البته احمد رضا من یه جایی خوندم که 17 فوریه میاد23 فــوریه یه Roster Update میــاد که تمام نقل و انتقلات زمسـتانی رو توی بازی اعمال میکنه.
بار سوملطفاً پلیز جواب!!!
چطور میشه از VP که ساختیم تو لایو و در مسابقات تیم به تیم استفاده کرد؟مثلاً من آرسنال را بر می دارم و با یکی دیگه بازی می کنم،چطور از VP که ساختم در ترکیبم استفاده کنم؟
منــبع خبر من پیج رسمی EA Sports FIFA در فیس بوک بودالبته احمد رضا من یه جایی خوندم که 17 فوریه میاد
کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟سلام دوستان من مشکلی با فیفا 11 دارم اینه که من تا وسطای بک فصل career mode رفتم ولی الان که سیو رو باز می کنم و می خوام برم تو بازی تو لودینگ اونجایی که اسم بازیکنا رو می نویسه گیر می کنه ولی مثلا kick off میازم این مشکل رو ندارم .. به نظرتون مشکل چیه ؟ مشکل از این سیو هستش ؟ چون تو هیچ مورد دیگه ای از بازی و انواع مود ها این مشکل رو ندارم
بعضی وقتها یکم رو طول میکشه ها !کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟
مشکل از دیسک یا سیو یا ... ؟
یه بار واسه داداش من هم این مشکل پیش اومد! نتونست راه حلی پیدا کنه از اول رفت.:dسلام دوستان من مشکلی با فیفا 11 دارم اینه که من تا وسطای بک فصل career mode رفتم ولی الان که سیو رو باز می کنم و می خوام برم تو بازی تو لودینگ اونجایی که اسم بازیکنا رو می نویسه گیر می کنه ولی مثلا kick off میازم این مشکل رو ندارم .. به نظرتون مشکل چیه ؟ مشکل از این سیو هستش ؟ چون تو هیچ مورد دیگه ای از بازی و انواع مود ها این مشکل رو ندارم
مشکل چیه ؟ باگه ؟ :dیه بار واسه داداش من هم این مشکل پیش اومد! نتونست راه حلی پیدا کنه از اول رفت.:d

من همیشه 4 تا Save درست میکنم تا مشکلاتی از این قبیل پیش نیادمشکل چیه ؟ باگه ؟ :d
از فیفا بعید بود![]()
اینا مشکلات کلی نیستن.سلام دوستان من مشکلی با فیفا 11 دارم اینه که من تا وسطای بک فصل career mode رفتم ولی الان که سیو رو باز می کنم و می خوام برم تو بازی تو لودینگ اونجایی که اسم بازیکنا رو می نویسه گیر می کنه ولی مثلا kick off میازم این مشکل رو ندارم .. به نظرتون مشکل چیه ؟ مشکل از این سیو هستش ؟ چون تو هیچ مورد دیگه ای از بازی و انواع مود ها این مشکل رو ندارم