FIFA 12| PS3

آپدیت تا اونجا که من میدونم 23 میاد .
همه-ی نقل و انتقالات انجام میشه . سال قبل حتی علی کریمی رو هم برای شالکه ساختن !
اسکولز اینا که 100% هستن هانری رو بعید میدونم چون همین الانش هم قراردادش تموم شد و برگشت آمریکا . همه-ی خرید فروشها انجام میشه که هیچ ، احتمال داره حقیقی رو هم برای روبین کازان بسازن !
متاسفانه لباس تیمها تغییر نمیکنه .
بعد از آپدیت طرح لباس اول لیورپول عوض شده = طرح لوزی شکل پارچه لباس

---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------

همونطور که میدونید ، یوونتوس و تاتنهام در آپدیت جدید 5 ستاره شدند
قبلا این دو تیم قوی ترین تیم های 4.5 ستاره بودن ولی الان جزو ضعیف ترین تیم های 5 ستاره هستند
این برای کسی مثل من که یوونتوس رو توی آنلاین بر میداره ، کاملا ضربه میزنه ، یعنی بازی رو همیشه 1-0 باخته شروع میکنم
چون تیمم خیلی ضعیف تر از تیم های 5 ستاره ای هست که انتخاب میشن

بیکار بودم ، تیم ها رو بر اساس ستاره مرتب کردم ، قوی ترین به ضعیف ترین اینطوری بود
تیم کلاسیک
بارسلونا
اسپانیا
رئال مادرید
من سیتی
.
.
.
.
.
یوونتوس
هلند

هلند ضعیف ترین تیم 5 ستاره است ، یوونتوس یکی مونده به آخره !!!
باتشکر

حرفت کاملا درسته باید یه سیستمی باشه که به نسبت قدرت تیم حریف پیدا کنه نه ستاره ها من که ناپولی رو برمیدارم و جالبه توی کاپ به رئال هم برخورد کردم که شانس اووردم بازی نداشت 4 تا خورد و از بازی بیرون رفت نمیدونم چحوری حساب میکنن مثلا تو فینال به اتلتیکو مادرید خوردم که تراز درستی بود.

دوستان یه سوال به نظرتون من فیفا12 بگیرم یا وایسم FIFA STREET جدید که میاد اول اون رو بگیرم حالا بعدا اگه شد فیفا12؟کسی دموی این FIFA STREET رو از استور دانلود کرده؟چطوره؟

دوستان من اان بازي رو اكبند باز كردم و رفتم تو قسمت Account در XMB و ت قسمت Redeem cods و بازي رو فعال كردم و يه فايل 100 kb هم دانلود كردم و بعد زد Instal Complete و اومدم بيرون اما حالا كه ميخوام برم قسمت انلاين تو كانكشن ميمونه و بعد هم ميگه بايد Terms و غيره رو قبول كني !! من چطور ميتونم اينكار رو بكنم ؟؟ چون اصلا به EA Servers وصل نميه كه بخوام اينا رو قبول كنم !

ممنون ميشم كمك كنيد چطوري وارد قسمت انلاين بشم . با تشكر

برا من چرا هرازگاهی همون اولش که میگه دکمه استارت رو بزنم , همینجوری توی لودینگ میمونه
این مشکل گاهی اوقات پیش می یاد " وقتی که شما sign in هستی " . داخل لودینگ می مونه و شما کاری جز راه اندازی مجدد دستگاه نمی تونی کنی حتی اگر خارج هم بشی دستگاه خودکار خودش یک ریست کوتاه می کنه .گاهی اوقات واقعا می ره روی اعصاب .شما به صورت "افلاین" بهتر وارد بازی بشی و بعد از رد کردن لودینگ اصلی و وارد شدن به محیط بازی ساین این بشی و انلاین بازی کنید .این مشکل همیشگی نیست شاید شما ده بار در حالت ساین این بری ایجاد نشه ولی عکسشم صادق هست بهتر وقتی وارد محیط اصلی شدی sign بشی .

---------- نوشته در 12:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من اان بازي رو اكبند باز كردم و رفتم تو قسمت Account در XMB و ت قسمت Redeem cods و بازي رو فعال كردم و يه فايل 100 kb هم دانلود كردم و بعد زد Instal Complete و اومدم بيرون اما حالا كه ميخوام برم قسمت انلاين تو كانكشن ميمونه و بعد هم ميگه بايد Terms و غيره رو قبول كني !! من چطور ميتونم اينكار رو بكنم ؟؟ چون اصلا به EA Servers وصل نميه كه بخوام اينا رو قبول كنم !

ممنون ميشم كمك كنيد چطوري وارد قسمت انلاين بشم . با تشكر

منظورتون چی در قسمت کانکشن می مونه؟منظورتون قسمت چک کردن "وضعیت کانکشن" هست ؟ یکم جزیی تر بگید چون اگر کانکشن مشکل نداشته باشه بعدش شما را در وضعیت کانکتینگ قرار می ده و بعدش پذیرفتن قوانین و دیگر تنظیمات .

---------- نوشته در 12:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال به نظرتون من فیفا12 بگیرم یا وایسم FIFA STREET جدید که میاد اول اون رو بگیرم حالا بعدا اگه شد فیفا12؟کسی دموی این FIFA STREET رو از استور دانلود کرده؟چطوره؟
فیفا استریت یک جوری انرزی دهنده و فیفا یک جورایی انرژی گیرنده ونفس گیر تر ! هیچ وقت نمی شه بگی کدومش بگیری بهتره .

اقا چرا هر کسی جلوی من از بازی میکنه وسط بازی از بازی میاد بیرون به من هیچ امتیازی نمیده مگه نگفتید اینو Ea درست کرده ؟؟؟ جایی تنظیماتی چیزی داره ؟؟؟
اگه میدونید بگید چون واقعا اعصابم رو بهم میریزه وقتی از میبازن از بازی میان بیرون

سلام دوستان تو ابدیت جدید که eaداده برای انتقالات علیرضا حقیقی هم هست
راستی بچه ها و بخش کریر مود وقتی گزینه رو میزنه که ر استعداد یابی تو اکادمی کنه هیح خبری برام نمیاد

اقا چرا هر کسی جلوی من از بازی میکنه وسط بازی از بازی میاد بیرون به من هیچ امتیازی نمیده مگه نگفتید اینو Ea درست کرده ؟؟؟ جایی تنظیماتی چیزی داره ؟؟؟
اگه میدونید بگید چون واقعا اعصابم رو بهم میریزه وقتی از میبازن از بازی میان بیرون
ea خیلی حرف ها زد که عمل نکرد بهش .بهتر در بخش head to head season بازی کنید در صورت خارج شدن حریف امتیاز بهتون می ده البته نه امتیاز یک برد کامل در صورتی که سیستم football club ارور نده !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or