FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه هایی که دمو رو بازی کردن AA یا لبه دار شدن یا دندونه شدن یا vertical sync یا هر مرضی که اسمش هست بهتر شده یا نه اخه این قضیه تو فیفا 09 اعصاب واسم نزاشته مثلا تو 09 وقتی بازی میخواد تازه شروع بشه و توپ وسط زمینه هیج حرکتی نکنید بعد می بینید که چطور بافته بازیکنا داغون میشه یا همون اول بازی که بازیکن واسه تمرین میاد هیچ حرکتی نکنید وبه بازیکن نگاه کنید میبینید که بازیکن کلی لبه دار میشه ولی تو حرکت بازی مشکل نداره من این بازیرو با کابل hd و مانیتور 2261v بازی میکنم ولی رو این قضیه خیلی ضد حال خوردم اگه اشتباه نکنم اقا برهان ps3 دارن شما این مشکلاتی که من گفتمو ندارید ما که با xbox 360 ضد حال خوردم دوستان نظرات و تجربه هاتونو بگید اخه واسم خیلی مهمه ممنون

یه چیز ضایعی که تو بازی هست قدرت buffon و cech هست.
هردو شصت و خوردای
آره واقعا این خیلی ضایع هست. احتمالا اومدن 99 بزنند اشتباه شده:biggrin1:

سلام احمد. خوبی؟
آقا در مورد باگ بگم که من اون قدر چیزی توش ندیدم که همه میگن. نمی دونم به نظر من که خیلی خوبه.

حالا مشکلات بازی:
دویدن بازیکنا خیلی مصنوعی شده! نمیدونم دلیلش چیه؟؟!!
دفاع کردن بهتر شده اما بعضی کاربرداش رو از دست داده! مثلا یکبار که LT رو بگیرید میفهمید چی میگم!
داور تو بازیه من یه سوتی داد که جا خوردم! در حالی که ابراهیموویچ تک به تک شد تکلش کردم اونم از پشت اما داور زرد داد!:)
بازی سرشار از باگه که به گفته مدیران ea تو نسخه اصلی خبری ازشون نیست!
با تشكر از اينكه مشكلات fifa10 رو بيان كرديد. اما خواهش ميكنم توي فرومهاي EA هم اين مشكلات و احيانا راه‌حل‌ها رو مطرح كنيد تا براي تمام گيمرهاي جهان نفع داشته باشه. اينكه فقط اينجا مطرح كنيد فقط جنبه درد دل پيدا ميكنه...

میگم وقتی ضربه ایستگاهی میشه ، مثل فیفا 09 فاصله توپ تا دروازه را با واحد یارد میزنه ؟ یل توی این دیگه واحدش متر شده؟
نه همون یارد هست و من ندیدم که جایی برای تغییرش وجود داشته باشه.

پ.ن: تا چند ساعت دیگه مشکلات نه چندان کم FIFA10 Playable Demo رو براتون قرار میدم. موفق باشید

بهترین فیفای تاریخ:دی
1- خدا رو شکر توپ ـه بازی دیگه مثل 09 توپ پینگ پنگ نیست و حداقل میشه وزنش رو احساس کرد ولی بجاش بازیکنا رو زمین اسکی میرن به جای دویدن.
2- سرعت بازی کاملا طبیعی و نرماله
3- سیستم چرخش 360 درجه ای خیلی به روان شدن بازی کمک کرده و میشه کارشون رو به بهترین شکل انجام دادن فقط یکم زمان میبره تا بتونیم بهش عادت کنیم.
4- بازی خیلی واقعی تر شده دیگه به این راحتی ها نمیشه موقعیت خلق کرد بنابراین امیدوارم مسابقات فوتسالی که تو 09 برگذار میشد اینجا دیگه نبینم.
5- فرصت نشد زیاد گل بزنم هرچند در بازی های آفلاین زیاد هم این مورد خودش رو نشون نمیده ولی امیدوارم سیستم روحیه ی که تو 09 گذاشته بودن و گند میزد به بازی اینبار به گذشت گذشته توی بازی نباشه!
6- برخلاف 09 ایندفعه خط کش نمیذارن بازیکنا بعد توپ رو سانتر کنن ، یکم زاویه میگیره توپ!
7- ضربه ی آزاد قسمت ما نشد:دی
8- قدرت مانور روی توپ خیلی بالا رفته راحت میشه آخرای بازی برای حفظ نتیجه توپ رو به گوشه های زمین برد و حریف رو گذاشت سره کار.
9- اینکه میگید زلاتان خیلی ضعیفه اصلا برای من قابل درک نیست ، مگه زلاتان خیلی بازیکنه شاخیه که باید قدرتش 99 باشه مثلا؟ اتفاقا الان رسیده به جایی که باید میبود توی 09 نباید اونقدر قوی طراحی میشد.
کلا فیفا در زمینه ی بالانس بازیکنا مزخرف ترینه! امیدوارم رئال امسال نشه منچستر 08 و 09 ، رونالدو رو به این راحتی( نمیگم اصلا) نمیشد گرفت حالا فرض کنید کاکا ، بنزما و ... رو بخوان مثل رونالدو طراحی کنن خیلی راحت میشه بازی رو تعطیل کرد! (طرفداری رئال نریزن اینجا Spam بدم تیم ما اینجوریه اونجوریه هر چیزی یه حدی داره).
10- خدارو هزاران مرتبه شکر داور وسط زمین مثل مجسمه نیست، وقتی قرار باشه توپ بخوره بهش خودش رو میکشه کنار یا پاش رو بلند میکنه( چقدر گل های مفت خوردیم ما به خاطر این مسخره بازی).
11- تور دروازه ها فوق العادس ، واقعا لذت میبرم از شوت کردن به چنین تورهایی:دی
12- باگ داره بازی ولی فک کنم یکم زیادی گندش کردین در اون حد هم نیست!
13- دفاع کردن هم پیشرفت خوبی کرده با جون و دل میتونین بریزید تو زمین خودتون وقتی حریف فشار میاره.
14- سیتسم تکل زدن بازی بسیار بسیار مسخره شده! خودم رو کشتم نتونستم بازیکن حریف رو بزنم:دی
15- دروازه بان ها انصافا پیشرفت کردن ولی بازهم تعطیل تشریف دارن! به آروم ترین حالت ممکن هم که شوت بزنی دروازه حریف نمیتونه توپ رو کامل بگیره حتما باید دفع کنه!
16- این رو قبلا گفتم؟:دی مشکلی که آرش میگفت هست و اعصاب خورد کن هم هست! حتی تو منو هم گاهی اوقات بازی گیر میکنه.
17- امکان تعویض بازیکن وقتی پشت توپ هستی( در ضربات ایستگاهی و کرنر) واقعا لازم بود اینجوری Puaseـامون هدر نمیره.
18- قبلا گفتم ضربه ایستگاهی قسمت نشد ، ولی توی Arena یکم تمرین کردم دیدم راحت تر میشه به توپ کات داد و گل زد.
19- دستشون درد نکنه توی دموی اول بازی رونی خیلی باحال لمپارد رو ضایع کرد:دی همین که David منچستریه پشتوانه ی خیلی خوبیه:دی
20-در مورد گرافیک هم من چیزه خاصی ندیدم همون 09 ـه تقریبا فقط دعا میکنم بارون رو قرار نباشه با تلسکوپ ببینیم توی نسخه اصلی!

پ.ن: حالا بیشتر بازی کردم میام یکم هم به بازی گیر بدم چون نمیشه الکی با یه بار بازی کردن ایراد گرفت!

آخرین ویرایش:
این چرخش 360 چه جوریه؟
یه نکته رو بگم اول ، برخلاف چیزی که انتظار داشتم هنوز هم نمیشه روی یه مسیر دایره ای کامل چرخید بازم زاویه دار میشه حرکات.
توضیح این سیستم هم واقعا سخته چون باید خودت امتحان کنی ولی میشه گفت دیگه حرکات مسخره ی 09 و ماقبل رو هیچ وقت نمیبینی! برای تغییر مسیر دادن مجبور نیستی روی خط های صاف حرکت کنی میتونی توپ رو بندازی جلو و خودت از کنار بازیکن حریف فرار کنی(چه جوری بگم بازیکن جلوته مثلا توپ رو میندازی جلو خودت از کنار بازیکن حریف میری!) تو نسخه های قبلی هیچ وقت زاویه حرکت توپ با بازیکن فرق نمیکرد ، یعنی باید هردو تو یه مسیر میرفتن.
لازم به ذکره عادت کردن به این سیستم بسیار زمانبر خواهد بود و تقریبا وقتی 10 منتشر بشه همه در بخش آنلاین در یک سطح( راحت تر بگم در حد صفر) هستن ، البته یه سری هستن که واقعا مغز متفکری در زمینه ی فوتبال بازی کردن دارن که اونا بحثشون جداس!
- یه چیز رو یادم رفت بگم بعد از سال ها میتونید لذت پاس های قطری رو مجددا احساس کنید! چیزی که از FIFA07(PC)به بعد هیچ وقت توی نسخه ی کنسولی ندیدم ، حالا یا واقعا نمیشد یا من بلد نبودن البته مورد اول محتمل تره.

پ.ن: ممنون از برهان بخاطر توضیحات ، من چون Fair Play هستم و اینا تاحالا نه خطا کردم ، نه کارت گرفتم نه خط گرفتم:دی

آخرین ویرایش:
احمدرضا ممنون:biggrin1: خوب حالا من اشکالاتی که به چشم اومد رو بگم.
1- بعضی اوقات بازیکنان تیم مقابل یک شوت هایی می زنند که سرعتش 150 مایل در ساعت هست:biggrin1: و هیچ دروازبانی نمی تونه بگیره و توپ ها گل میشه.
2- همون شوت هایی که بالا گفتم اگه گل نشه و به اوت بره، بعد از برخورد با تبلیغات کنار زمین تو با سرعت باورنکردنی برگشت می خوره و تقریبا تا وسط زمین میاد.
3- داور در بعضی مواقع واقعا خطاهای الکی میگیره. مثلا شما تنه به تنه میشید با یک بازیکن و توپ رو ازش میگیرد(برای مثل تری توپ رو از مسی میگیره) و داور خطای تری رو اعلام میکنه.
4- برعکس مورد بالا یک حرکت جدید به بازی اضافه شده که در تنه به تنه ها بازیکن به طور خودکار با دست بازیکن مقابل رو حول میده ولی در مواردی داور خطا نگرفت
5- سیستم سانتر بازی تا حدودی غیر عادی شده. برای مثال شما توپ رو از کنارها با یک قوس کاملا فصایی رو دروازه سانتر می کنید.
6- بازیکن با هر دوپای خود مثل هم سانتر(شوت نه) می کنند. به شخصه خودم با مسی این کار رو امتحان کردم و خیلی عالی-تخیلی با پای راستش توپ رو سانتر می کنه.
7-در ضربات ایستگاهی شما کافی جایی که دروازبان قرار گرفته رو نشونه بگیرید، دکمه LB رو نگاه دارید و شوت رو تا نیمه پر کنید و گل.
8- شما در نیمه ای که از چپ به راست توپ میزنید با گرفتن یک کرنر در سمت نزدیک(پایین-چپ) می تونید به راحتی از نقطه کرنر گل بزنید.
9- این مورد رو نمیشه گفت عیب هست ولی خیلی ها که نسبتا تازه کار هستند ازش ناراضی اند. در این FIFA بازی فوق العاده فیزیکی شده و شما نمی تونید سرتون رو بندازید پایین و هی تو سر توپ بزنید و در آخر هم همه رو رد کنید. باید با کار تیمی رو به جلو حرکت و کنید و سریع پاس کاری کنید.
10- گرافیک استادیوم بازی و لباس بازیکن ها ضعیف هست. در مورد افت فریم هم من تاحالا تو هیچ جایی بازی مشاهده نکردم و احتمالا به یک سری از دستگاه های خاص(حوله پیچ شده:biggrin1:) برمیگرده.

فعلا همین. موفق باشید

بهترین فیفای تاریخ:دی
1- خدا رو شکر توپ ـه بازی دیگه مثل 09 توپ پینگ پنگ نیست و حداقل میشه وزنش رو احساس کرد ولی بجاش بازیکنا رو زمین اسکی میرن به جای دویدن.
2- سرعت بازی کاملا طبیعی و نرماله
3- سیستم چرخش 360 درجه ای خیلی به روان شدن بازی کمک کرده و میشه کارشون رو به بهترین شکل انجام دادن فقط یکم زمان میبره تا بتونیم بهش عادت کنیم.
4- بازی خیلی واقعی تر شده دیگه به این راحتی ها نمیشه موقعیت خلق کرد بنابراین امیدوارم مسابقات فوتسالی که تو 09 برگذار میشد اینجا دیگه نبینم.
5- فرصت نشد زیاد گل بزنم هرچند در بازی های آفلاین زیاد هم این مورد خودش رو نشون نمیده ولی امیدوارم سیستم روحیه ی که تو 09 گذاشته بودن و گند میزد به بازی اینبار به گذشت گذشته توی بازی نباشه!
6- برخلاف 09 ایندفعه خط کش نمیذارن بازیکنا بعد توپ رو سانتر کنن ، یکم زاویه میگیره توپ!
7- ضربه ی آزاد قسمت ما نشد:دی
8- قدرت مانور روی توپ خیلی بالا رفته راحت میشه آخرای بازی برای حفظ نتیجه توپ رو به گوشه های زمین برد و حریف رو گذاشت سره کار.
9- اینکه میگید زلاتان خیلی ضعیفه اصلا برای من قابل درک نیست ، مگه زلاتان خیلی بازیکنه شاخیه که باید قدرتش 99 باشه مثلا؟ اتفاقا الان رسیده به جایی که باید میبود توی 09 نباید اونقدر قوی طراحی میشد.
کلا فیفا در زمینه ی بالانس بازیکنا مزخرف ترینه! امیدوارم رئال امسال نشه منچستر 08 و 09 ، رونالدو رو به این راحتی( نمیگم اصلا) نمیشد گرفت حالا فرض کنید کاکا ، بنزما و ... رو بخوان مثل رونالدو طراحی کنن خیلی راحت میشه بازی رو تعطیل کرد! (طرفداری رئال نریزن اینجا Spam بدم تیم ما اینجوریه اونجوریه هر چیزی یه حدی داره).
10- خدارو هزاران مرتبه شکر داور وسط زمین مثل مجسمه نیست، وقتی قرار باشه توپ بخوره بهش خودش رو میکشه کنار یا پاش رو بلند میکنه( چقدر گل های مفت خوردیم ما به خاطر این مسخره بازی).
11- تور دروازه ها فوق العادس ، واقعا لذت میبرم از شوت کردن به چنین تورهایی:دی
12- باگ داره بازی ولی فک کنم یکم زیادی گندش کردین در اون حد هم نیست!
13- دفاع کردن هم پیشرفت خوبی کرده با جون و دل میتونین بریزید تو زمین خودتون وقتی حریف فشار میاره.
14- سیتسم تکل زدن بازی بسیار بسیار مسخره شده! خودم رو کشتم نتونستم بازیکن حریف رو بزنم:دی
15- دروازه بان ها انصافا پیشرفت کردن ولی بازهم تعطیل تشریف دارن! به آروم ترین حالت ممکن هم که شوت بزنی دروازه حریف نمیتونه توپ رو کامل بگیره حتما باید دفع کنه!
16- این رو قبلا گفتم؟:دی مشکلی که آرش میگفت هست و اعصاب خورد کن هم هست! حتی تو منو هم گاهی اوقات بازی گیر میکنه.
17- امکان تعویض بازیکن وقتی پشت توپ هستی( در ضربات ایستگاهی و کرنر) واقعا لازم بود اینجوری Puaseـامون هدر نمیره.
18- قبلا گفتم ضربه ایستگاهی قسمت نشد ، ولی توی Arena یکم تمرین کردم دیدم راحت تر میشه به توپ کات داد و گل زد.
19- دستشون درد نکنه توی دموی اول بازی رونی خیلی باحال لمپارد رو ضایع کرد:دی همین که David منچستریه پشتوانه ی خیلی خوبیه:دی
20-در مورد گرافیک هم من چیزه خاصی ندیدم همون 09 ـه تقریبا فقط دعا میکنم بارون رو قرار نباشه با تلسکوپ ببینیم توی نسخه اصلی!

پ.ن: حالا بیشتر بازی کردم میام یکم هم به بازی گیر بدم چون نمیشه الکی با یه بار بازی کردن ایراد گرفت!
دمت گرم حال کردم . توره دروازرو خوب اومدی منم تو تریلرا دیدم خیلی حال کردم عالی شده دیگه اون حالت سفتی رو نداشت . تا فردا بازیش میکنم . ممنون

Last edited by a moderator:
21 روز دیگر انتظار

چیزی که من تو دمو بازی دیدم یک بازی فوتبال فوق العاده طبیعی و زیبا بود انیمیشنهای بازی وحشتناک قشنگ و طبیعی بودن سیستم اب و هوای و چمن بازی بسیار قشنگتر شده و از همه مهمتر هوش مصنوعی ارتقا یافته بازیکنان نسبت به نسخه های قبل بود که کاملا انتظارات بازیباز رو از همبازیکنانش براورده میکنه دریبل ها و تاکتیک های جدید و زیرکانه زیادی به بازی اضافه شده که بسیار هیجان انگیزتر و واقعیتر شده ضمنا بازی 21 روز دیگه منتشر میشه.

از کسانی که توضیح دادن واقعاً ممنونم.اگر بازم چیز خاصی رو دیدین بیاین بگین لطفاً.ممنون.
با این تفاسیر فکر نکنم بازی پسرفتی داشته،هر چی بوده پیشرفت بوده یا تغییری نکرده!پسرفتی در کار نیست پس!

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or