FIFA 11| PS3

دیگه بازی تو این هفته باید گیر بیاد دیگه درسته؟
اگه منظورت این هفته ای که الان توش هستیم هست که نه گیر نمیاد. هفته دیگه هم معلوم نیست گیر بیاد و ممکنه به شنبه دوهفته دیگه بخوره.

احتمالا اره چند روز زود تر leak میشه مثل پارسال
دقیقا کی سال پیش زودتر leak شده؟ نسخه PS3 دقیقا 5 روز دیرتر وارد ایران شد و از این بابت مطمئن هستم چون از تمام مغازه های جمهوری و پشت شهرداری تا پایتخت پرسیدم ولی هیچکی نیاورده بود.

این نکته رو دوباره میگم اگه جواب سوالی رو نمیدونید به سادگی از کنارش رد بشید و جواب ندید. با جواب اشتباه شما ممکنه چند نفر دیگه هم گمراه بشند. مرسی

اگه منظورت این هفته ای که الان توش هستیم هست که نه گیر نمیاد. هفته دیگه هم معلوم نیست گیر بیاد و ممکنه به شنبه دوهفته دیگه بخوره.

دقیقا کی سال پیش زودتر leak شده؟ نسخه PS3 دقیقا 5 روز دیرتر وارد ایران شد و از این بابت مطمئن هستم چون از تمام مغازه های جمهوری و پشت شهرداری تا پایتخت پرسیدم ولی هیچکی نیاورده بود.

این نکته رو دوباره میگم اگه جواب سوالی رو نمیدونید به سادگی از کنارش رد بشید و جواب ندید. با جواب اشتباه شما ممکنه چند نفر دیگه هم گمراه بشند. مرسی
اشتباه میکنی عزیز الان فاکتور چیزایی که اون روز خریدم از روش اسکن میکنم نشونت میدم

در ضمن من کی پاسخ اشتباه به یک سوال دادم ؟ :-/

البته این پست به این Sec از سایت مربوط نمیشه ولی قابل توجه کسانی کسانی که میگفتن بعد از استفاده از 3.42 دیگه از متود dns نمیشه استفاده کرد :
لینک دانلود fifa 11 نسخه ps3 :
http://ares.dl.playstation.net/cdn/...IU83JoutuKvFyqmBg.pkg?product=0087&country=uk
رو سرور شماره 3 خودم یه dns ست کردم برای redi کردن سرور سونی. دارم رو یه cms برای bypass کردن سرور سونی کار میکنم.

آخرین ویرایش:
عجب صحبتی کردی :d اونوقت میشه این دوست شما رو با ما هم اشنا کنی ؟

ویرایش :

مثلا یه چیزایی بزارن باهاش داور رو خر کنیم:d یه چیزایی تو مایه های Dive

از قبل همه چی معلومه!
اینطور نیست که ffa 11 رو بدن بیرون بعد برن فک کنن که چی تو فیفای بعدی اضافه کنن!
اینم مدرک که خبرش مال 4 ماه پیشه :
http://www.totalvideogames.com/FIFA...s-The-New-Features-For-FIFA-11--12-14369.html
BE A REFREE هم بدین صورته که از سطح پایین شروع می کنی و بستگی به قضاوت وارد لیگ های معتبر و بازی های جام جهانی میشی!
بستگی داره که گل های OFFSIDE رو گل بگیری یا از اون مهمتر خطاهای تو محوطه که تو بازی سرنوشت سازه!

بچه ها شما ها که دمو رو بازی کردین وضعیت دوربین ها چطور بود؟!!!!
بعد جو ورزشگاه ها چطوره؟!!!!استادیوم ها رو خوب در آوردن؟!!!!بعد بازی که بیاد قیمتش حدودا چقدر میشه؟!!!هک نمی شه؟!!!!!!!!

بچه ها شما ها که دمو رو بازی کردین وضعیت دوربین ها چطور بود؟!!!!
بعد جو ورزشگاه ها چطوره؟!!!!استادیوم ها رو خوب در آوردن؟!!!!بعد بازی که بیاد قیمتش حدودا چقدر میشه؟!!!هک نمی شه؟!!!!!!!!

دوربین که خوبه + اضافه شدن یک دوربین نسبتا جدید که توی ورد کاپ هم بود.

جو ورزشگاه هم خوبه به جزء گزارشگر

اشتباه میکنی عزیز الان فاکتور چیزایی که اون روز خریدم از روش اسکن میکنم نشونت میدم

در ضمن من کی پاسخ اشتباه به یک سوال دادم ؟ :-/
من و همه دور و بریام که دیرتر از ریلیز گرفتیم. حالا مهم نیست شما امسال که زودتر leak شد با قیمت خوب جایی دیدی pm بده.

اون جمله هم کلی بود و با همه بودم.

دوربین که خوبه + اضافه شدن یک دوربین نسبتا جدید که توی ورد کاپ هم بود.

جو ورزشگاه هم خوبه به جزء گزارشگر

به نظر من هم گزارشگرها خوب هستند و نمی دونم چرا همه الکی به این بنده خداها گیر میدن.

من و همه دور و بریام که دیرتر از ریلیز گرفتیم. حالا مهم نیست شما امسال که زودتر leak شد با قیمت خوب جایی دیدی pm بده.

اون جمله هم کلی بود و با همه بودم.

به نظر من هم گزارشگرها خوب هستند و نمی دونم چرا همه الکی به این بنده خداها گیر میدن.
اره خدایی.خیلی خوبه.:dفقط صداش بجوری تو مخیه:d:d.شل و ول گزارش میکنه.2 دقیقه پشته سر هم حرف میزنه.10 دقیقه هیچی نمیگه.:d

تو setting بازی برید تور رو شکل مثلثی بزارید و نرم بودنش رو بزارید رو loose ببینید چی میشه ! :)
خدایی چسبوندن توپ بهش خیلی حال میده :">

آی گفتی.حتما امتحان کنید خیلی خیلی حال میده.
در ضمن خطای هند را هم فعال کنید خیلی توپ میشه.

متاسفانه امسال باید از رقیب فاصله بگیرم و بگم:

Let's Fifa 11

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or