FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا به جای کل کل چیزای جدید و که می فهمید واسه بقیه بگید! دریبل دو طرفه چطوری بچها؟
راستی بعد از گل خودت می تونی شادیت انتخاب کنی!
ایستگاهی کات دارم کسی میدونه بگه!مرسی

LB رو بگیر بعد ضربه بزن.

این حرکت جالبی هست ولی توی 09 اون دکمه رو می گرفتی ضربه رو خیلی محکم میزد ولی الان دیگه اینطوری نیست همه کاشته هارو میخواد از زیر پای دیوار دفاعی رد کنه !!
من که خودم چند بار برای ضربه کاشت های راه دور به خاطر این مسئله دچار مشکل شدم:biggrin1:

این حرکت جالبی هست ولی توی 09 اون دکمه رو می گرفتی ضربه رو خیلی محکم میزد ولی الان دیگه اینطوری نیست همه کاشته هارو میخواد از زیر پای دیوار دفاعی رد کنه !!
من که خودم چند بار برای ضربه کاشت های راه دور به خاطر این مسئله دچار مشکل شدم:biggrin1:
یه راه دیگه به جز زیر پای خط دفاعی هم هست برای استفاده از این راه حل.
به طرف جایی که دروازه بان ایستاده LB و شوت رو بزنید طوری که نیروتون زرد بشه.
بعد میبینید میخوره به دست دروازبان و میره تو گل

دوست عزیز اگر روی نوشته انلگیسی امضای من کلیک کنی میفهمی من شوت زدن بلدم یا نه در ضمن همین جا هم میتونی از احمدرضا هم بپرسی من چطوری شوت میزدم توی 09(دوستداری اینو هم میتونی ببینی http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/10061303)

اگر در مورد دروازبان هم شک داری از نوید بپرس دیشب دروازبان ها چیکار میکردن !

دروازبان ها را هم قبول دارم که یه مقدار بز شدن;)

(اما انصافا عجب شوتی زدی:eek: حال کردم )

از طرز پاسکاری تون هم خیلی خوشم اومد! یه جورایی مثل خودم پاس کاری میکنید! خیلی دوست دارم باتون بازی کنم! *(من ساعت 1 شب تا 3 شب با گیم ترگ Mostafa Zero میام)*

اتفاقا این همه به شوت های بازی گیر میدین به نظر من خیلی هم بد نیست چون من که خیلی خوب باهاش میزنم. به نظر من بدترین مشکل بازی دروازبان های نازنین هستند که همین جور چیپ میخورن و هیچ کاری هم نمیشه کرد.

نوشته شده توسط AmiR2C
دوست عزیز اگر روی نوشته انلگیسی امضای من کلیک کنی میفهمی من شوت زدن بلدم یا نه در ضمن همین جا هم میتونی از احمدرضا هم بپرسی من چطوری شوت میزدم توی 09(دوستداری اینو هم میتونی ببینی http://www.easportsfootball.co.uk/me...video/10061303)

اگر در مورد دروازبان هم شک داری از نوید بپرس دیشب دروازبان ها چیکار میکردن !

چجوری شما اونطوری شوت میزنی با چه دکمه ای؟!:eek::biggrin1:

دوستان یک سوال داشتم. قبلا قسمت خیلی کامل و جامعی توی پروفایلتون وجود داشت که همه بازی ها و تعداد گل ها و ........ رو نشون میداد. ولی من این سری هر چی میگردم نیست و فقط یک جایی هست که تعداد بازی های آفلاین شما و درصد پیروزی و تیم مورد علاقه و منفور رو نوشته.

این سوال را در قسمت آموزش منیجر کردم که دیدم اونجا کسی سر نزده برای همین گفتن اینجا این سوال را بپرسم:
این حالت جدیدی که تو منیجر گذاشته. همون فلشی که کنار نام بازیکن ها هست خیلی بد تقلید کرده روی نیمکت اکثر بازیکن های فلششون به سمت پایین هست.
کسی راه حلی برای این مورد داره یا نه؟

یه نکاتی از گیم پلی هست که من متوجه شدم.
یه علتی که باعث شده بازی خیلی اسونتر بشه نوع برنامه نویسی این بازی هست یعنی پاسکاری خیلی اسون شده مخصوصا پاسهای طولی که تا پشت محوطه جریمه ندیده هم پاس بدی پاسها میرسه که واقعا این مشکل بزرگیه در حالیکه در 09 اگه میخواستی از بین دو بازیکن پاس طولی بدی دقت خیلی زیادی لازم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or