FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه با کینکت فکر نکنم اینجوری بازی کنیم.....به احتمال زیاد با فرمان صوتی میشه ترکیب ها رو تغییر داد یا تو منو بچرخی و فکر نکنم دیگه بشه اینجوری بازی کرد.....یا مثلا تو حین بازی با گفتن اسمه بازیکنا بشه گفت مثلا به مسی پاس بده :d ...... یا توپ دسته ویا باشه بشه گفت مرتیکه بشوت :d:))
فکر نکنم توپ پلاستیکی نیاز باشه :d ..... اینجوریکه هر چی تو اتاق هست خرد و خاکشیر میشه که..:d
فکر کنم بشه به بازیکنا هم فحش بدی ....خیلی باحال میشه

فحش دادن که عالیه حتما استفاده خواهد شد:d

هر جور ادم فکر کنه با این بازی خونه ویران میشه
مثلن اگه برای پنالتی باشه که با شیرجه اول ادم به ... میره:d
از قابلیت تکل هم استقبال میشه :d خانواده رو وسط بازی تکل کنیم چه حالی میده:))

واقعا دیگه داره مسخره میشه اگه فقط برای فرمان صوتی باشه , اخه این کینکت هستش یا هدست؟

فحش دادن که عالیه حتما استفاده خواهد شد

هر جور ادم فکر کنه با این بازی خونه ویران میشه
مثلن اگه برای پنالتی باشه که با شیرجه اول ادم به ... میره
از قابلیت تکل هم استقبال میشه خانواده رو وسط بازی تکل کنیم چه حالی میده

واقعا دیگه داره مسخره میشه اگه فقط برای فرمان صوتی باشه , اخه این کینکت هستش یا هدست؟
یه دفعیشیرجه میزنی تو بغل خواهر و مادر :d
بعد تکل میری تو پای پدر :d
فحشه ام که باید داداشه بخوره...:d
شبم تو پارک یا خیابون می خوابی :d
اینم ثمراته بازی با کینکت :d
ولی همین فرمان صوتیم باشه من ازش استقبال میکنیم......یکم به بازیکنایی که بدمون میاد فحش بدیم حال میده....
مطمئن باش همین که از کینکت استقبال میکنه میزان فروش کینکت و FIFA 12به طرز وحشتناکی میره بالا.

یه تریلر جدید اومده که بازم رو Impact Engine بحث میکنه و Feature هاش رو نشون میده ، ارون مک هاردی طراح گیم پلی بازی در مورد Fifa 12 و ویژگی هاش توضیح میده ، مثل اینکه EA کاملا میخواد تو Fifa 12 رو فیزیک بازی مانور بده ! البته به نظر من برخورد ها بسیار طبیعی تر و عالی تر شده .

http://www.gamersyde.com/stream_fifa_12_player_impact_engine-21836_en.html
اگر لینک دانلودش رو بزارید یه خانواده رو از نگرانی درمیارید:d

دوستان به این نکته دقت کنید که امکان اینکه بتونید یک بازی 90 دقیقه ای با کینکت رو انجام بدید خیلی کم و میشه گفت بعید هستش:دی

دوست عزیز مگه توی تایمهای بازی 90 دقیقه هم هست ؟؟ نکنه شما بازیت فرق میکنه :p
اگه بشه باهاش be a pro بازی کرد که کولاکه فکر هم نکنم که مشکلی داشته باشه ، فقط موقع بازی کردن اگه بشه دایو هم کرد که خیلی باحال میشه 8-> مطمئنا اگه یه مود مشتی واسه کیکنت بزارن هم فروش بازی و هم کینکت خیلی افزایش پیدا میکنه :arrowu:

مطمئنا کاربردش بیشتر از منو و فرمان صوتی هستريالایرانی نیستن که بیان چراغ ماشین رو عوض کنن بگن یه مدل جدیده.
تو be a pro خیلی خوب میتونه جواب بده.

فکر کنم اوایل August بود. سال های گذشته همین مواقع اطلاعات هم خیلی کم میدادن. امسال زود معرفی کردن بازی رو.
اره خودمم تعجب کردم.....چرا انقد زود معرفی کردن و اطلاعاته جامع دادن.
------
کاور پارسال که خیلی مضخرف بود.......فکر کنم دوباره کاکا و رونی تو کاور امسال ببینیم....
انقد بازیکنه جوون و خوش آتیه همش چسبیدن به این رونی.

ددوستان بیاید دست به دعا برداریم این دو تا چیز تو فیفای جدید رخ بده!همه دعا کنیم جواب می ده!;):
1-مربی گری تیم ملی هم به کریر مود اضافه بشه.(یعنی تو پیشنهاد ها یهو یه تیم ملی بهت پیشنهاد دبه و خودت بازیکنا رو انتخاب کنی و....)
2-بشه سیو های کریر مود فیفا 11 رو ایمپورت کرد!(بابا من خیلی زحمت کشیدم!نمی شه که اینجوری...)

سال پیش که رسما توی Gamescom بودش که اطلاعات بازی رو درست و حسابی منتشر کردند. احتمالا کاور هم باید همون موقع ها یا چند هفته بعدش رو نمایی کنند. تاریخ انتشار هم که مشخص شدش:دی الان فقط منتظر اعلام تاریخ انتشار دموی بازی برای کنسول ها هستیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or