چرا میگی بارسا از همه قوی تره الان از فردا همه میخوام برن بارسا وردارن اعصابه ما رو بهم بریزن برید همون رئالو و منچستر خودتونو بردارید :biggrin1:دوستان عزیز تنها خبری که می تونم بهتون بدم اینه که لمپارد بازیکن Arena هست و قابل تعویض نیست. تیم بارسا از همه تیم ها قوی تر هست. قابلیت آنلاین وجود نداره و فقط می تونید عکس و فیلم به روی سایت EA آپلود کنید و همین.
پ.ن: لعنت به این سونی که یکم بیشتر پول خرج نمیکنه. برای Demo هم باید بیشتر صبر کنیم
شما کوری نمیبینی از این :biggrin1: شکلک استفاده کردم این یعنی سرشاخ شدنبسه دیگه برا یه دمو دارن با هم سرشاخ میشن !!!
برهان بیخیال جواب دادن بشو .
اقا اولین کسی که پا تو Arena گذاشت بیاد ریپورت بده :d
کسی نبود جواب بده؟من می خوام تو سایتی که معرفی شد عضو شم تا بتونم عکس را به بازی تبدیل کنم ولی نمی شه!وقتی رو register کلیک می کنم هیچی نمیاد!یعنی یه صفحه میاد که نوشته:internet explorer can not ....چی کار کنم؟
یه سوال دیگه!می شه از این قابلیت تو 360 استفاده کرد(بدون اتصال به لایو؟)
بهتره تو تایپیک بحث نشه دیگه تموم شه تو پ.خ جوابتو دادمجنابعالی هم از لحاظ شعور در حد بوغلمون تشریف داری به من ربطی نداره ! :smile:
نیما جان بعد شما میگی به این جور آدم ها جواب ندم و کل کل نکنم. آخه من بهش چی بگم؟ دو بار بهش خندیدن فکر کرده خبریه اینجا. هر پستی که تو هر جا میده یا بی ربط یا آشوبه یا پشت سر هم به فاصله 1 دقیقه هست. الان هم جدیدن تو سایت مد شده اشتباه هر کی رو بهش گوش زد میکنی میگه دوست داری مدیر یا ناظم بشی؟ وقتی یک سری از کاربرها هنوز به شعور کافی نرسیدن چی میشه گفت بهشون.جنابعالی هم از لحاظ شعور در حد بوغلمون تشریف داری به من ربطی نداره ! :smile:
جوب تو هم تو پ.خ دادم اقای با شعورنیما جان بعد شما میگی به این جور آدم ها جواب ندم و کل کل نکنم. آخه من بهش چی بگم؟ دو بار بهش خندیدن فکر کرده خبریه اینجا. هر پستی که تو هر جا میده یا بی ربط یا آشوبه یا پشت سر هم به فاصله 1 دقیقه هست. الان هم جدیدن تو سایت مد شده اشتباه هر کی رو بهش گوش زد میکنی میگه دوست داری مدیر یا ناظم بشی؟ وقتی یک سری از کاربرها هنوز به شعور کافی نرسیدن چی میشه گفت بهشون.
پ.ن:ببخشید از مدیران که جواب دادم. هر چقدر سبک سنگین کردم دیدم نمیشه بهش چیزی نگم. با تشکر