دوست عزیز بازی اصلی کجا افت فریم داشت؟ تنها وقتی که شما توپ رو با دروازبان به وسط زمین میفرستادی سرعت بازی افت پیدا می کرد. اونم برای چند ثانیهپارسال هم افت فریم توی دمو بود که گفتن توئی نسخه اصلی نیست-(که خالی بستند)
این هفته اینقدر بد بیاری و ضد حال خوردم- امید وارم این بازی دیگه خراب نکنه- وگرنه کلا با فوتبال بای بای میکنم
برهان بابات توضیحات ممنون ... :biggrin1:
حالا نسبت به نسخه ی قبلش چطوری ؟ :biggrin1:
خواهش می کنم.برهان بابات توضیحات ممنون ... :biggrin1:
حالا نسبت به نسخه ی قبلش چطوری ؟ :biggrin1:
از Rapidshare با PC فقط چون مصرف اینترنت بالاس ، سرعت دانلود هم پایین طول میکشهپ.ن: تو با چی دانلود میکنی اینقدر طول میکشه؟:biggrin1:
واقعا چقدر لیست مزخرفی هست این چه اچیومنت- تروفی- هایی هست که گذاشتن؟ خیلی سر کاری هست.خب، لیست اچیومنت های بازی هم منتشر شد و میتونید در اینجا مشاهدش کنید.
بی شک میتونم بگم مذخرف ترین لیست ممکنه! خیلی از اچیومنت ها همونایی هستن که تو 09 بودن ، مابقی هم هیچ کدوم پتانسیل لازم رو ندارن.
فقط اچیومنت مورد علاقه ی من از FIFA08 مجددا برگشته و ای کاش سخت تر میشد!
Ton UP:Win 100 Online Classic Ranked Matches
متاسفانه هر سال داره لیست اچیومنت های این بازی مذخرف تر میشه ، به جای اینکه اچیومنت های آنلاین و سخت تر رو اضافه کنن دارن وقت ملت رو با این مدل لیست ها میگیرن.
پ.ن: همچنان در انتظار دانلود پارت آخر دمو!
این مشکل توی 09 یه بار بد جوری اعصابم رو بهم ریخت میخواستم اچیومنت One Man Down رو بگیرم هر چی تکل از پشت و لگد و مشت و... اینا میتونستم میزدم ولی بیشتر از زرد نمیداد که نمیدادداور تو بازیه من یه سوتی داد که جا خوردم! در حالی که ابراهیموویچ تک به تک شد تکلش کردم اونم از پشت اما داور زرد داد!
مگه این اچیومنت One Man Down رو چه طوری باید بگیری؟؟این مشکل توی 09 یه بار بد جوری اعصابم رو بهم ریخت میخواستم اچیومنت One Man Down رو بگیرم هر چی تکل از پشت و لگد و مشت و... اینا میتونستم میزدم ولی بیشتر از زرد نمیداد که نمیداد
نه تو شب هیچ بازی برگزار نمیشه. تنها نکته ای که به نظر من در این باره مهم اومد کیفیت پایین تنها استادیوم بازی در نسخه Demo بود.[FONT="]سلام بچه ها[/FONT][FONT="]یه سوالی داشتم در مورد این دمو. شما تو شب هم بازی کردین.منظورم اینه که نورپردازی شب عوض شده؟ اگه عوض شده خوبه؟[/FONT]
سانترها به صورت تقریبا اوتوماتیک کات میگیره ولی خودت یک نشونه هم باید بگیری و همین جوری الکی نیست. کات توپ هم یک جور جالبی شده هم خوبه و هم بد:biggrin1: بیرون پا که هر وقت پاس میدم روحم به پرواز در میاد:biggrin1:وضعیت سانتر ها چه طوری بود ؟ توپ خیلی کات بر می داشت؟در ضمن کات توپ چه طوری بود یعنی خودش کات بر می داشت یا بازیباز می تونست خودت کات توپ رو مشخص کنه؟؟