دوستان یک سوال :biggrin1:
تو شماره قبلی این بازی شادی گل خیلی کوتاه و مصنوعی بود ( در حد 2 ثانیه ) :biggrin1:
این شماره هم اینطوریه ؟
و این که اون قابلیت این که خودت با زدن rb و lb شادی گل رو انجام بدی رو بداشتن یا هست هنوز ؟
سلام، یه سوال آماتوری!
دوستان چطوری میشه تو سر توپ زد تو بازی؟
من که همون روز اولی که دمو رو بازی کردم گفتم بایرن ـش شاخهاقا از امروز ظهر که من دارم با بایرن مونیخ بازی میکنم کاشف به عمل اومد که عجب تیم خریه این بایرن :biggrin1:
واقعا چقره !!!
ترکیبش واقعا متعادل و عالیه ! فرانک ریبری و روبن عالین ! گومز هم به نظر من بهترین مهاجم فیفا 10 هست ! Finishing فک کنم 99 باشه :biggrin1: سرعت هم که 92 فک کنم ! Overral ش خیلی بیسته ! قد و هیکل هم که دیگه نگم :biggrin1:
دفاع ها ، ون بویتن و دمیکلیس با وجود اینکه یه ذره کند هستن ولی از نظر قدرت بدنی و سر زنی خیلی عالین ! فان بومل هم که یه گزینه ی استاندارد برا هافبک دفاعی !!
رنسینگ با اینکه اورال پایینی داره ولی خیلی خوب نشون میده ! البته یکی دبار گل های بدی خورد ولی شوتگیر خوبیه !
برعکس بایرن 09 که یه تیم خیلی شل و ول و افتضاح بود بایرن 10 عالیه و خوشساخت .
این لیگ ها کلا آخر عاقبت خوبی نداره! هیچ کدوم از لیگ هایی هم که تاحالا تشکیل شده به پایان نرسیده ( لیگ های ایرانی البته)بچه هایی که لایو بازی می کنند اهل تشکیل لیگ هستید؟ببینیم چند نفر می شویم لیگ تشکیل بدیم.
من دارم رو fast بازی میکنم:biggrin1:آقا میخوام بدونم چند نفرتو fifa10 را روی سرعت fast دارید بازی میکنید ؟:biggrin1:
احمد جان تو حیف دکمه تشکر نداره وگرنه ده تا واست میزدم دیاحمد( ahmad09) و دیگر دوستان ـه جو گیر شده؛
Rofl !
بابا بیخیال! درصدش مثل اینکه خیلی زیاد بوده ، نه؟!
من شاگرد ـه توئم؟ تو من رو رسوندی به اینجا؟! تو همونی هستی که تو یه نیمه با Dream Team ـت( محض اطلاع کسانی که نمیدونن ماجرا چیه ؛ احمد جان یه تیم منتخب تشکیل داده بودن و تمام ستاره های جهان رو Transfer کرده بودن اونجا!) 5 تا خوردی بعد Quit کردی رفتی؟ بعدا هم گفتی اینترنتم قطع شد؟ منم که لابد باور کردم ، نه!؟
*هرکس فکر میکنه من خالی میندم میتونه بگه تا نتیجه ی اون بازی رو اینجا بذارم ( نه با حرف البته بلکه با ایمیل هایی که از طرف EA ارسال میشه!)
شما کلا 10-11 ماه بیشتر نشده اومدی لایو بعد تو من رو رسوندی به اینجا!؟
ای بابا یادم رفته بود همه ی ایرانی ها از سال 2006 تو لایو هستن ولی ایرانی ها رو پیدا نکرده بودن اونجا ، احتملا پشت کوه مونده بودن. آخه این جمله خیلی معروف ـه تو لایو.
مثل اینکه عقده ی جلب توجه پیدا کردی! چون هر یه مدت یه بار میای اینجا اعلام حضور میکنی( البته با شناختی که از فیفا بازها دارم میدونم این ویژگی بین یه سری خیلی رایج ـه!)
مشکلی نیست به هر حال هرکس دوست داره با من فیفا بازی کنه باید یه چند ماه صبر کنه تا من بتونم مجددا برگردم به XBL ، اون وقت معلوم میشه کی شاگردـه کی استاد.
برمنکرش لعنت! چه کسی توانایی کل شعر انداختن با شمارو داره!؟
احمد رو شما هم تاثیر گذاشته مثل اینکه!؟ چقدر دلم میخواست میتونستیم یه دست با هم بازی کنیم تا ببینم به حرف زدنه یا عمل کردن!
پ.ن: راه به شهرت رسیدن این نیست....!
جان تو راه ندارهاحمد جان تو حیف دکمه تشکر نداره وگرنه ده تا واست میزدم دی
یه پست دادی در حد تیم ملی خیلی خندیدم
دمت گرم
اشکال نداره
دارم بر میگردم ولی جان تو وقتی میفهمم تو نیستی یه جورایی بی خیال فیفا میشم
اون که فقط مم باب مزاح گفتم بابا
دوستان میدونن من شاگرد همه شما هام
همین نوید میبینی همین نوید دی دی
احمدی میگم حالا نمیتونی واس چن روز برگردی؟