FIFA 12| PS3

دلار امارات كه گير نياوردم اما با پوند فيفا ١٢ رو خريدم.اگه كسى بازى تاپى داشت تو همين مايه قيمت (٥٤پوند!) بياد با هم شير كنيم.فيفا فقط رو دو تا سيستم كار ميكنه تا ندادمش نرفته بياد!

سلام دوستان
آقا دو تا مشکل من دارم :d

یکی این که نمیتونم سیو Career Mode رو لود کنم . تا 100% میره و بعد هنگ میکنه !

بعدیش هم قسمت آنلاین بازیه ، میخوام بازی کنم میگه تو کشور شما همچین چیزی نیست و اینا !

دوستان من تویه حمله کردن خوب هستم اما تویه دفاع کردن نمی تونم تووپ بگیرم(فقط شانسی)
یه کمکی می کنید بهم که واسه دفاع کردن چی کار باید بکنیم؟

آهای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کس اینجا نیست ؟؟؟ شما چجوری دفاع میکنید؟؟
سخته ولی ممکنه:دی با L2..یا موقعی که توپ دست مهاجمه حریف با ضربدر:دی دنبالش میکنیم بد باید خیلی دقیق و حرفه ای باشی با کمک مربع یا دوباره L2بتونی توپو بقاپی:دی

سلام
آقا ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه ، من این بازیو ارجینال گرفتم و در پکیجش هم پلمپ بود ولی این رمز12 رقمیشو که میزنم واسه آنلاین بازی کردن میگه که
THe code you entered may not be corret or may no longer be valid
please check your entries .
مطمئنم که رمزشو درست میزنم با حروف کوچیک و بزرگ هم امتحان کردم ولی قبول نمی کنه
چیکار باید بکنم ؟

سلام
آقا ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه ، من این بازیو ارجینال گرفتم و در پکیجش هم پلمپ بود ولی این رمز12 رقمیشو که میزنم واسه آنلاین بازی کردن میگه که
THe code you entered may not be corret or may no longer be valid
please check your entries .
مطمئنم که رمزشو درست میزنم با حروف کوچیک و بزرگ هم امتحان کردم ولی قبول نمی کنه
چیکار باید بکنم ؟

بايد ريجن اكانت و بازيت يكي باشه يعني اگر بازيت ريجن 2 هست بايد اكانتت واسه اروپا باشه ، اگه بازيت ريجن 1 هست بايد اكانتت واسه امريكا باشه
بر فرض كه بازيت ريجن 2 هست و اكانتت واسه امريكا در اين صورت رمز كار نميكنه ، شما برو يه اكانت واسه اروپا بساز برو اونجا كد رو وارد كن برگرد تو اكانت اصلي خودت راحت بازي كن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or