PooyaGH
کاربر سایت
بعد از آپدیت طرح لباس اول لیورپول عوض شده = طرح لوزی شکل پارچه لباسآپدیت تا اونجا که من میدونم 23 میاد .
همه-ی نقل و انتقالات انجام میشه . سال قبل حتی علی کریمی رو هم برای شالکه ساختن !
اسکولز اینا که 100% هستن هانری رو بعید میدونم چون همین الانش هم قراردادش تموم شد و برگشت آمریکا . همه-ی خرید فروشها انجام میشه که هیچ ، احتمال داره حقیقی رو هم برای روبین کازان بسازن !
متاسفانه لباس تیمها تغییر نمیکنه .
---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------
همونطور که میدونید ، یوونتوس و تاتنهام در آپدیت جدید 5 ستاره شدند
قبلا این دو تیم قوی ترین تیم های 4.5 ستاره بودن ولی الان جزو ضعیف ترین تیم های 5 ستاره هستند
این برای کسی مثل من که یوونتوس رو توی آنلاین بر میداره ، کاملا ضربه میزنه ، یعنی بازی رو همیشه 1-0 باخته شروع میکنم
چون تیمم خیلی ضعیف تر از تیم های 5 ستاره ای هست که انتخاب میشن
بیکار بودم ، تیم ها رو بر اساس ستاره مرتب کردم ، قوی ترین به ضعیف ترین اینطوری بود
تیم کلاسیک
بارسلونا
اسپانیا
رئال مادرید
من سیتی
.
.
.
.
.
یوونتوس
هلند
هلند ضعیف ترین تیم 5 ستاره است ، یوونتوس یکی مونده به آخره !!!
باتشکر
حرفت کاملا درسته باید یه سیستمی باشه که به نسبت قدرت تیم حریف پیدا کنه نه ستاره ها من که ناپولی رو برمیدارم و جالبه توی کاپ به رئال هم برخورد کردم که شانس اووردم بازی نداشت 4 تا خورد و از بازی بیرون رفت نمیدونم چحوری حساب میکنن مثلا تو فینال به اتلتیکو مادرید خوردم که تراز درستی بود.