FIFA 12| PS3

سلام.
از دوستان گل بازیسنتر خواستم خواهش کنم که روش آنلاین بازی کردنو یه توضیح بدن و راهنمایی کنن.
و خواستم بپرسم میشه دونفری یار بشیم آنلاین بازی کنیم؟
و اینکه یورو 2012 رو چه جوری میشه خریدش(همون از طریق ps3)؟و حجمش چقده و چقدر طول میکشه؟و اونی که به طور مجانی(free) گذاشتن قضیش چیه؟

سلام.
از دوستان گل بازیسنتر خواستم خواهش کنم که روش آنلاین بازی کردنو یه توضیح بدن و راهنمایی کنن.
و خواستم بپرسم میشه دونفری یار بشیم آنلاین بازی کنیم؟
و اینکه یورو 2012 رو چه جوری میشه خریدش(همون از طریق ps3)؟و حجمش چقده و چقدر طول میکشه؟و اونی که به طور مجانی(free) گذاشتن قضیش چیه؟
تو MENU خیلی واضح هست که....
ONLINE MODEکه چند تا بخش داره مثل HEAD TO HEAD و.....
اون یورو 2102 باید با PSN CARD بخری ....حجمش هم دقیق نمیدونم ...اون که FREE هست باید TRIAL باشه دیگه ...

سلام

من یه بازی FIFA 12 داشتم که ریجن 2 بود با کد آنلاینش فروختم. الآن که به خریدار یوزر و پسورد اکانتم رو می دهم تا برود ووچر کد رو از اکانتم دانلود کند ، ارور میده که روی 3 دستگاه فعال است.
در حالی که من بازی رو آک خریدم و کدش رو توی اکانت ریجن دویم زدم. اما همیشه از طریق ریجن یک بازی می کردمش.
از طرفی قبل فروش بازی به یکی از بچه ها اکانت دادم یه DLC از بازی دیگه دانلود کند ولی اون کد رو دانلود نکرده. مطمئنم از رفیقم.

احتمالش هست منظورش از دو دستگاه فعال دیگه هر دو اکانت ریجن یک و دوی من باشه ؟

الآن چکار کنم که اون بنده خدا بتونه آنلاین بازی کنه ؟

سلام

من یه بازی FIFA 12 داشتم که ریجن 2 بود با کد آنلاینش فروختم. الآن که به خریدار یوزر و پسورد اکانتم رو می دهم تا برود ووچر کد رو از اکانتم دانلود کند ، ارور میده که روی 3 دستگاه فعال است.
در حالی که من بازی رو آک خریدم و کدش رو توی اکانت ریجن دویم زدم. اما همیشه از طریق ریجن یک بازی می کردمش.
از طرفی قبل فروش بازی به یکی از بچه ها اکانت دادم یه DLC از بازی دیگه دانلود کند ولی اون کد رو دانلود نکرده. مطمئنم از رفیقم.

احتمالش هست منظورش از دو دستگاه فعال دیگه هر دو اکانت ریجن یک و دوی من باشه ؟

الآن چکار کنم که اون بنده خدا بتونه آنلاین بازی کنه ؟

اکانت رو ب هر کی که دادی باید بگی دی اکتیوش کنه البته بستگی به اینم داره که اون کد رو کی زدی ولی بازم تو میگی فقط خودم دانلود کردم کد رو یه مقدار عجیبه
بهترین کار برای زدن کد اینه که همیشه ی اکانت جدید بسازی که این مشکلات پیش نیاد

سلام
اقا ي سوال داشتم...
بازيم ريجن دو هست کد هم نداره...
اکانتم ريجن يکه...
ميتونم از استور کد بازي رو بخرم?(يعني با اکانت خودم)
اگه نه ايا ميتونم ي اکانت ريجن دو بسازم و پولي که تو اکانت اصليم هست رو به اون منتقل کنم و کد رو بخرم?
اگه بازم نه ي با مرامي بياد اکانتشو بده کدو دانلود کنم!!:d
از خجالتش در ميام!!:d

سلام
اقا ي سوال داشتم...
بازيم ريجن دو هست کد هم نداره...
اکانتم ريجن يکه...
ميتونم از استور کد بازي رو بخرم?(يعني با اکانت خودم)
اگه نه ايا ميتونم ي اکانت ريجن دو بسازم و پولي که تو اکانت اصليم هست رو به اون منتقل کنم و کد رو بخرم?
اگه بازم نه ي با مرامي بياد اکانتشو بده کدو دانلود کنم!!:d
از خجالتش در ميام!!:d
باید با استور اروپا یا امارات بگیری.....
اون پول هم نمی تونی انتقال بدی ...:dمگه عابر بانکه:d
من خودم پسوردم رو یادم نیست وگرنه مشکلی نبود ......

یه سوال از دوستان
من نمیتونم هر ترکیبی که میخام بچینم،مثلآ وقتی دو تا بازیکنم رو به هم نزدیک میزارم ایراد میگیره و نمیشه ترکیب رو سیو کرد! در حالی که دیدم بعضی دوستان خیلی منسجم بازیکن ها رو آرایش میدن(مثلا 2 تا هافبک راست خیلی نزدیک به هم میزارن). میشه کسی راهنمایی کنه مشکل از چیه!؟

یه سوال از دوستان
من نمیتونم هر ترکیبی که میخام بچینم،مثلآ وقتی دو تا بازیکنم رو به هم نزدیک میزارم ایراد میگیره و نمیشه ترکیب رو سیو کرد! در حالی که دیدم بعضی دوستان خیلی منسجم بازیکن ها رو آرایش میدن(مثلا 2 تا هافبک راست خیلی نزدیک به هم میزارن). میشه کسی راهنمایی کنه مشکل از چیه!؟
در کدوم قسمت ؟ در حالت افلاین امکان انجام چنین کاری وجود داره اما در بخش head2head نمی شه جابجایی بازیکن انجام داد و فقط می شه ارایش تیمی درست کرد. فکر کنم یک قسمت هم هست که کلا یک ترکیب ثابت می سازی همیشه اون مورد استفاده قرار می گیره
کلا محدودهایی هست در بخش انلاین که در افلاین نیست خودتون بهتر می دونید

یه سوال از دوستان

والا بره منم سوال بود!
یه سری ها هستن 5 نفر تووی محوطه جریمه جا میدن!
اما به هر حال علی جان از سیستما نچینیم بهتره ! شما بازیت خوبه. میدونی ایین جور کارا بیشتر از روی ضعفه !

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسایی که میخوان توی مسابقات فیفا شرکت کنن یه pm بدن بگم چیکار کنن
تا الان 57 نفر شرکت کردن
بازیشون خوب باشه و ترجیحا تیم انگلیسی یا ایتالیایی وردارن

فقط جنبه باخت هم داشته باشن!

---------- نوشته در 06:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا این legendery رو اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
میره رو روان ادم :d

داداش تنها راه بردن اون درجه این فکر کنی فوتبال واقعیه! یعنی اصلا احساسی حمله نکن
بیشتر سعی کن حفظ توپ کنی
طوری طراحی شده که حرکاتت بیشتر باید طبق بازیکن بازیسازت انجام بشه
مثلا توی بارسا ژاوی یا اینتر اسنایدر
وقتی توپو به این بازیکنا بدی هوش مصنوعی فورواردها طوری طراحی شده که خودشون یه فضای خالی پیدا میکنن و باید با بازیکن بازی سازت طوری پاس بدی و قدرت پاس طوری تنظیم کنی قشنگ جایی قرار بگیره که بازیکن فورواردت اونجا حرکت میکنه
درکل بهترین راه برای بردن legendery اروم کردن بازی و استفاده از فضاهای خالیه درست مثل فوتبال واقعی

سلام به دوستان من میخوا یورو 2012 رو بخرم باید 22 ILS بپردازم این واحد پولی میشه چند دلار باید چه کارتی بگیرم پوند دلار یورو ...ضمنن رجن بازیم 2 هست لطفا راهنماییم کنید؟

سلام به همه، اقا لطفاً کمک کنید!!! من تا امروز دستگاهم کپی خور بود، صبح رفتم یک فیفا خریدم، دستگاه رو هم آپدیت کردم، بعد رفتم یک psn id درست کردم و خلاصه رفتم تو بازی، یک جا باید online pass رو وارد می کردم، این کار رو هم کردم، بعد رفتم تو یک صفحه که باید یک فایل صد کیلوبایتی رو با عنوان free online pass دانلود کنه، ولی وقتی من میزنم که دانلود کنه این ارور رو میده!!! an error occurred during the install operation (80029519)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or