FIFA 11| PS3

اگر یک بار دیگه ببینم کسی تو این تاپیک داره بازی رو با PES مقایسه می کنم درجا بهش اخطار میدم و این هم آخرین اخطار جمعی بود که میدم. فرقی هم نداره که طرفدار کدوم بازی باشه. تو بحث مقایسه شرکت کنید اخطار میگیرید. در مورد PES می خواید حرف بزنید به تاپیک خودش مراجعه کنید. ممنون

این فیفا هم داره مثل GT5 میشه هر روز یه چیز میده بیرون ؟!;;)

Soccer هر سال که یک چیز جدا نشدنی از گیم ورزشی ...

اگه منظورت World Cup , Euro هست که نسخه اصلی بحساب نمیاد و بیشتر برای شور و شوق در اون برهه از زمان ـه و البته $ بیشتر !

Soccer هر سال که یک چیز جدا نشدنی از گیم ورزشی ...

اگه منظورت World Cup , Euro هست که نسخه اصلی بحساب نمیاد و بیشتر برای شور و شوق در اون برهه از زمان ـه و البته $ بیشتر !
می دونم منظورم این بود هر روز Skill های جدید و ... میده بیروون .;)
انصافا فیفا یه چیزه دیگست . ;)

سلام دوستان
یه سوال داشتم از دوستانی که دموی بازی رو بازی کردن
دموی بازی چجوری هست؟
با 10 چه فرقی داره؟
گیم پلیش عوض شده؟
سلام دوست من
اگر فقط یک پست این تاپیکم میخوندی جوابتو میگرفتی :d
آره گیم پلی تغییر کرده و خیلی به فوتبال واقعی نزدیک شده
باتشکر

سلام دوستان
یه سوال داشتم از دوستانی که دموی بازی رو بازی کردن
دموی بازی چجوری هست؟
با 10 چه فرقی داره؟
گیم پلیش عوض شده؟
1. دموی بازی شامل play Match , Cree mode , هست که در این دمو می تونید دروازه بان شدهو توپ حریف رو بگیرید ( در Free Room )
Gameplay بازی نسبت به فیفا 10 به اندازه ی 40 % سنگینتر شده و سانتر ها جذاب تر .در این بازی Hand وجود داره و همچنین تور دروازه را هم میشه عوض کرد .
در کل بسیار چیز مشتی شده . :d:d:d

1. دموی بازی شامل play Match , Cree mode , هست که در این دمو می تونید دروازه بان شدهو توپ حریف رو بگیرید ( در Free Room )
Gameplay بازی نسبت به فیفا 10 به اندازه ی 40 % سنگینتر شده و سانتر ها جذاب تر .در این بازی Hand وجود داره و همچنین تور دروازه را هم میشه عوض کرد .

یه سوال: 40٪ رو از کجا اوردی؟؟ :d:d

یک سوال فنی داشتم به جز اون قضیه 40%:d شما career mode رو کجا تجربه کردی؟ اونجا فقط توضیحی در مورد بازی داده شده بود

من فقط یه چیزی گفتم طرف خوشش بیاد . شما چه گیری به نقد ما دادیا . :d
اولا اون 2 خط که نقد نمیشه، میشه یک توضیح کوتاه از بازی;)
دوما هم خوب شما اینجا قرار نیست برای خوش اومدن این و اون اطلاعات بدی. اگر یک چیزی رو میدونی واقعا عالی هست که انتقال بدی و بقیه ازش استفاده کنند اما اگر در مورد یک چیزی اطلاعات کافی نداره یا بی خودی می خوای بزرگ جلوه بدیش بهتره پستی ندی چون دیگران رو گمراه می کنی. ممنون

حالا career mode چی هست؟؟:d اون توضیحه رو میگم...
همونایی که قبلا من و هادی(hadivilla) توضیح داده بودیم:d امکانت جدیدی هست که قرار دادن. مثلا دیگه be a pro mode نداریم و تو همین بخش می تونی یا بازیکن باشی یا بازیکن مربی یا فقط مربی باشی و سیستم نقل انتقال واقعی تر و .......

اولا اون 2 خط که نقد نمیشه، میشه یک توضیح کوتاه از بازی;)
دوما هم خوب شما اینجا قرار نیست برای خوش اومدن این و اون اطلاعات بدی. اگر یک چیزی رو میدونی واقعا عالی هست که انتقال بدی و بقیه ازش استفاده کنند اما اگر در مورد یک چیزی اطلاعات کافی نداره یا بی خودی می خوای بزرگ جلوه بدیش بهتره پستی ندی چون دیگران رو گمراه می کنی. ممنون
حالا من یه توضیح کوتاه نوشتم اوون ضخص گفت یه توضیح بدید منم دادم حالا نمی دونم شما ها چرا اینقدر به جزئیات گیر می دید ؟ =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or