sergeant fenix
کاربر سایت
تو MENU خیلی واضح هست که....سلام.
از دوستان گل بازیسنتر خواستم خواهش کنم که روش آنلاین بازی کردنو یه توضیح بدن و راهنمایی کنن.
و خواستم بپرسم میشه دونفری یار بشیم آنلاین بازی کنیم؟
و اینکه یورو 2012 رو چه جوری میشه خریدش(همون از طریق ps3)؟و حجمش چقده و چقدر طول میکشه؟و اونی که به طور مجانی(free) گذاشتن قضیش چیه؟
سلام
من یه بازی FIFA 12 داشتم که ریجن 2 بود با کد آنلاینش فروختم. الآن که به خریدار یوزر و پسورد اکانتم رو می دهم تا برود ووچر کد رو از اکانتم دانلود کند ، ارور میده که روی 3 دستگاه فعال است.
در حالی که من بازی رو آک خریدم و کدش رو توی اکانت ریجن دویم زدم. اما همیشه از طریق ریجن یک بازی می کردمش.
از طرفی قبل فروش بازی به یکی از بچه ها اکانت دادم یه DLC از بازی دیگه دانلود کند ولی اون کد رو دانلود نکرده. مطمئنم از رفیقم.
احتمالش هست منظورش از دو دستگاه فعال دیگه هر دو اکانت ریجن یک و دوی من باشه ؟
الآن چکار کنم که اون بنده خدا بتونه آنلاین بازی کنه ؟
باید با استور اروپا یا امارات بگیری.....سلام
اقا ي سوال داشتم...
بازيم ريجن دو هست کد هم نداره...
اکانتم ريجن يکه...
ميتونم از استور کد بازي رو بخرم?(يعني با اکانت خودم)
اگه نه ايا ميتونم ي اکانت ريجن دو بسازم و پولي که تو اکانت اصليم هست رو به اون منتقل کنم و کد رو بخرم?
اگه بازم نه ي با مرامي بياد اکانتشو بده کدو دانلود کنم!!:d
از خجالتش در ميام!!:d
در کدوم قسمت ؟ در حالت افلاین امکان انجام چنین کاری وجود داره اما در بخش head2head نمی شه جابجایی بازیکن انجام داد و فقط می شه ارایش تیمی درست کرد. فکر کنم یک قسمت هم هست که کلا یک ترکیب ثابت می سازی همیشه اون مورد استفاده قرار می گیرهیه سوال از دوستان
من نمیتونم هر ترکیبی که میخام بچینم،مثلآ وقتی دو تا بازیکنم رو به هم نزدیک میزارم ایراد میگیره و نمیشه ترکیب رو سیو کرد! در حالی که دیدم بعضی دوستان خیلی منسجم بازیکن ها رو آرایش میدن(مثلا 2 تا هافبک راست خیلی نزدیک به هم میزارن). میشه کسی راهنمایی کنه مشکل از چیه!؟
یه سوال از دوستان
من نمیتونم هر ترکیبی که میخام بچینم،مثلآ وقتی دو تا بازیکنم رو به هم نزدیک میزارم ایراد میگیره و نمیشه ترکیب رو سیو کرد! در حالی که دیدم بعضی دوستان خیلی منسجم بازیکن ها رو آرایش میدن(مثلا 2 تا هافبک راست خیلی نزدیک به هم میزارن). میشه کسی راهنمایی کنه مشکل از چیه!؟
ای بابا این legendery رو اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
میره رو روان ادم :d