FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
من همیشه دفاعی بازی میکنم و دفاع نسبتا خوبیم دارم!تقریبا مثل اینتر فصل پیش و بر پایه ضد حمله بازی میکنم:دی اکثرا آخر بازی حریفام چون بیشتر صاحب توپن فکر میکنن خیلی خوب بازی کردن در صورتی که من موقعیت گل به حریفام نمیدم.اکثرا مجبور میشن از گوشه محوطه و وسط زمین شوت بزنن!(البته بعضی ها هم رد میشن بالاخره.90 دقیقه بدون اشتباه بازی کردن با این هوش مصنوعی پایین فیفا سخته)

کاری که من میکنم اینه که همیشه موقع دفاع رو به عقب حرکت میکتم.یعنی هیچوقت به سمت مهاجم حریف نمیرم.میزارم اون بیاد جلو.تو نقطه ای که مطمئنم با حرکت دفاعم ،کل دفاع به هم نمیریزه میرم تو پاش.
خیلی وقتها هم جای اینکه با بازیکن صاحب توپ کار داشته باشم میرم فضاها رو میبندم و تو موقعیت مناسب دفاع دوم رو میفرستم سراغ یارو.تو محوطه جریمه هم همیشه میرم بازیکنی بدون توپ رو میگیرم چون 90% مواقع ملت پاس میدن تو محوطه!اکثرا حریف رو آزاد میزارم تا خودش توپ رو با شوت الکی لو بده یا دفاع دوم توپ رو ازش بگیره.

اکثرا تاکتیک رو هم دفاعی میزارم.جوگیر شدن و هجومی کردن تاکتیک فقط به حریف واسه ضد حمله موقعیت میده.فقط تو 10 20 دقیقه آخر اگر عقب باشم میزنم هجومی.

کلا ضد فوتبالیم واسه خودم.:|

من مثلا پویول یهو وسط زمینه پیکه تو محوطه جریمه حریف هر چی هم میگم نرید باز میرن
همچین چیزی فقط موقع ضربه آزادا پیش میاد.من ندیدم تو جریان بازی خود دفاع پاشه بره تو محوطه جریمه حریف!البته وقتی هم میرن جلو دفاع کناری ها جاشون رو پر میکنن.

یکی از شکالات رو که گفتی من دارم.مثل یابو میرم تو پای بازیکنهای حریف تا زود توپو بگیریم حمله کنم:d
البته اگه راز نیست دوست دارم بگید(شما و بقیه که دفاع خوبی دارن)کاستوم تاکتیک رو چطوری میذارید؟مثلا پرس تیمی و تک نفره چقدر میذارید؟آفساید گیری میکنید یا کاور و از این جور چیزها

اگر از اونایی که موقعی که داری ضد حمله می خوری وسط زمین میری که از حریف توپ بگیری رسما دخل خودتو داری میاری:دی

من این کاستوم رو سیخ نمیزنم.با اینکه میگن خیلی تاثیر داره.کار باهاش رو یاد نگرفتم هیچ وقت!:دی

کسی از offside trap استفاده کرده من تا حالا ریسک نکردم؟موثره؟اگه باگ و اینا توش هست استفاده نکنم؟
جلو تیمهایی که حمله های پر سرعتی دارند خوب جواب میده، البته به خودتم بستگی داره که چجوری دفاع کنی،کلاً این روشها رو باید خودت امتحان کنی تا خوب یاد بگیری،نمیشه توضیح داد.

اگر از اونایی که موقعی که داری ضد حمله می خوری وسط زمین میری که از حریف توپ بگیری رسما دخل خودتو داری میاری:دی

من این کاستوم رو سیخ نمیزنم.با اینکه میگن خیلی تاثیر داره.کار باهاش رو یاد نگرفتم هیچ وقت!:دی
آره همین بدبختم کرده:d

مسابقات pes11 و fifa11

بروبچس fifa باز : یه خبر توپ: جدیدا یه سایت باز شده مسابقات pes11 و fifa11 رو به صورت جدی برگزار می کنه بعدشم مثل بقیه جاها نیست که سالی یه بار باشه این هر روز واسه یه تعدادی مسابقه برگزار می کنه و مسابقاتش اکثرا 16 تیمه ی حذفی یعنی باید 4تا بازی و ببری تا قهرمان شی اگه دوم یا سومم بشی بازم جایزه می گیری خیلی توپه بیاین بریم شرکت کنیم

www.pimatch.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or