FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
سلام من تازه به لایو وصل شدم. میخوام fifa11 رو بازی کنم ولی 7 روز میگه میتونم امتحان کنم. بعد از 7 روز چیکار کنم؟؟ purchase رو بزنم؟؟ من 8 هزار achievment دارم. از اونا کم میکنه بعد اجازه میده بازی کنم؟؟ خواهشا کمک کنید

سلام.بعد از 7 روز باید پول بدی و پوینت مایکروسافت بخری و کدش رو وارد کنی و بعد همون purchas رو بزنی و برای همیشه لایو بزنی. هیچ ربطی هم به اچیومنت نداره.باید 800 پوینت مایکروسافت بخری که حدود 15 هزارتومان میشد. برای خرید هم میتونی از سایتهایی که دارم مثل این بخری:http://game-ir.com/

من چطوری توی فیفا بازی کنم؟؟ یعنی خودم با یه نفر دیگه 2 نفری؟؟ فقط میتونم تو اون بازی ها که 11 نفری هس بازی کنم. کمک کنید لطفااااااااااااا

من چطوری توی فیفا بازی کنم؟؟ یعنی خودم با یه نفر دیگه 2 نفری؟؟ فقط میتونم تو اون بازی ها که 11 نفری هس بازی کنم. کمک کنید لطفااااااااااااا
کلا دوقسمت هست.آفلاین و آنلاین. اگر آفلاین بازی کنی(یعنی به اینترنت وصل نباشی) هم میتونی تنهایی بازی کنی که در اون صورت حریفت توسط هوش مصنوعی کنترل میشه.هم اگر دوتا دسته داشته باشی با دوستت باهم بازی کنین.
اگر بخواهی آنلاین بازی کنی باید با افرادی که سراسر دنیا بصورت آنلاین بازی می کنند بازی کنی.یعنی تک به تک روبری هم. اون قسمت 11vs11 هم هر نفر یک بازیکن میشه و با هم بازی میکنند. افتاد؟!

سلام

قرار نیست برای نقل و انتقالات زمستانی و کفشها آپدیت جدید بیاد؟
EA تاریخیشو اعلام نکرده؟

این همه نقل و انتقالات صورت گرفته ما کی میتونیم آپدیت کنیم؟

هر موقع آپدیت بیاد بازی مجبورت میکنه اپدیت کنی پس نگران نباش .
البته فک نکنم آپدیت مجبوری(همون که اول بازی میاد و مجبوری آپدیت کنی)ربطی به نقل و انتقالات داشته باشه.نقل و انتقالات جدید رو باید از Download New Squad انجام بدی.

vagean khaste nabashi

کلا دوقسمت هست.آفلاین و آنلاین. اگر آفلاین بازی کنی(یعنی به اینترنت وصل نباشی) هم میتونی تنهایی بازی کنی که در اون صورت حریفت توسط هوش مصنوعی کنترل میشه.هم اگر دوتا دسته داشته باشی با دوستت باهم بازی کنین.
اگر بخواهی آنلاین بازی کنی باید با افرادی که سراسر دنیا بصورت آنلاین بازی می کنند بازی کنی.یعنی تک به تک روبری هم. اون قسمت 11vs11 هم هر نفر یک بازیکن میشه و با هم بازی میکنند. افتاد؟!

vagean khaste nabashti.. kodan nistam ke ina ro midoonam khodam moshkelamo hal kardam/ dge ingad ha ham khengool nistim

سلام .
میشه بگبد چجوری میشه موقع گل زدن کاری کرد که آهنگی را که خودت ریختی پخش کنه؟موقع گل زدن میشد کار دیگه هم کرد ولی یادم رفته کجا خوندم!!!
چرا خوشحالی هاش کم شده یا من بلد نیشتم 3الی 4 تادونه خوشحالی بیشتر نداره!!!!تو fifa wc بیشتر خوشحالی داشت

چرا خوشحالی هاش کم شده یا من بلد نیشتم 3الی 4 تادونه خوشحالی بیشتر نداره!!!!تو fifa wc بیشتر خوشحالی داشت
توی همون قسمت Controller ( اگه اشتباه نکنم )
قسمت Celebration

اووووووه ، انقدر داره :دی

تازه یه TAB داره به اسم VP UNLOCKABLE که مختص حرکات PRO شماست اگه درست بگم !
چوت با هیچ بازیکن دیگه این نمتونید انجام بدید :دی همچین میرقصه واست :دی

توی همون قسمت Controller ( اگه اشتباه نکنم )
قسمت Celebration

اووووووه ، انقدر داره :دی

تازه یه TAB داره به اسم VP UNLOCKABLE که مختص حرکات PRO شماست اگه درست بگم !
چوت با هیچ بازیکن دیگه این نمتونید انجام بدید :دی همچین میرقصه واست :دی

راست میگی ها اصلا هواسم نبود:))مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or