FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من می خوام تو سایتی که معرفی شد عضو شم تا بتونم عکس را به بازی تبدیل کنم ولی نمی شه!وقتی رو register کلیک می کنم هیچی نمیاد!یعنی یه صفحه میاد که نوشته:internet explorer can not ....چی کار کنم؟:((:((
یه سوال دیگه!می شه از این قابلیت تو 360 استفاده کرد(بدون اتصال به لایو؟)

...............

Last edited by a moderator:
تو یه فروم خارجی چند نفر ناراضی بودن. اما چند نفر هم خیلی راضی بودن اصلا نمیشه گفت خوب هست یا نه:d
حالا امشب دان میکنم و تمام جزئیات رو براتون شرح میدم.;)
موفق باشید

Last edited by a moderator:
سلام ...
فرشاد جان کل تاپیک را ریختی بهم عزیز. یکم مودبانه تر صحبت کنی هم بسیار زیباتر خواهد بود و هم دوستان بیشتر به شما احترام خواهند گذاشت. امیدوارم بعد از تمام شدن دوره محرومیتتون شیوه دیگری را درپیش بگیرید.

موفق باشیم...

من می خوام تو سایتی که معرفی شد عضو شم تا بتونم عکس را به بازی تبدیل کنم ولی نمی شه!وقتی رو register کلیک می کنم هیچی نمیاد!یعنی یه صفحه میاد که نوشته:internet explorer can not ....چی کار کنم؟:((:((
یه سوال دیگه!می شه از این قابلیت تو 360 استفاده کرد(بدون اتصال به لایو؟)
Im waiting!:mad:

بعضي از بچه ها ميگن چرا برا ما نيمده دوستان حتما ميدونن كه 10 Sep برا pal بود eu و 17 Sep براي us هست .
----------------------
البته خوب فعلا برا ps3 يه ذره دير تز از xbox انگار داره مياد ....چند ساعت فقط

بعضي از بچه ها ميگن چرا برا ما نيمده دوستان حتما ميدونن كه 10 Sep برا pal بود eu و 17 Sep براي us هست .
----------------------
البته خوب فعلا برا ps3 يه ذره دير تز از xbox انگار داره مياد ....چند ساعت فقط
البته از ساعت گذشته برای PS3 دیگه داره به قرن کشیده میشه:biggrin1:
تو یه فروم خارجی چند نفر ناراضی بودن. اما چند نفر هم خیلی راضی بودن اصلا نمیشه گفت خوب هست یا نه:d
حالا امشب دان میکنم و تمام جزئیات رو براتون شرح میدم.;)
موفق باشید
من هم خوندم یک سری میگفتن باگ داره و این حرف ها نمیدونم. من که تا خودم بازی نکنم حرف هچکسی رو قبول ندارم:biggrin1: البته به جز 2-3 نفر از بچه های سایت خودمون رو.

کسی اگه توی تهرانه و دانلود کرده- امار بده بیایم ازش بگیریم- حوصله صبر ندارم-

پ.ن:صبح که چتر بودیم خونه داییمون لینکش نبود- الان که اومدیم خونه لینک اومده- sh!!!!!!!!!!!T

سالمه دیگه دانلود داریم می کنیما
چه جوری باید رایت کرد؟
داخل این فایل فشرده یه دایرکتوری هست به اسم کانتنت!
شما اونو رایت کن رو یه dvd!
بعد بزار تو کنسول و بعد برو تو گیم لایبرری و بازی کن!
خوب من چند دستی بازی کردم!
.......................................
اول از خوبیاش شروع میکنم! :
بازی شدیدا طبیعی شده! گرافیک و طراحی چهره ها عالی شده!
AI بازی عالی شده و تعویض های به جایی میکنه!
حالت دریبلینگ 360 درجه کاری کرده که تو حالت 2 نفره یا لایو آب خوش از گلوتون پایین نره:)
بازیکنای با تکنیک خیلی خوب کار میکنن! مثلا مسی خیلی راحت جا میزاره و پاسای عالیی میده!
این ویدئو رو هم ببینید که چقدر کار دفاعی بهبود پیدا کرده! (از بازیه خودمه ها:))
EA
البته تو همین ویدئو بالا نمیدونم به چه دلیل اما همین آقا که میاد توپ رو دور میکنه(فکر کنم کلینیه) 6-7 متر آفساید رو پر کرده بودن! فقط یه لحظه دیدم هانری تو زمینه من داره قدم میزنه:)
.......................................................................
حالا مشکلات بازی:
دویدن بازیکنا خیلی مصنوعی شده! نمیدونم دلیلش چیه؟؟!!
دفاع کردن بهتر شده اما بعضی کاربرداش رو از دست داده! مثلا یکبار که LT رو بگیرید میفهمید چی میگم!
داور تو بازیه من یه سوتی داد که جا خوردم! در حالی که ابراهیموویچ تک به تک شد تکلش کردم اونم از پشت اما داور زرد داد!:)
بازی سرشار از باگه که به گفته مدیران ea تو نسخه اصلی خبری ازشون نیست!

آخرین ویرایش:
پارسال هم افت فریم توی دمو بود که گفتن توئی نسخه اصلی نیست-(که خالی بستند):mad:

این هفته اینقدر بد بیاری و ضد حال خوردم- امید وارم این بازی دیگه خراب نکنه- وگرنه کلا با فوتبال بای بای میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or