racon_leon
کاربر سایت
نمیده دیگه امتیاز رو بیچاره کردن ما رو!!!من که واسم زیاد پیش نیومده این قضیه ولی طرف بره بیرون امتیاز داده میشه!
نمیده دیگه امتیاز رو بیچاره کردن ما رو!!!من که واسم زیاد پیش نیومده این قضیه ولی طرف بره بیرون امتیاز داده میشه!
اگر شما در قسمت custom game به صورت rank match بازی کنی در صورت خارج شدن طرف مقابل امتیازی به شما داده نمی شه (تنها کاری می تونی کنی چند تا حرف آبدار(!) به طرف بزنی ) ولی اگر درقسمت head to head seasons آنلاین بازی کنی در صورت خروج فرد بازی سه بر هیچ به نفع شما تموم می شه و امتیازش هم به شما داده می شه یعنی به ea sport football club اضافه میشه !اقا کی بود گفت مشکل Quit کردن از بازی حل شده؟؟؟
همه میان بیرون بدون اینکه به من امتیازی داده شه.
اون اولش که همزمان با ریلیز جهانی خریدم شاید از هر 10 بازی 1 نفر میومد بیرون الان از هر 10 نفر 1 نفر بازی رو به پایان میرسونه واقعا اعصاب خورد کنه.
بعلاوه ی اینکه در صورتی که بیش از 3 گل جلو باشی به همون نسبت طرف بازنده میشه یعنی 6 تا زده باشی بره بیرون بازی 6-0 به نفع شما میشه.اگر شما در قسمت custom game به صورت rank match بازی کنی در صورت خارج شدن طرف مقابل امتیازی به شما داده نمی شه (تنها کاری می تونی کنی چند تا حرف آبدار(!) به طرف بزنی ) ولی اگر درقسمت head to head seasons آنلاین بازی کنی در صورت خروج فرد بازی سه بر هیچ به نفع شما تموم می شه و امتیازش هم به شما داده می شه یعنی به ea sport football club اضافه میشه !
هر چی هست مشکل از اینترنتت هست تجربه من اینو میگهسلام
از همه ی بروبچ فیفا باز میخوام که به من در حل مشکلم کمک کنند
از اواخر فیفا 11 شروع شد
همیشه راحت به سرور های EA وصل میشدم
ولی از اواخر فیفا 11 این ارور همیشه همراهم هست تا به امروز
The Ea servers are not available at this time , try again later
واقعا برای چیه این ارور ؟ خیلی تو گوگل گشتم ، تو فروم EA هم بچه ها چند تا راه حل داده بودن ولی عملی نشد
واقعا موندم دیگه چیکار کنم
باتشکر
كسي plat كرده بازي رو?*
كسي plat كرده بازي رو?*
مشکل از مودمم بودسلام
از همه ی بروبچ فیفا باز میخوام که به من در حل مشکلم کمک کنند
از اواخر فیفا 11 شروع شد
همیشه راحت به سرور های EA وصل میشدم
ولی از اواخر فیفا 11 این ارور همیشه همراهم هست تا به امروز
The Ea servers are not available at this time , try again later
واقعا برای چیه این ارور ؟ خیلی تو گوگل گشتم ، تو فروم EA هم بچه ها چند تا راه حل داده بودن ولی عملی نشد
واقعا موندم دیگه چیکار کنم
باتشکر
مشکل از مودمم بود
وقتی مودم رو عوض کردم این مشکل حل شد
امروز با DrPersian بازی کردم
خیلی وقت بود تو اد لیست من بود ، حداقل آی دی پی اس انش برام آشنا بود
طبق درخواستش رفتیم بازی کردیم ، اینوایتی که کرده بود کاستوم اسکوآد بود ، بنابراین بازیکن ویرتوال من تو تیمم بود ، سر همین یوونتوس 5 ستاره شد
اولش چیزی نگفت ولی آخرش که باخت منو محکوم به ادیت کرد ، در آخرم گفت جلوی خدای ادیت نباید ادیت میکردی
بعد که این حرف رو زد ، تازه من دقت کردم به بازی ای که باهاش کردم ، الیا با سرعت 92 نمیتونست به سرعت ایوانوویچ برسه ، اول فکر کردم خسته است ولی هر چی نگاه کردم ، دیدم حسابی نفس داره ، بعد که ازش خواستم اسکوآد آنلاین بازی کنیم ، اصلا زیر بار نرفت
بازی میکنیم که لذت ببریم ، با هم بازی میکنیم که کل کل کنیم و بیشتر از بازی لذت ببریم ، برای من یکی بازی برد و باخت نیست
مثلا دیروز UfoPower رو بردم ولی چون عجله داشتم وقت نشد بهش بگم که بردم کاملا شانسی بود ، خیلی سرتر از من بود ولی موقعیت هاش گل نشد
میخوام بگم سعی کنید پیش وجدان خودتون راحت باشید ، مگه من بیکارم بشینم دو ساعت یوونتوس ادیت کنم در حالی که اگر تیم قدرتمند بخوام ، میرم رئال بر میدارم راحت
من از وقتی که یوونتوس بازیکن سرعتیش ، سالاس با اسپید 18 بود ، باهاش بازی میکردم تا الان که الیا و کراسیچ سرعتیاش هستند
باتشکر