FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
23 فــوریه یه Roster Update میــاد که تمام نقل و انتقلات زمسـتانی رو توی بازی اعمال میکنه.
البته احمد رضا من یه جایی خوندم که 17 فوریه میاد

پ ن : توی همون خوندنیه ( :دی ) خوندم که Ultimate team رو از این به بعد میتونید به صورت آفلاین پیش ببرید ! یعنی نباید حتما آنلاین بازی کنید دیگه ...

پ ن2 : من زبانم در حد بوق هست :دی بیشتر از این از اون مقاله نفهمیدم :دی

ویرایش : ویدئو رو هم اکنون دیدم :دی

Fernando Torres at Chelsea | FIFA 11

آخرین ویرایش:
لطفاً پلیز جواب!!!
چطور میشه از VP که ساختیم تو لایو و در مسابقات تیم به تیم استفاده کرد؟مثلاً من آرسنال را بر می دارم و با یکی دیگه بازی می کنم،چطور از VP که ساختم در ترکیبم استفاده کنم؟
بار سوم
یعنی هیچکس از VP در لایو استفاده نمی کنه؟منظورم تک بازیکن نیست در غالب تیم هست یعنی کنترل همه تیم + VP

• Like
Reactions: westlife26
سلام دوستان من مشکلی با فیفا 11 دارم اینه که من تا وسطای بک فصل career mode رفتم ولی الان که سیو رو باز می کنم و می خوام برم تو بازی تو لودینگ اونجایی که اسم بازیکنا رو می نویسه گیر می کنه ولی مثلا kick off میازم این مشکل رو ندارم .. به نظرتون مشکل چیه ؟ مشکل از این سیو هستش ؟ چون تو هیچ مورد دیگه ای از بازی و انواع مود ها این مشکل رو ندارم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من مشکلی با فیفا 11 دارم اینه که من تا وسطای بک فصل career mode رفتم ولی الان که سیو رو باز می کنم و می خوام برم تو بازی تو لودینگ اونجایی که اسم بازیکنا رو می نویسه گیر می کنه ولی مثلا kick off میازم این مشکل رو ندارم .. به نظرتون مشکل چیه ؟ مشکل از این سیو هستش ؟ چون تو هیچ مورد دیگه ای از بازی و انواع مود ها این مشکل رو ندارم
کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟

مشکل از دیسک یا سیو یا ... ؟

یه بار واسه داداش من هم این مشکل پیش اومد! نتونست راه حلی پیدا کنه از اول رفت.:d

اینا مشکلات کلی نیستن.
میتونه از دیسک نا مرغوب یا از نصب دیسک نا مرغوب باشه.
من خودم به مقدار زیادی Career Mode بازی کردم و مشکلی نداشتم.

اقا من یه مشکل دارم صد در صد برای شما هم پیش اومده .من فیفا 11 رو گرفتم بعد یه مدت که گذشت .وقتی دیسکو میزارم open tray میده و بازی لود نمیکنه بعدش یه دیسک دیگه گرفتم حالا دوباره همین طوری شده .لطف کنین راهنمایی کنین چی کار کنم.

سلام دوستان

2 تا سوال داشتم :

1. این سر زدن های بازی چرا اینجوریه ؟ خیلی سخت می شه با سر گل زد . ایا باید موقع سر زدن دکمه خاصی رو بگیرم !؟

2. چیپ زدن هم روی اعصابه ! یا اروم می زنه یا درست نمی زنه و می ره تو اوت ! اونم یه راهنمایی بکنید لطفا !

ممنون

سلام
دوستان من یه مشکل دارم دبروز که با داداشم fifa بازی میکردیم بعد از چنتا بازی اینجوری شذ که من 9نفر بودم و داداشم 4 نفر مشکل چیه؟
بعد یک ساعت هم رفتیم بازی کنیم همینجوری بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or