لطفا بگید. اگه داره چه جوریه؟سلام
این بازی System Link داره؟
کلا دوقسمت هست.آفلاین و آنلاین. اگر آفلاین بازی کنی(یعنی به اینترنت وصل نباشی) هم میتونی تنهایی بازی کنی که در اون صورت حریفت توسط هوش مصنوعی کنترل میشه.هم اگر دوتا دسته داشته باشی با دوستت باهم بازی کنین.من چطوری توی فیفا بازی کنم؟؟ یعنی خودم با یه نفر دیگه 2 نفری؟؟ فقط میتونم تو اون بازی ها که 11 نفری هس بازی کنم. کمک کنید لطفااااااااااااا
البته فک نکنم آپدیت مجبوری(همون که اول بازی میاد و مجبوری آپدیت کنی)ربطی به نقل و انتقالات داشته باشه.نقل و انتقالات جدید رو باید از Download New Squad انجام بدی.هر موقع آپدیت بیاد بازی مجبورت میکنه اپدیت کنی پس نگران نباش .
کلا دوقسمت هست.آفلاین و آنلاین. اگر آفلاین بازی کنی(یعنی به اینترنت وصل نباشی) هم میتونی تنهایی بازی کنی که در اون صورت حریفت توسط هوش مصنوعی کنترل میشه.هم اگر دوتا دسته داشته باشی با دوستت باهم بازی کنین.
اگر بخواهی آنلاین بازی کنی باید با افرادی که سراسر دنیا بصورت آنلاین بازی می کنند بازی کنی.یعنی تک به تک روبری هم. اون قسمت 11vs11 هم هر نفر یک بازیکن میشه و با هم بازی میکنند. افتاد؟!
توی همون قسمت Controller ( اگه اشتباه نکنم )چرا خوشحالی هاش کم شده یا من بلد نیشتم 3الی 4 تادونه خوشحالی بیشتر نداره!!!!تو fifa wc بیشتر خوشحالی داشت
توی همون قسمت Controller ( اگه اشتباه نکنم )
قسمت Celebration
اووووووه ، انقدر داره
تازه یه TAB داره به اسم VP UNLOCKABLE که مختص حرکات PRO شماست اگه درست بگم !
چوت با هیچ بازیکن دیگه این نمتونید انجام بدید همچین میرقصه واست
با PRO خودتون این کار رو انجام بدید !راست میگی ها اصلا هواسم نبودمرسی