FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سایتی چیزی نیست که اشکالات فیفا 11 رو بشه به این EA فهموند ؟ :دی
من دو روش میدونم. یکیش اینه که بری توی سایت FIFPlay.com نظرت رو بدی.(البته رسمی نیستا ولی جواب میده چندین بار خودم اشکالاتی رو که فیفا های قبلی داشت رو گفته بودم توی شماره بعد اکثرشون اصلاح شده بود.)
روش دومش هم اینه که بری توی فروم های فیفا اونجا توی تاپیک های مربوطه نظر بدی.
البته اینا خودشونم مشکلاتش رو میدونن حتی خیلی بیشتر ولی خودشون همشو اصلاح نمیکنن. روتر سال گذشته گفته بود ما یه لیست طولانی از اشکالات و ... داریم (هر چیزی که فکرش رو بکنی) ولی خودمون همش رو تو یه شماره اصلاح نمیکنیم.

دوستان سایتی چیزی نیست که اشکالات فیفا 11 رو بشه به این EA فهموند ؟ :دی
تو صفحه فیس بوک بازی میتونی بری انتقادات رو مطرح کنی:dالبته به زبان انگلیسی
این نقل و انتقالات بازی رو کی میخوان درست کنن؟! واقعا نقل و انتقالات نیاز به تغییر و تحول داره سیستم فعلیش جوابگو نیست بنظرمن

EA تاریخ انتشار فیفا ۱۲ را برای مهر ماه تایید کرد

سایت EA sports تاریخ انتشار فیفا 12 را در امریکا 27 سپتامبر و در اروپا 30 سپتامبر برای iPhone, iPad, iPod Touch, Nintendo 3DS, PC, PlayStation Portable, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii و Xbox 360 اعلام کرد.

به نظر من EA باید یک فکر به حال آپدیت آفلاین بازی برای X360 بکنه واقعا نیازه، مخصوصا برای نقل انتقالات همه که نمی تونند به لایو وصل بشند.
نقل و انتقالات بازیکن هارو خودمون انجام میدیم اون به درک!
بیان یک فکری برای کفش ها و مدل مو و لباس و مچ بند بازیکن ها بکنن که از این حالت دربیاد.
مخصوصاً کفش ها که من روشون خیلی حساسم:d
باید این ترانسفر بازیکن ها توی مربی گری رو هم درست کنند.بعضی از بازیکن هارو اصلاً نمیشه جابجا کرد.حتی اگه 100 میلیون پوند با دستمزد 350 هزار پوند هم بدی نمیاد!(مگه میشه؟)
باید یک مقداری رقم ها رو بیشتر کنند و از اون طرف قیمت هارو هم درست کنند.سانچس رو با 20 میلیون پوند با کله هرتیمی که بخواد می برم ولی الان توی واقعیت بارساباید 45 میلیون یورو بده تا بیاد!!!:-o

خوب رفیق چون تو 2011 سانچز هنوز اونقد شاخ نشده و یه بازیکمن معمولیه
در ضمن هر بازیکنی به یه دلیل خاصی نمیاد که دلیلش رو میگه
مثلا اگر بازیکن مال تیم رقیبت باشه خیلی سخت میشه خریدش
به طور مثال بارسا یه بازیکن رئال رو خیلی سخت میتونه بخره
یا اگر تازه رفته باشه به اون تیم بازم محاله بشه خریدش

بی صبرانه منتطر این نسخه ام راستی گرافیک تماشاچیا رو ارتقا دادن؟

داش تماشاگرا رو بیخیال.....یکم بیان گرافیک بازی رو ارتقا بدن که با دیدن تریلراش امیدوار شدم که یه حاله اساسی امسال به گرافیک و تنوع انیمیشن ها و فیزیک می خوان بدن.

بیان یک فکری برای کفش ها و مدل مو و لباس و مچ بند بازیکن ها بکنن که از این حالت دربیاد.
مخصوصاً کفش ها که من روشون خیلی حساسم
داش مشکلشون چیه مگه؟؟؟؟؟؟
این چیزای حاشیه ای (مثل مچ بند و مدل مو) دیگه EA روش مثله KONAMI تمرکز نمیکنه ولی بنظرم مشکلی ندارن اصلا.....ولی طراحی کفش ها و رنگ هاشون و طراحی کفش های کمپانی های معروف (مثله F50 رنگ طلاییه مسی) طراحیشون خیره کننده است.....از این زیباتر دیگه نمیشه
......

باید این ترانسفر بازیکن ها توی مربی گری رو هم درست کنند.بعضی از بازیکن هارو اصلاً نمیشه جابجا کرد.حتی اگه 100 میلیون پوند با دستمزد 350 هزار پوند هم بدی نمیاد!(مگه میشه؟)
خب چرا نمیشه......الان من سیتی 200 میلیون دلارم به رونالدو بده نمیاد..... چرا نمیشه؟؟؟
اکثر ایناییکه درخواست خرید میدی یا قراردادشون بمدت زیادی مونده یا تو تیمه رقیب بازیکن کلیدی و اصلی و ستاره اییه یا اصلا دلش نمیخواد از تیمی که هست جدا شه و هرجوریم قیمتو تغییر بدی نمیان....
(مثلا با رئال اگه بخوای مسی رو بخری یا بازیکنای کلیدی دیگه بارسا هر چی پول بدی نمیان دوباره (عین واقعیت )
بنظرم امسال یعنی FIFA 11 سیستم نقل و انتقالات خیلی بهتر شد و فقط سال دیگه یکم کار می خواد تا واقعی تر شه
پیشنهاد: اگر تیمت 4.5 ستاره یا 5 ستاره است هیچوقت دنبال ستاره های خیلی بزرگ و بازیکنا گرون نرو .... مثله من برو دنبال بازیکن های آینده دار و نسبتا ارزون (مثله سیاست باشگاه های بزرگ تو واقعیت مانند بارسلونا)یا قیمت معقول و با OVERAL متوسط .....اگه به همین بازیکن های جوانی که میخری یا بازیکن های جوانی که تو ذخیره هستن و عملکرد خوبی دارن بازی زیاد بدی.....یه ستاره خیلی خوبی از آب در میآن که خودتم تعجب میکنی. در ضمن همیشه این سیاست جواب نمیده.بعضی پست ها واجبه که بازیکنه بزرگ بیاری تو تیمت.

به نظر من EA باید یک فکر به حال آپدیت آفلاین بازی برای X360 بکنه واقعا نیازه، مخصوصا برای نقل انتقالات همه که نمی تونند به لایو وصل بشند.
اینکه خب میتونی خودتم تغییر بدی یا اگه بازیت وسط نیم فصله بازی های واقعی افتاد میتونی بازیکن هایی که تیمه مورد علاقه واقعیت خریده رو تو همون بخش کریر مودی که داری بازی میکنی شما هم بخری که کاره خیلی جالب و قشنگی میشه.

البته اینا خودشونم مشکلاتش رو میدونن حتی خیلی بیشتر ولی خودشون همشو اصلاح نمیکنن. روتر سال گذشته گفته بود ما یه لیست طولانی از اشکالات و ... داریم (هر چیزی که فکرش رو بکنی) ولی خودمون همش رو تو یه شماره اصلاح نمیکنیم.

خب عزیز من مگه دیوانه ان همه مشکلاتو رفع کنن......بازی ورزشی بعضی مواقع اشکالات و باگ هاش مزه داره......ولی اگه بخوان هر سال اکثر مشکلاتو رفع کنن که دیگه نمیتونن هر سال به همین روند پیشرفت در بیشتر زمینه هاشون ادامه بدن که :d

این نقل و انتقالات بازی رو کی میخوان درست کنن؟! واقعا نقل و انتقالات نیاز به تغییر و تحول داره سیستم فعلیش جوابگو نیست بنظرمن

من با تغییرات کم و اصلاحات ریز موافقم ولی دیگه داش بی انصافی نکن
واقعا به تحول آنچنانی و بزرگی نیاز نداره
FIFA 11 نسبت به نسخه سال پیشش سیستم نقل و انتقالش خیلی پیشرفت کرد و واقعی تر شد .
نمیگم مسکل نداره ولی نسبت به قبلنا خیلی عالیتر شده
فقط امسال باید اشکالات ریز و جزءو بگیرن تا کامل تر بشه که یقینا همین کارو میکنن.

داش مشکلشون چیه مگه؟؟؟؟؟؟
این چیزای حاشیه ای (مثل مچ بند و مدل مو) دیگه EA روش مثله KONAMI تمرکز نمیکنه ولی بنظرم مشکلی ندارن اصلا.....ولی طراحی کفش ها و رنگ هاشون و طراحی کفش های کمپانی های معروف (مثله F50 رنگ طلاییه مسی) طراحیشون خیره کننده است.....از این زیباتر دیگه نمیشه
......

خب چرا نمیشه......الان من سیتی 200 میلیون دلارم به رونالدو بده نمیاد..... چرا نمیشه؟؟؟
اکثر ایناییکه درخواست خرید میدی یا قراردادشون بمدت زیادی مونده یا تو تیمه رقیب بازیکن کلیدی و اصلی و ستاره اییه یا اصلا دلش نمیخواد از تیمی که هست جدا شه و هرجوریم قیمتو تغییر بدی نمیان....
(مثلا با رئال اگه بخوای مسی رو بخری یا بازیکنای کلیدی دیگه بارسا هر چی پول بدی نمیان دوباره (عین واقعیت )
بنظرم امسال یعنی FIFA 11 سیستم نقل و انتقالات خیلی بهتر شد و فقط سال دیگه یکم کار می خواد تا واقعی تر شه
پیشنهاد: اگر تیمت 4.5 ستاره یا 5 ستاره است هیچوقت دنبال ستاره های خیلی بزرگ و بازیکنا گرون نرو .... مثله من برو دنبال بازیکن های آینده دار و نسبتا ارزون (مثله سیاست باشگاه های بزرگ تو واقعیت مانند بارسلونا)یا قیمت معقول و با OVERAL متوسط .....اگه به همین بازیکن های جوانی که میخری یا بازیکن های جوانی که تو ذخیره هستن و عملکرد خوبی دارن بازی زیاد بدی.....یه ستاره خیلی خوبی از آب در میآن که خودتم تعجب میکنی. در ضمن همیشه این سیاست جواب نمیده.بعضی پست ها واجبه که بازیکنه بزرگ بیاری تو تیمت.
خب برای طراحی کفش بعد از آدیداس F50 طلایی رنگ که مسی اول فصل و توی جام جهانی هم می پوشید چیزی کم نذاشتن ولی بعدش کفش های سبز و نارنجی و سفید و زرد اومدن که دیگه توی بازی اعمال نمی شد.
ولی من توی بازی با پرداخت رقمی در حدود 80 میلیون پوند رونالدو رو آوردم چلسی!ولی مثلاً نویر رو نمیشه از شالکه جدا کرد یا شواین اشتایگر رو برد یک تیم دیگه!
من میگم باید این نکات ریز رو توی بازی دخالت بدن.بحث بد بودن نیست.باید اصلاح بشه.
من خودم اکثراً بازیکن جوون میخرم ولی مثلاً نیمار و گانسو و سانچز رو وقتی میخرم و میذارم توی ترکیب اصلی چون Stamina ی بالایی ندارن باید مرتب تعویضشون کنم و زود هم مصدوم میشن و بخاطر همین آدم مجبور میشه بعضی از ستاره هارو بخره ولی قیمت بعضی ها واقعاً بالاست و بعضی ها هم به شدت پایین که این توازن رو به هم می زنه.
در کل نمیخوام بگم که بد هستش ولی باید این ایرادات برطرف بشه.

خب برای طراحی کفش بعد از آدیداس F50 طلایی رنگ که مسی اول فصل و توی جام جهانی هم می پوشید چیزی کم نذاشتن ولی بعدش کفش های سبز و نارنجی و سفید و زرد اومدن که دیگه توی بازی اعمال نمی شد.
ولی من توی بازی با پرداخت رقمی در حدود 80 میلیون پوند رونالدو رو آوردم چلسی!ولی مثلاً نویر رو نمیشه از شالکه جدا کرد یا شواین اشتایگر رو برد یک تیم دیگه!
من میگم باید این نکات ریز رو توی بازی دخالت بدن.بحث بد بودن نیست.باید اصلاح بشه.
من خودم اکثراً بازیکن جوون میخرم ولی مثلاً نیمار و گانسو و سانچز رو وقتی میخرم و میذارم توی ترکیب اصلی چون Stamina ی بالایی ندارن باید مرتب تعویضشون کنم و زود هم مصدوم میشن و بخاطر همین آدم مجبور میشه بعضی از ستاره هارو بخره ولی قیمت بعضی ها واقعاً بالاست و بعضی ها هم به شدت پایین که این توازن رو به هم می زنه.
در کل نمیخوام بگم که بد هستش ولی باید این ایرادات برطرف بشه.

بنظرم که زیاد این بحث کفش ها مهم نیست.....چون تو بازی رنگ طلایی و سفید هیچ فرقی نمیکنن با هم ..... نمیتونی ببینی که چه رنگی کفش........امسالم به احتمال زیاد طرح های جدیدتری طراحی میکنن.

خب من صد سال دیگه اینکارو نمیکنم......نهبرای اینکه فنه بارسائم چون مثلا چقدر بودجه دارم که سه چهارم بودجه مو برای یه بازیکن بدم......کاره اشتباهیه.....
شما اون بازیکنا رو مثال زدی.....این بازیکنا بازی هاشون زیاد تو چشم نبود و تو تیم های معروفی بازی نمیکردن الان تیم های بزرگ دنبالشونن برای همین تو پارسال پیارسال OVERAL شون پایینه ...... بعد شما باید توجه کنی که بازیکنایی که تو جزئیاتشون زده pron injuri حدالامکان نخری چون زیاد مصدوم میشن و نمیشه ازشون خوب استفاده کرد مثله بازیکنای معروفی مانند(تورس-روبن-ریبری-........)
جالبه تو واقعیت با 90 میلیون رونالدو رفت رئال حالا شما با 80 میلیون خریدیش ..... دقت می کنی میبینی خیلی به واقعیت نزدیکه....
این شواین اشناگر رو هر کاری کردم من نتونستم بیارم بارسا.....خیلی خوشم میاد ازش.
گفتم یکم واقعی تر شه هم قیمت ها و هو overal بعضی بازیکن های جوون و آینده دار مشکلش حله.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or