FIFA 11| PS3

بعضی از دوستان مثل اینکه بازیشون خیلی خوب شده توی فیفا 11 :d

برهان جریان این آنلوک ها که میگی چیه ؟
جریانشون اینه که مثلا 5 تا بازی رو میبری تیم آرسنال آزاد میشه 10 تا میبری یه ورزشگاه و 15 تا میبری پکیج طلایی انتقالات. من تا 10 پیروزی رفتم اما الان هرچی پیروز میشم هیچ تفاوتی نمیبینم و هنوز lock هست نمیدونم واسه چی. اصلا کلا ریست شده طوری که دیگه تیم آرسنال هم نمیاد.
چی کار کنم برگرده؟

بعضی از دوستان مثل اینکه بازیشون خیلی خوب شده توی فیفا 11 :d

برهان جریان این آنلوک ها که میگی چیه ؟
اگه منظورت من هستم که من از 08 بازیم خوب بود روی FIFA کنسول ها:d

اینا هر کدومش یک چیزی بهت میده. 5 تا ببری آرسنال رو میده 10 تا بازی انجام بدی بهت ورزشگاه امارات آرسنال رو میده و .....

جریانشون اینه که مثلا 5 تا بازی رو میبری تیم آرسنال آزاد میشه 10 تا میبری یه ورزشگاه و 15 تا میبری پکیج طلایی انتقالات. من تا 10 پیروزی رفتم اما الان هرچی پیروز میشم هیچ تفاوتی نمیبینم و هنوز lock هست نمیدونم واسه چی. اصلا کلا ریست شده طوری که دیگه تیم آرسنال هم نمیاد.
چی کار کنم برگرده؟
من اون 15 تا رو 2 روز پیش باز کردم و تو صفحه قبل هم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونست. من هیچ تغییری ندیدم. فکر می کردم اوزیل اینا میان ولی نیومدن

من اون 15 تا رو 2 روز پیش باز کردم و تو صفحه قبل هم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونست. من هیچ تغییری ندیدم. فکر می کردم اوزیل اینا میان ولی نیومدن
منم دقیقا همین فکرو کردم چون نوشته بود Gold Transfer Pack ولی هیچی نیومد واسم !

اگه منظورت من هستم که من از 08 بازیم خوب بود روی FIFA کنسول ها:d

اینا هر کدومش یک چیزی بهت میده. 5 تا ببری آرسنال رو میده 10 تا بازی انجام بدی بهت ورزشگاه امارات آرسنال رو میده و .....

EA توی Facebook یه بازی داره به نامه Fifa Super Stars که یه چیزی تو مایههای Ultimate Team اما خیلی‌ ساده تر. وقتی‌ شما ۱۵ تا بازی میبری بهت اجازه میده که یه دونه Gold Pack بازیکن بخری مجانی. این قسمت Unlock آاش فقط برا بازی Facebook کار می‌کنه.

برهان این پستم مربوط به تاپیک گل هاست بازم به خاطر قانون اینجا میگم:d
یه قانون دیگه بزار که بچه ها گل هایی که میزارن درجه سختی روی world class یا بالاتر باشه. چون از این پایین تر خیلی مسخره میشه من خودم 3 تا برگردون برات میزنم:d

برهان این پستم مربوط به تاپیک گل هاست بازم به خاطر قانون اینجا میگم:d
یه قانون دیگه بزار که بچه ها گل هایی که میزارن درجه سختی روی world class یا بالاتر باشه. چون از این پایین تر خیلی مسخره میشه من خودم 3 تا برگردون برات میزنم:d
من یه توضیحی راجع به ویدئوی خودم بدم:
من با برادرم داشتم بازی میکردم، کاملا مشخص بود! تا حالا دیدی CPU اینجوری جا بمونه؟

دموشو دانلود كردم يه جورايي مسخرس ! مثل بچه بازي ميمونه !

شايد چون به سيستم فيفا آشنا نيستم اينجورييه ! :-؟؟

جالب اينه ساكرم از اوون بدتره ! (البته ميدونم اينجا نبايد اينو ميگفتم)

پسر فوق اعاده هست من تا حالا از فوتبال بازی کردن به صورت تکی اصلا خوشم نمیومد اما با بازی کردن دمو فیفا 11 نظرم کلا عوض شد. چه حالی میده خدا ! >:d<

من یه توضیحی راجع به ویدئوی خودم بدم:
من با برادرم داشتم بازی میکردم، کاملا مشخص بود! تا حالا دیدی CPU اینجوری جا بمونه؟
من اصلا طرف صحبتم شما و هیچکس نبود دوست عزیز.
آره دیدم تو amateur همینجوری جا میمونن:d
بگذریم.
------------------------------------------------------------
خوب دوستان یه کلیپ میزارم واستون حتما ببینید.
LINK
اگه خواستید بگید که بگم چجوری انواع برگردون.قیچی. آفتاب بالانس و ... رو مثل باقلوا بزنید:d
البته فکر کنم همتون بلد باشید. اما خیلی حال میده این روش خیلی راحت هم هست

دوستان من قبلا Pes باز بودم ولی جدیدا اومدم طرف فیفا، خیلی توی فیفا روی کنسول تجربه ندارم، میشه بعضی از راه های گل زدن روی درجه سختی های بالا رو بگید؟ راه های گل زدن من دیگه جواب نمیده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or