FIFA 12| PS3

سلام من یه PES BAZ اصیل هستم و ذو ماهه fifa 12 گرفتم و امروز موفق شدم _19_ Taha که ادعای این رو داشت همه شما رو برده رو با بازی اصلی خودم ببرم!خلاصه خواستم بگم شما pes بلد نیستید پس ایراد علکی به بازی نگیرید ای دی من برا هرکسی که ادعا میکنه شاخ شده!(iranipirooz)فقط بگم چون بازی اصلی میکنم فقط ۲دست!راستی من ۱۲ سالمم نیس(برا اونایی گفتم که تا حالا سر کار بودن و علکی باهاشون بازی کردم)

اولا که خودم هزارو 1 بار بردمت بدون باخت!!!(شاید یکی دو بار برده باشی:d)بعدشم همیشه من بازی اصلی و تمام قدرتم رو جلوت نمایش نمیدادم.چون فکر میکردم زود عصبی میشی که میشدی(همیشه میگفتی 1 دست دیگه 1دست دیگه)میگفتم بچه هست دیگه.حالا درست بگو بینیم چند سالتون هست؟؟

اولا که خودم هزارو 1 بار بردمت بدون باخت!!!(شاید یکی دو بار برده باشی:d)بعدشم همیشه من بازی اصلی و تمام قدرتم رو جلوت نمایش نمیدادم.چون فکر میکردم زود عصبی میشی که میشدی(همیشه میگفتی 1 دست دیگه 1دست دیگه)میگفتم بچه هست دیگه.حالا درست بگو بینیم چند سالتون هست؟؟

تو که دیگه حرف نزن که ایندفعه انلاین بشی بهت میفهمونم شوت کات دار پشت محوته جریمه یعنی چی!:dهر بار کم آوردی اینجوری گل زدی!:))برا تو این دفعه دارم!!با تمام قدرت بیاb-)

تو که دیگه حرف نزن که ایندفعه انلاین بشی بهت میفهمونم شوت کات دار پشت محوته جریمه یعنی چی!:dهر بار کم آوردی اینجوری گل زدی!:))برا تو این دفعه دارم!!با تمام قدرت بیاb-)
من؟؟؟کم اوردن جلو تو؟؟؟؟!!!:))
بیخیال بابا.نخندون.همچین میگی هر موقع کم میاری اینجوری گل میزنی انگار تو بازی رو ۱-۰ همیشه جلویی و من دقیقه ی ۸۸ به زووورررر #:-sمساو میکنم و دقیقه ۹۰ میبرم:)).بعدشم مگه شوت کات دار چشه؟؟میتونی بزن:d
نتایج خودش گویا هست دیگه.ولی بازم میزنیم.

باید وقتی داری تنظیمات کرر رو انجام میدی از گزینه download latest یا current customize استفاده کنی

هر جفتشو امتحان کردم نیومد.....باید چی کار کنم؟بد جور رو مخمه!!!!!!!!!!!!!!
راستی بی زحمت میشه یه توضیحی درباره تنظیمات کریر بدید مثلا گزینه play as al چیه؟....میشه موقعی که خواستی کریر مود بری بازیکن نسازی؟یا باید حتمابسازی؟
در ضمن من تازگیه فیفا رو آپدیت کردم و گزینه یورو 2012 به منو اضافه شده,چه جوری میشه دانلودش کرد؟

آخرین ویرایش:
چه جوری میشه فعال کرد...من تو قسمت تنظیم دسته میرم 3 نوع تنظیمات مختلف داره فقط.....
شما همین که وارد بازی بشید کنترل به صورت پیش فرض فعال هست .حالا ممکن کسی دوست داشته باشه تنظیمات خودشو بزاره به قسمت تنظیمات کنترل می ره و کنترل عوض می کنه .
یک قسمت در مورد تنظیمات کلی بازی هست و فکر کنم با زدن r2 r1 یا ... به قسمت دوم تنظیمات می رید که عکس دسته همراه با کارایی دکمه ها هست .شما اگر خواستید جای دکمه ها عوض کنید روی هر کدوم می خواید ضربدر یا مربع می زنید بعدش به صورت دو تایی عوض می شه .به طور مثال تنظیمات پیش فرض دکمه دایره شوت هست و دکمه مربع سانتر .حالا شما برای عوض کردنش روی مربع سوییچ می کنید و جاش با دایره عوض می شه اونوقت دایره می شه سانتر و مربع شوت و ادامه کار
بعدشم تنظیمات دلخواه ذخیره می کنید به صورت تنظیمات a یا b یا c , ...
نمی دونم سوالتون همین بود دقیق یا نه!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or