FIFA 12| PS3

آقا چقد ضعیفن اینایی که تو روم خود فیفا هستن
یارو با 500 تا بازی میاد 3 تا گل میخوره ازمن
rango1042
آی دی منه اگه کسی خواست اضافه کنه ، پینگمم زیر صده دی:

آقا اپدیت این بازی کی میاد؟تاریخ دقیقشو بگید لطفا.
تمامی نقل انتقالات زمستونی انجام میشه توش؟چون من امسال فیفا گرفتم خواستم بدونم اپدیت نیم فصل فیفا11 کامل بود؟یعنی همه ی نقل و انتقالات نیم فصل انجام شده بود؟
یعنی دوباره اسکلز رو تو منچستر میسازن؟یا هانری میارن تو آرسنال؟یا کهیل تو چلسی؟
یا مثلا تیم های ملی مثل آلمان و اسپانیا رو با لباس جدیدشون میسازن؟

آخرین ویرایش:
یه تیم انتخاب میکنی حالا هر تیمی ولی بازیکناش ابتدا یه سری بازیکنای ضعیفن که هم میتونی آنلاین بازی کنی و هم آفلاین هم سکه بگیری هم پک های بازیکنای بهترو باز کنی بیاری تو تیمت که در آخر بتونی یه تیم خیلی خوب بسازی تحویل جامعه بدی!!!:D

آقا اپدیت این بازی کی میاد؟تاریخ دقیقشو بگید لطفا.
تمامی نقل انتقالات زمستونی انجام میشه توش؟چون من امسال فیفا گرفتم خواستم بدونم اپدیت نیم فصل فیفا11 کامل بود؟یعنی همه ی نقل و انتقالات نیم فصل انجام شده بود؟
یعنی دوباره اسکلز رو تو منچستر میسازن؟یا هانری میارن تو آرسنال؟یا کهیل تو چلسی؟
یا مثلا تیم های ملی مثل آلمان و اسپانیا رو با لباس جدیدشون میسازن؟
آپدیت تا اونجا که من میدونم 23 میاد .
همه-ی نقل و انتقالات انجام میشه . سال قبل حتی علی کریمی رو هم برای شالکه ساختن !
اسکولز اینا که 100% هستن هانری رو بعید میدونم چون همین الانش هم قراردادش تموم شد و برگشت آمریکا . همه-ی خرید فروشها انجام میشه که هیچ ، احتمال داره حقیقی رو هم برای روبین کازان بسازن !
متاسفانه لباس تیمها تغییر نمیکنه .

سلام.دوستان فیفای ما تو منو موزیک نمیپخشه:دی نه ترک های خودشو نه پلی لیست مارو:دی تو قسمت CUSTOM FIFA-MY MUSIC CHANTهم که میرمنیم ساعت صبر میکنم هیچ گزینه ای نمییاد تا من پلی لیست خودمو بذارم بره پخش حتی بک هم نمیشه:دی QUITEهم نمیشه کرد:دی باید یکی INVITEبده تا من از اونجا خارج شم:دی چه کنم؟

باسلام
آقا من یه سوال داشتم.در حین بازی چطوری میشه کاپیتان رو عوض کرد؟حتی وقتی هم که کاپیتان اصلیتو میکشی بیرون همون فردی که جاش میاد تو زمین خود به خود کاپیتان میشه.راهی نیست که بشه کاپیتان رو عوض کرد؟اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه

باسلام
آقا من یه سوال داشتم.در حین بازی چطوری میشه کاپیتان رو عوض کرد؟حتی وقتی هم که کاپیتان اصلیتو میکشی بیرون همون فردی که جاش میاد تو زمین خود به خود کاپیتان میشه.راهی نیست که بشه کاپیتان رو عوض کرد؟اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
قبل سوت شورع بازی باید عوضش کنی:دی حالا مهمه مگه کاپیتان کی باشه:دی

قبل سوت شورع بازی باید عوضش کنی:دی حالا مهمه مگه کاپیتان کی باشه:دی
میدونم قبل از سوت بازی میشه عوض کرد.خوب این خودش یه ضعف بزرگه این بازیه.وقتی کاپیتانو میکشی بیرون فردی که با اون تعویض میشه خودش کاپیتان میشه.این خیلی مسخرس.تو pes این چیزا کاملا رعایت میشه

دوستان یکی از دوستای ما میخواد این بازی و بگیره ولی قبلاً کد بازی استفاده شده پارسال یادم بود راهی بود که بشه حتی کد استفاده شده بازم از طریقی بازی کرد.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
مرسی

دوستان بنده الان يه fifa 12 گرفتم ميخواستم بدونم چقدر بايد براي انلاين اپديت كنم ؟؟ يعني چقدر حجم داره اپديت ها ؟؟

الان تيم ها درست ميشه با اپديت ها ؟؟ يعني الان هانري رو ارسنال هست و بقيه موارد ؟؟

قصد برگزاري مسابقه نداريد؟؟

همونطور که میدونید ، یوونتوس و تاتنهام در آپدیت جدید 5 ستاره شدند
قبلا این دو تیم قوی ترین تیم های 4.5 ستاره بودن ولی الان جزو ضعیف ترین تیم های 5 ستاره هستند
این برای کسی مثل من که یوونتوس رو توی آنلاین بر میداره ، کاملا ضربه میزنه ، یعنی بازی رو همیشه 1-0 باخته شروع میکنم
چون تیمم خیلی ضعیف تر از تیم های 5 ستاره ای هست که انتخاب میشن

بیکار بودم ، تیم ها رو بر اساس ستاره مرتب کردم ، قوی ترین به ضعیف ترین اینطوری بود
تیم کلاسیک
بارسلونا
اسپانیا
رئال مادرید
من سیتی
.
.
.
.
.
یوونتوس
هلند

هلند ضعیف ترین تیم 5 ستاره است ، یوونتوس یکی مونده به آخره !!!
باتشکر

با سلام خدمت دوستان عزیز!بالاخره من هم فیفا رو گرفتم!اما واقعاً باید بگم بازی سختی هست و خیلی با پی اس متفاوته!دوستان ۱سوال داشتم!اولاً برای من که تازه به سمت فیفا برگشتم بهتره چجوری بازی کنم؟مثلاً tactical defending بازی کنم یا legancy defending و تو چه سطحی بازی کنم؟world class یا legandry یا profissonal?ضمناً برای انلاین بازی کردن باید چه کرد؟مثل اینکه ۱ ریجستری کد باید از psn store بخری؟میشه ۱نفر لطف کنه ۱توضیحی به ما بده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or