FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
رنگ کنترلر

با سلام ...
یه سوال ..
رنگ کنترلر بازی امکانش نیست که عوض شه ؟!؟

ما با دوستان ۳ نفره بازی میکنیم .. رنگ سبزش وحشتناکه ! .. نمیشه کاریش کرد که زرد یا هر رنگ متفرقه ای بشه ؟!؟
توی PC .. که FIFA08 بازی میکردیم یادمه هر رنگی میشد انتخاب کرد برای دسته !‌... اما الان نمیشه اصلاً‌:(

اگه امکانش هست ممنون میشم جوابمو بدین :)

میگم این خارجی ها بلد نیستن فوتبال بازی کنند من با این پین تو 25 تا بازی فقط یک شکست وی مساوی بقیش رو با تیجه های بالا 3 گل بردم

آقا نمیشه توو آنلاینِ fifa وقتی به طرف 2,3 تا می زنیم,دیگه نره بیرون اون یارو؟!؟:d
خیلی نامردیه!اصلاً این باعث شد من بذارم کنار آنلاینشو!!
در ضمن تو BE A PRO نمیشه کاری کرد مربیه بیشتر بازیت بده؟؟من آخره هر بازی حد اقل rating 7 رو میگیرم ولی این یارو 2 ماه بعد دوباره بازیم میده!

آقا نمیشه توو آنلاینِ fifa وقتی به طرف 2,3 تا می زنیم,دیگه نره بیرون اون یارو؟!؟:d
خیلی نامردیه!اصلاً این باعث شد من بذارم کنار آنلاینشو!!
در ضمن تو BE A PRO نمیشه کاری کرد مربیه بیشتر بازیت بده؟؟من آخره هر بازی حد اقل rating 7 رو میگیرم ولی این یارو 2 ماه بعد دوباره بازیم میده!

اره این خارجی ها توان باخت ندارن اما اون هایی که خیلی قوی هستن اگر شکست هم بخورن از بازی نمی پرن بیرون
امروز خسته شدم رفتم کاستوم یه بازیکن حرفه رو اتخاب کردم بار اول 1 هیچ بردم اما بار دوم 6 بر 2 زد ترکون منو خیلی خیلی حرفه ای بود همه دریبل هاش عالی بود یکیش هم نتونستم بگیرم راستی کسی نیست اینجا یه دست با هاش بازی کنم؟؟؟؟b-)b-)b-)

چطوری میشه ضربه ایستگاهی رو گل کرد واقعا گل بشه~:>
من تو این مورد خیلی توضیح های سخت و پیچ در پیچ دیدم که اکثرا هم بی خود بود ولی من خودم از هر 5 کاشته پشت محوطه 4 تاش رو گل میکنم اونم خیلی راحت.اول دقیقا قسمت خالی پشت دیوار دفاعی تنظیم میکنی که توپ بره.یعنی نزدیک تیرک بره.مثلا اگه دروازبان سمت راست ایستاده چپ ترین قسمت دروازه رو انتخاب میکنی.بعد آنالوگ سمت چپ رو بالا نگه میداری و یه شوت 30-40 درصدی میزنی صاف میره تو گل.البته ضربه زننده هم خیلی مهمه

اره این خارجی ها توان باخت ندارن اما اون هایی که خیلی قوی هستن اگر شکست هم بخورن از بازی نمی پرن بیرون
امروز خسته شدم رفتم کاستوم یه بازیکن حرفه رو اتخاب کردم بار اول 1 هیچ بردم اما بار دوم 6 بر 2 زد ترکون منو خیلی خیلی حرفه ای بود همه دریبل هاش عالی بود یکیش هم نتونستم بگیرم راستی کسی نیست اینجا یه دست با هاش بازی کنم؟؟؟؟b-)b-)b-)
من روزی 3-4 ساعت فقط لایو میزنم.البته دیروقت بازی میکنم از 11 شب به بعد اگه هم بارسا بازی داشته باشه که دیگه دیرتر میشه:dولی گیمرتگم اینه اگه خواستی:
HamidFCBarca

Last edited by a moderator:
من یه مشکلی دارم توی قسمت منیجر نمی تونم به تیم تمرین بدم اما تو فیفا 10 راحت می شد از توی تقویم این کار رو کرد

یکی می تونه راهنمایی کنه

درود

میخواستم ببینم این آپدیت جدید که اومد برای فیفا چرا انتقال تورس به چلسی رو نداره؟

(اگه جاش اینجا نیست میبخشید جای دیگه پیدا نکردم)

درود

میخواستم ببینم این آپدیت جدید که اومد برای فیفا چرا انتقال تورس به چلسی رو نداره؟

(اگه جاش اینجا نیست میبخشید جای دیگه پیدا نکردم)
این Update مربـط به Ultimate Team بود ، اون Roster Update ای که نقل و انتقالات رو انجام میده 4 روز دیگه یعنی 23 فوریه میاد.

من یه مشکلی دارم توی قسمت منیجر نمی تونم به تیم تمرین بدم اما تو فیفا 10 راحت می شد از توی تقویم این کار رو کرد

یکی می تونه راهنمایی کنه
18-02-2011 10:25
کسی نبود جواب منو بده =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or