محض اطلاعاتون AA هیچ ربطی به هوش مصنوعی نداره !! ایشون در مورد ف ی ل ت ر AA که در گرافیک بازی ها به کار برده می شه سوال کردن .یکی از نقاط قوتش همین ارتقاء هوش مصنوعیه خصوصا رو لجندری که واقعا احساس میکنی این هوش مصنوعی قوی رو
کلا طراحی بدن بازیکنان در فیفا از نقاط ضعفشون هست.یکی از دوستان چهره کریس رو گذاشته بود
من یه چیز خیلی اذیتم میکنه
کاکا و کریس رو خیلی بد طراحی کردن
مارسلو رو مثلا توجه کنید بهش تو رئال
هم قد و اندازه و تازه هیکلی تر از رونالدو هستش
در مورد کاکا هم قضیه صدق میکنه
هر دوتا هم کاکا هم کریس
خیلی بد از نظر اندام طراحی شدن
بیش از حد لاغر و ضعیف طراحی شدن
ضعیف از نظر فیزیکی میگم نه قدرتهاشون
ولی خداییش این سری فیفا خیلی رو اعصاب آدم راه می ره
داوریش... . به بازیکن برخورد می کنی در حالی که بازیکن نمی افته خطا می گیره و خطاهای بی مورد برای XBOX و برای Player هم ...
از روی سانتر به دلیل تعطیل بودن دروازبان ها می تونی گل بزنی، دیروز تو منیجر تونی کروس یک سانتر با چنان شتاب بادکنی و کات تخیلی کرد که توپ رفت توی دروازه گلر هم فقط تماشا کرد
شوت ها هم همونجور که دوستان گفتند اکثرi تو تیرک و جالبیش این هست که هیچ کدوم هم درون دروازه نمی رن
ایراد بنی اسراییلی نگیرین لطفا با RB میتونید شوت بقل پا بزنید تا بره تو گل ضمنا تو فوتبال قرار نیست هرشوتی مینی گل بشه که درمورد کات گرفتن سانترها موافقم خیلی خوب نشده ولی اونقدرهم توبازی تاثیرگذار نیست یه نکته دیگه وقتی هد رو زاویه داربزنی توپ میره توگل تو واقعیت هم همینه دروازه 7.5 رو که نمیشه همه رو پوشش داد
پ.ن:هوش مصنوعی قوی نباشه میاین میگید اسونه قوی میشه میاین میگید چرا نمیتونیم گل بزنیم فکرکنم باید این مشکل رو تو خودمون حل کنیم به بازی ربطی نداره این معضلات رو فقط من تو فرومهای ایرانی دیدم وگرنه جاهای دیگه کسی این ایرادات تخصصی رو نگرفته
پ.ن2:این کند بودن ولگ داشتن به بازی چه ربطی داره؟سرورهای این بازی همیشه زبان زده این لگ وکند بودن به اینترنت نفتی ما مربوطه نه به سرورهای بازی
احمد رضا - سعید استابلایزر - مهدی 3 آآآآآآی - زنگ تفریح(خودشم میدونه همه هم میدونن)- مهدی داداش ممد که از اسیا تک اینترنت میگیرن دی دی دی - و بقیه دوستان که دوست دارن شکست بالای 6 تا رو تجربه کنند منتظر باشند
شما را میشنام بهتر از خویش - شما را من بیاوردم به این ریش
نه اینا که اسم بردم شاگردام هستن همشون عیب نداره
Rofl !بگویم پاک و صاف و پوست کنده - که علت چیست میترسید زه بنده
برمنکرش لعنت! چه کسی توانایی کل شعر انداختن با شمارو داره!؟تو فاز شعر و شاعری خواهشا کل نندازین
از سعید بپرسین میدونه دی
احمد رو شما هم تاثیر گذاشته مثل اینکه!؟ چقدر دلم میخواست میتونستیم یه دست با هم بازی کنیم تا ببینم به حرف زدنه یا عمل کردن!(فقط نمیدونم چه بلایی سر افراد لایو اومده که دیگه حرفه ایی نیستن.) ( هیچکی نمیتونه ببردم)
دارم خسته میشم! میبینی میزارم بیان گل بزنن تا بازی حساسیت داشته باشه!
اگه کسی بازیش خوبه بیاد با هم بازی کنیم !
از فیفا06 این نوید میخواست دستش راه بیفته ولی ... دی
احمد رو شما هم تاثیر گذاشته مثل اینکه!؟ چقدر دلم میخواست میتونستیم یه دست با هم بازی کنیم تا ببینم به حرف زدنه یا عمل کردن!
پ.ن: راه به شهرت رسیدن این نیست....!
الکی روی بازی عیب نزارید! (اما قبول دارم بغل پاها افتضاح شده)
بلد نیستید شوت کنید میاید میگید که توپ به تیره میخوره
من که شخصا توی هر سه بازی شاید یک بار توپ به تیره بخوره!
(فقط نمیدونم چه بلایی سر افراد لایو اومده که دیگه حرفه ایی نیستن.) ( هیچکی نمیتونه ببردم)
دارم خسته میشم! میبینی میزارم بیان گل بزنن تا بازی حساسیت داشته باشه!
اگه کسی بازیش خوبه بیاد با هم بازی کنیم !
Mostafa Zero
فقط در همين حد بگم كه من تركيده بودم از خنده از دست اين دروازه بان امير :biggrin1: البته ديشب كلا شب امير نبود و هرچي زد به در بسته خورد اما واقعا عكس العمل دروازه بان ها مخصوصا در لايو خيلي بد ميشه ! خيلي از تك به تك ها رو زد به تير در صورتي كه تو 09 گل ميشد ! البته دروازه بان من هم چند مورد سوتي داشت ! يه وقتايي ميتونن توپ رو به راحتي بگيرن اما اونو ميزنن تو كرنر ! كلا نميدونم بگيم گل زدن سخت تر شده يا مسخره تر ! در كل امير از بچه هاي شاخ فيفاست :biggrin1:اگر در مورد دروازبان هم شک داری از نوید بپرس دیشب دروازبان ها چیکار میکردن !