکنی که قراره ضربهآزاد بزنه)رو فقط با گفتن اسمش انتخاب کنی یا موقع کرنر مشخص کنی چه کسانی داخل محوطه حریف بایستند چه بازیکنی دفاع رو بگیره البته می تونی داد هم بزنی تا حس کامل منیجر بودن هم بهت دست بده! این چیزایی بود که تو ذهن من بود امیدوارم به حقیقت بپیونده!

دوستان فکر نکنم fifa 12 با کینکت باشه.تو کنفرانس مایکروسافت طرف گفت در سال 2012 چهار تا بازی از جمله فیفا داریم با کینکت.ولی فیفا 12 که آخر تابستون 2011 میاد.

نه همون fifa12 رو منظورش بوده احتمالا(به احتمال 100 درصد :d)دوستان فکر نکنم fifa 12 با کینکت باشه.تو کنفرانس مایکروسافت طرف گفت در سال 2012 چهار تا بازی از جمله فیفا داریم با کینکت.ولی فیفا 12 که آخر تابستون 2011 میاد.
سال مالی مگه از پاییز نیست؟دوست عزیز منظورشون سال مالی 2012 هست نه سال میلادی![]()
گیم اسپات گفته؟کجاش گفته؟اخه می دونی اصلا هیچی تو کنفرانسن گفتن.فقط گفتن fifa و madden و گلف و یه بازیه دیگه(که بعدش ME3 اومد رو استیج)با کینکت هستن در سال 2012.اگه منظورش نبوده پس چرا توی گیم اسپات گفته فیفا 12 با کینکته
سال مالی مگه از پاییز نیست؟
گیم اسپات گفته؟کجاش گفته؟اخه می دونی اصلا هیچی تو کنفرانسن گفتن.فقط گفتن fifa و madden و گلف و یه بازیه دیگه(که بعدش ME3 اومد رو استیج)با کینکت هستن در سال 2012.
نه با کینکت فکر نکنم اینجوری بازی کنیم.....به احتمال زیاد با فرمان صوتی میشه ترکیب ها رو تغییر داد یا تو منو بچرخی و فکر نکنم دیگه بشه اینجوری بازی کرد.....یا مثلا تو حین بازی با گفتن اسمه بازیکنا بشه گفت مثلا به مسی پاس بده :d ...... یا توپ دسته ویا باشه بشه گفت مرتیکه بشوت :dیه سوال حالا اگه کینکت رو ساپورت کنه حتما با توپ باید جلوش بازی کنیم؟
خطرناک میشه که
توپ پلاستیکی ها چی اونا رو هم اسکن میکنه؟