احتمالا اره چند روز زود تر leak میشه مثل پارسالدیگه بازی تو این هفته باید گیر بیاد دیگه درسته؟
اگه منظورت این هفته ای که الان توش هستیم هست که نه گیر نمیاد. هفته دیگه هم معلوم نیست گیر بیاد و ممکنه به شنبه دوهفته دیگه بخوره.دیگه بازی تو این هفته باید گیر بیاد دیگه درسته؟
دقیقا کی سال پیش زودتر leak شده؟ نسخه PS3 دقیقا 5 روز دیرتر وارد ایران شد و از این بابت مطمئن هستم چون از تمام مغازه های جمهوری و پشت شهرداری تا پایتخت پرسیدم ولی هیچکی نیاورده بود.احتمالا اره چند روز زود تر leak میشه مثل پارسال
اشتباه میکنی عزیز الان فاکتور چیزایی که اون روز خریدم از روش اسکن میکنم نشونت میدماگه منظورت این هفته ای که الان توش هستیم هست که نه گیر نمیاد. هفته دیگه هم معلوم نیست گیر بیاد و ممکنه به شنبه دوهفته دیگه بخوره.
دقیقا کی سال پیش زودتر leak شده؟ نسخه PS3 دقیقا 5 روز دیرتر وارد ایران شد و از این بابت مطمئن هستم چون از تمام مغازه های جمهوری و پشت شهرداری تا پایتخت پرسیدم ولی هیچکی نیاورده بود.
این نکته رو دوباره میگم اگه جواب سوالی رو نمیدونید به سادگی از کنارش رد بشید و جواب ندید. با جواب اشتباه شما ممکنه چند نفر دیگه هم گمراه بشند. مرسی

عجب صحبتی کردی :d اونوقت میشه این دوست شما رو با ما هم اشنا کنی ؟
ویرایش :
مثلا یه چیزایی بزارن باهاش داور رو خر کنیم:d یه چیزایی تو مایه های Dive
احتمالا اره چند روز زود تر leak میشه مثل پارسال
بچه ها شما ها که دمو رو بازی کردین وضعیت دوربین ها چطور بود؟!!!!
بعد جو ورزشگاه ها چطوره؟!!!!استادیوم ها رو خوب در آوردن؟!!!!بعد بازی که بیاد قیمتش حدودا چقدر میشه؟!!!هک نمی شه؟!!!!!!!!
گزارشگر خوبه که ، کم لطفی دیگه نکنید .! مگه حتما باید داد و فریاد کنه ؟ :d تا بگیم خوبه ؟دوربین که خوبه + اضافه شدن یک دوربین نسبتا جدید که توی ورد کاپ هم بود.
جو ورزشگاه هم خوبه به جزء گزارشگر
من و همه دور و بریام که دیرتر از ریلیز گرفتیم. حالا مهم نیست شما امسال که زودتر leak شد با قیمت خوب جایی دیدی pm بده.اشتباه میکنی عزیز الان فاکتور چیزایی که اون روز خریدم از روش اسکن میکنم نشونت میدم
در ضمن من کی پاسخ اشتباه به یک سوال دادم ؟![]()
دوربین که خوبه + اضافه شدن یک دوربین نسبتا جدید که توی ورد کاپ هم بود.
جو ورزشگاه هم خوبه به جزء گزارشگر
اره خدایی.خیلی خوبه.:dفقط صداش بجوری تو مخیه:d:d.شل و ول گزارش میکنه.2 دقیقه پشته سر هم حرف میزنه.10 دقیقه هیچی نمیگه.:dمن و همه دور و بریام که دیرتر از ریلیز گرفتیم. حالا مهم نیست شما امسال که زودتر leak شد با قیمت خوب جایی دیدی pm بده.
اون جمله هم کلی بود و با همه بودم.
به نظر من هم گزارشگرها خوب هستند و نمی دونم چرا همه الکی به این بنده خداها گیر میدن.

تو setting بازی برید تور رو شکل مثلثی بزارید و نرم بودنش رو بزارید رو loose ببینید چی میشه !
خدایی چسبوندن توپ بهش خیلی حال میده![]()