FIFA 12| PS3

لعنت به EA
لعنت به Fifa
تو Head 2 Head Season تعداد 34 تا بازی انجام داده بودم بدون شکست یه بازی گل سوم رو که زدم حریفم کانکشن و قطع کرد اومدم دیدم برای من باخت زده.

سلام...
من اسکوربورد های جدید(لیگ انگلیس و چمپیونز لیگ هم باشه خوبه) رو می خوام!!!!!!
پچی برای فیس بازیکنان هم می خوام!!!!!!!!
باید با install packages files نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟

دوستان کسی نحوه شادی های بعد گل رو داره؟
شیوه های خوشحالی زیادی هست

من یکیش رو یاد گرفتم که اگه عقب هستین و گل میزنین واسه اینکه تووپ رو سریع بردارین و وسط بکارین باید L2 + R2 رو بگیرین و سمت توپ برید

دوستان کسی نحوه شادی های بعد گل رو داره؟
شیوه های خوشحالی زیادی هست

من یکیش رو یاد گرفتم که اگه عقب هستین و گل میزنین واسه اینکه تووپ رو سریع بردارین و وسط بکارین باید L2 + R2 رو بگیرین و سمت توپ برید

عزيز من برو تو قسمت Settings و بعد هم برو تو تنظيمات كنترولر و در اون قسمت يه سر برگ Help يا همين چيز ها هست و بعد تو قسمت ( :d ) Cellebrations نحوه شادي كردن ها رو كاملا گذاشته

سلام من یه PES BAZ اصیل هستم و ذو ماهه fifa 12 گرفتم و امروز موفق شدم _19_ Taha که ادعای این رو داشت همه شما رو برده رو با بازی اصلی خودم ببرم!خلاصه خواستم بگم شما pes بلد نیستید پس ایراد علکی به بازی نگیرید ای دی من برا هرکسی که ادعا میکنه شاخ شده!(iranipirooz)فقط بگم چون بازی اصلی میکنم فقط ۲دست!راستی من ۱۲ سالمم نیس(برا اونایی گفتم که تا حالا سر کار بودن و علکی باهاشون بازی کردم)

من خیلی وقت پیش آپدیت نیم فصلش و انجام دادم و اسکلز اومد منچستر ولی تو قسمت کریرمود اصلا اسکلز نیست!!!!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه کاری میشه کرد یا نه؟

من خیلی وقت پیش آپدیت نیم فصلش و انجام دادم و اسکلز اومد منچستر ولی تو قسمت کریرمود اصلا اسکلز نیست!!!!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه کاری میشه کرد یا نه؟

باید وقتی داری تنظیمات کرر رو انجام میدی از گزینه download latest یا current customize استفاده کنی

یه نفر پیدا میشه بیاد با هم بازی کنیم از بازی فرار نکنه ؟

این خارجی ها دیگه برام اعصاب نزاشتن هی فرار میکنن کسی بازی میکنه من رو ADD کنه اگه بودین با هم بازی کنیم .

طرف تو نیمه اول 6 تا میخوره دیگه نمیدونم بهشون چی بگم یکی هم پیدا میشه درست بازی میکنیم تا بازی اول رو میبازه فرار میکنه .:d

یه جورایی انگار شاخ شدم .:d

قبلا اینترنت خوبی نداشتیم حالا که 4 MB دارم از دست خودم فرار میکنن .
yahoo_4.gif

منو ادد کنید... فرار نمیکنم
biggrin1.gif
idahadi1

باشه چشم ADD ت میکنم .b-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or