FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
سلام
دوستان من یه مشکل دارم دبروز که با داداشم fifa بازی میکردیم بعد از چنتا بازی اینجوری شذ که من 9نفر بودم و داداشم 4 نفر مشکل چیه؟
بعد یک ساعت هم رفتیم بازی کنیم همینجوری بود.
این مشکل قدیمیه فیفا بوده. فکر کنم اولین بار FIFA09 اینطوری شد. مشکل از Save های شماست. توی بازی همه ترکیب هایتون رو Reset کنید ، درست میشه!
1. این سر زدن های بازی چرا اینجوریه ؟ خیلی سخت می شه با سر گل زد . ایا باید موقع سر زدن دکمه خاصی رو بگیرم !؟
این سر زدن بیشتر به سانتر شما ربط داره. چون فیفا چند مدل سانتر داره.
2. چیپ زدن هم روی اعصابه ! یا اروم می زنه یا درست نمی زنه و می ره تو اوت ! اونم یه راهنمایی بکنید لطفا !
چیپ زدن هم کمی سخت تر شده. باید زمان چیپ زدن خود رو هماهنگ کنید. مثلا وقتی دروازبان شیرجه میره که توپ شما رو بزنه ، اون موقع 2 ثانیه Lb+B رو نگه دارید تا چیپ بزنه.

• Like
Reactions: ™SHADOW
اقا من یه مشکل دارم صد در صد برای شما هم پیش اومده .من فیفا 11 رو گرفتم بعد یه مدت که گذشت .وقتی دیسکو میزارم open tray میده و بازی لود نمیکنه بعدش یه دیسک دیگه گرفتم حالا دوباره همین طوری شده .لطف کنین راهنمایی کنین چی کار کنم.
بازی رو نصب کنی رو هارد فکر نکنم از این مشکلات پیش بیاد ها ! واسه من که تاحالا نشده ! ;)

سلام دوستان

2 تا سوال داشتم :

1. این سر زدن های بازی چرا اینجوریه ؟ خیلی سخت می شه با سر گل زد . ایا باید موقع سر زدن دکمه خاصی رو بگیرم !؟

2. چیپ زدن هم روی اعصابه ! یا اروم می زنه یا درست نمی زنه و می ره تو اوت ! اونم یه راهنمایی بکنید لطفا !

ممنون
1- سر زدن به اترفاع توپ و خود بازیکن هم ربط داره !
کم باشه شیرجه میزنه در حالاتی ...
معمولی باشه که ..... راحت میزنه :دی
یکم حرفه به خرج بدی میتونی به جای سر از گل های آکروباتیک استفاده کنی :دی

2- من به این نتیجه رسیدم که وقتی RB+LB رو باهم بگیرید و شوت بزنید بهتر به ثمره میرسید ! ( شاید هم توهم زدم ! ولی خودم بیشتر از این استفاده میکنم :دی )

این مشکل قدیمیه فیفا بوده. فکر کنم اولین بار FIFA09 اینطوری شد. مشکل از Save های شماست. توی بازی همه ترکیب هایتون رو Reset کنید ، درست میشه!

این سر زدن بیشتر به سانتر شما ربط داره. چون فیفا چند مدل سانتر داره.

چیپ زدن هم کمی سخت تر شده. باید زمان چیپ زدن خود رو هماهنگ کنید. مثلا وقتی دروازبان شیرجه میره که توپ شما رو بزنه ، اون موقع 2 ثانیه Lb+B رو نگه دارید تا چیپ بزنه.

ممنون که راهنمایی کردی اما اینم نبود کل سیو بازی رو پاک کردم اما بازم وارد بازی نمیشه .بازی رو روی هارد داشتم و وقتی میخواستم از طریق هارد وارد شم میگفت دیسک رو تو دستگاه بزار

ممنون که راهنمایی کردی اما اینم نبود کل سیو بازی رو پاک کردم اما بازم وارد بازی نمیشه .بازی رو روی هارد داشتم و وقتی میخواستم از طریق هارد وارد شم میگفت دیسک رو تو دستگاه بزار
مشکل شما از 360 یا دیسک نیست.
این یه باگ فیفا هستش.
شما یه بار بازی رو دوباره روی هارد نصب کن ، بعدش برو team Managment
از اونجا کل ترکیبات رو ریست کن.
قاعدتا باید درست بشه!

حالا که این تاپیک رو بوُرسِ من یه سوال فرعی بپرسم :d:

من خیلی تو مد Season و اینا نیستم ، ولی گشتم دنبال این بخش ( که مثلا از لیگ انگلیس فلان باشگاه رو انتخاب میکنی و بازیکن میخری و اینا ) یکم پیچیده بود در واقع نمیدونم کدوم بخش برم ... یسری هم تورنومتُ رفتم که اخر فصل عضرمُ خواست (:d) با اینکه قهرمان شدم ..

کلا کدوم بخش باید برم و چجوری هاس ؟

نمی دونم چرا اسم تمام بازیکنان امروز یهو بهم خورده؟!یه دست لایو بازی کردم دیدم اسامی همه عجیب غریبن.بعد هرچی آفلاین هم بازی کردم همینطور بود
مشکل از چیه؟

حالا که این تاپیک رو بوُرسِ من یه سوال فرعی بپرسم :d:

من خیلی تو مد Season و اینا نیستم ، ولی گشتم دنبال این بخش ( که مثلا از لیگ انگلیس فلان باشگاه رو انتخاب میکنی و بازیکن میخری و اینا ) یکم پیچیده بود در واقع نمیدونم کدوم بخش برم ... یسری هم تورنومتُ رفتم که اخر فصل عضرمُ خواست (:d) با اینکه قهرمان شدم ..

کلا کدوم بخش باید برم و چجوری هاس ؟
شما باید بری توی قسمت Manager Mode و اونجا از بین 3 گزینه(بازیکن,مربی,بازیکن مربی)یکی رو انتخاب کنی.بعد بازیه دوستانه انجام میدی و وارد فصل جدید میشی.

بچه ها کسی راز خوب دفاع کردنو میدونه؟من با بارسا بازی میکنم ولی همیشه دفاع هام وله وله با دو تا یک و دو کردن دفاع هام جا میمونن مخصوصا دفاع های کناری هر چی تو کاستوم تاکتیک هم مدلهای مختلف رو امتحان میکنم فایده نداره.تو لایو که بازی میکنم ملت خیلی دفاع محکمی دارن ولی مال من مثلا پویول یهو وسط زمینه پیکه تو محوطه جریمه حریف هر چی هم میگم نرید باز میرن:dیا مدافع کنارها بدو بدو میان وسط زمین توپ بگیرن بعد پشت سرشون میشه اتوبان.اگه کسی وارده یه کمکی بکنه که ثواب داره:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or