The Kop
کاربر سایت
از نظر دفاعی بارسا بهترینه ولی از لحاظ تکنیکی رئال بهتره.البته گل زدن با هردو خیلی راحته.من با رئال رو لجندری همه تیمارو ابکش کردم.
احمدرضا من دیگه فیفا توی لایو بازی نمی کنم ... مسخره بازیه بابا ... یا بازی کنده یا لگ داری یا دیر پاس میدن .. اونم از دروازبان های مونگلش ...
من این همه افلاین بازی می کنم اینطوری دروازبان ها سوتی نمیدن .. اعصابم هم خورد شد با این شوت های مسخره ... بقل پا که تقریبا تعطیله دیگه .. شوت ها هم که نصفشون توی تیرکن.
همون بهتر که پوینت نخریدم برای قسمت های دیگش:blushing:
نه اینا که اسم بردم شاگردام هستن همشون عیب ندارهيادمون باشه برات يه الاق بكشيم احمد ! فقط آخرش نياي از همينا كه نام بردي 6 تا بخوري ديگه روت نشه بياي اينجا !
ديشب هم بعد از باخت رئال در واقعيت ما در دنياي گيم اين تيم رو پيروز كرديم :biggrin1: تازه كم كم داره دستم راه ميفته !
به توی سعدی شیراز از من عارف قزوینی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:سعدیا گرچه سخن دان و مصالح گویی به عمل کار برآید به سخن گویی نیست
:sniper:
البته من که مشکلی ندارم توی PSN و دوستان و حریفان رو درو کردم:biggrin1: فقط یک مورد دقت کردین که وقتی بازیکن در اوخر بازی بره بیرون براش شکست ثبت میشه و همچنین پیروزی برای شما. من یک بازی 3-0 جلو بودم و دقیقه 84 بود گل 4م رو زدم و طرف رفت بیرون ولی تعداد Win من زیاد شد. قبلا هم این جوری بوده؟
یکی از نقاط قوتش همین ارتقاء هوش مصنوعیه خصوصا رو لجندری که واقعا احساس میکنی این هوش مصنوعی قوی روAA بازی از 09 بهتر شده؟