FIFA 11| PS3

برهان این پستم مربوط به تاپیک گل هاست بازم به خاطر قانون اینجا میگم:d
یه قانون دیگه بزار که بچه ها گل هایی که میزارن درجه سختی روی world class یا بالاتر باشه. چون از این پایین تر خیلی مسخره میشه من خودم 3 تا برگردون برات میزنم:d
مشکلی نیست همیشه همین جا بگو:d

آخه این قانون رو نمیشه عملی کرد. ممکنه یکی بگه من این رو روی world class زدم بیا ثابت کن. تو صفحات قبل گفتم کاشکی خود EA تو اون توضیحات سمت راست درجه سختی رو هم می نوشت. در ضمن انواع گل زدن رو هم اگه میخوای توضیح بده. مخصوصا انجام حرکات تکنیکی رو;)

مشکلی نیست همیشه همین جا بگو:d

آخه این قانون رو نمیشه عملی کرد. ممکنه یکی بگه من این رو روی world class زدم بیا ثابت کن. تو صفحات قبل گفتم کاشکی خود EA تو اون توضیحات سمت راست درجه سختی رو هم می نوشت. در ضمن انواع گل زدن رو هم اگه میخوای توضیح بده. مخصوصا انجام حرکات تکنیکی رو;)
باو فکر کنم همه بلدن:d
اما میگم.
خوب همونطور تو اون تصویری که گذاشتم اگه دیده باشید خودتون رو ببرید نزدیک محوطه جریمه و بعد به سمت راست یا چپ وایسید. بعد L2 رو بگیرید و تند تند R1 رو بزنید. میبینید که شروع میکنه به زدن رو پایی. حالا LS به جهت مخالفی که وایسادید بزنید. مثلا اگه به سمت راست وایسادید LS رو به سمت چپ بزنید. حالا که توپو میندازه بالا خودتون رو طوری تنظیم کنید که میدونید قیچی میزنه. دیگه بقیشم که راحت هست دیگه.
به زودی یه کلیپ اگه شد از برگردون میزارم اون رو هم توضیح میدم. شبیه همین قیچی هست اما یه سری جهت ها فرق میکنه.
هر کی هم هر تکنیکی بلده به بقیه هم یاد بده ثواب داره:d

• Like
Reactions: GodΩΩWar
مرسی بابت توضیحات خوبت:d فقط بابت اون نکته که تو در مورد تاپیک گل ها گفتی الان رفتم به آخرین لینکی که یکی از بچه ها قرار داده دیدم نوشته که Amateur. پس چرا برای ما نمینویسه؟:d می دونی قضیه چی هست؟

مرسی بابت توضیحات خوبت:d فقط بابت اون نکته که تو در مورد تاپیک گل ها گفتی الان رفتم به آخرین لینکی که یکی از بچه ها قرار داده دیدم نوشته که Amateur. پس چرا برای ما نمینویسه؟:d می دونی قضیه چی هست؟
فکر کنم به خاطر اینه که اونجایی که ما آپ میکنیم با اونجایی که اون آپ میکنه فرق داره به خاطر همین هست. بزار من آپ کنم ببینم همینجوری هست اگه بود که یه قانون دیگه بزار که فقط بریم اونجا آپ کنیم:d
ویرایش:
برهان کلا به اونجا که نوشته amateur توجه نکن چون چرت مینویسه:d
من رو legendary گل زدم نوشته amateur .
دیگه بچه ها باید صادق باشن:d

فکر کنم به خاطر اینه که اونجایی که ما آپ میکنیم با اونجایی که اون آپ میکنه فرق داره به خاطر همین هست. بزار من آپ کنم ببینم همینجوری هست اگه بود که یه قانون دیگه بزار که فقط بریم اونجا آپ کنیم:d
ویرایش:
برهان کلا به اونجا که نوشته amateur توجه نکن چون چرت مینویسه:d
من رو legendary گل زدم نوشته amateur .
دیگه بچه ها باید صادق باشن:d

من نمی دونم مشکل چی هست:d آخه تو لینک گل های من بری اصلا ننوشته:d محل Upload هم که دست من و تو نیست اون خودش تو کشوری که توش عضو هستی از طریق ea server گل رو Upload می کنه. در کل با این صادق بودن هم موافقم من.

پ.ن: گل آلوز رو دیدی؟:d به والدز هم زد:d

من نمی دونم مشکل چی هست:d آخه تو لینک گل های من بری اصلا ننوشته:d محل Upload هم که دست من و تو نیست اون خودش تو کشوری که توش عضو هستی از طریق ea server گل رو Upload می کنه. در کل با این صادق بودن هم موافقم من.

پ.ن: گل آلوز رو دیدی؟:d به والدز هم زد:d
ببین اون دوستمون که لینک گذاشته برو و sign in کن بعد برو به مدیا و گلت رو که آپلود کردی ببین.
اونجا نوشته اما تو اون یکی سایت که ما گذاشتیم ننوشته. اما اون یکی هم کلا چرت نوشته:d
پ.ن: آره خیلی قشنگ بود اومدم اعتبار بدم گفت نمیشه قبلا دادی:d

نـــه !:-o دموی فیفا کی اومد ؟!:((

ببین حالا ما یک هفته نتمون قطع بود همه چی اومد رو PSN ... )x:d

آقا الان میشه دانلود کرد ؟ (شرمنده یک مدت نبودم الان یکم گیجم!)

نـــه !:-o دموی فیفا کی اومد ؟!:((

ببین حالا ما یک هفته نتمون قطع بود همه چی اومد رو PSN ... )x:d

آقا الان میشه دانلود کرد ؟ (شرمنده یک مدت نبودم الان یکم گیجم!)
آره چرا نشه دانلود کرد؟ بازی هم بیاد می تونی بری دانلود کنی و مشکلی نیست

بازی واقعا طبیعی شده .. من که کلی حال کردم.

فقط این داوری یکم ر*د* ... یادم پارسال دموی فیفا 10 تایمش مثل نسخه اصلی بود ولی فیفا 11(دمو) تا دو تا پاس میدی تموم میشه.

بازی واقعا طبیعی شده .. من که کلی حال کردم.

فقط این داوری یکم ر*د* ... یادم پارسال دموی فیفا 10 تایمش مثل نسخه اصلی بود ولی فیفا 11(دمو) تا دو تا پاس میدی تموم میشه.
نه پارسال هم همینطوری وقتش کم بود. اصلا کلا دمو ها باید وقتشون کم باشه.
داوری بعضی اوقات گلابی میزنه:d

نه پارسال هم همینطوری وقتش کم بود. اصلا کلا دمو ها باید وقتشون کم باشه.
داوری بعضی اوقات گلابی میزنه:d
گاهی اوقات نه.اکثر اوقات.امروز داشتم بازی میکردم.بازیکن حریف زد بازیکنم و فلج کرد:d:d خطا نگرفت.بعد وقتی بازیکن حریفو هل دادم خطا گرفت.:d:-/

طبق خبر های احتمالی که خودم از یکی از دوستام که نو EA هست ، قراره تو FIFA 12 امکاناتی مثل be a refree و شادی گل به صورت پبراهن در آوردن و گرفتن کارت زرد بعد از اون اضافه بشه

طبق خبر های احتمالی که خودم از یکی از دوستام که نو EA هست ، قراره تو FIFA 12 امکاناتی مثل be a refree و شادی گل به صورت پبراهن در آوردن و گرفتن کارت زرد بعد از اون اضافه بشه
عجب صحبتی کردی :d اونوقت میشه این دوست شما رو با ما هم اشنا کنی ؟

ویرایش :

مثلا یه چیزایی بزارن باهاش داور رو خر کنیم:d یه چیزایی تو مایه های Dive

آخرین ویرایش:
من اینو قبلا حدس می زدم !
ولی این حرف خیلی تابلوئه ! هنوز بذارین Fifa 11 بیادش بعد در مورد Fifa 12 حرف بزنین .;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or