FIFA 09 Online League Discussion Board

نظر شما در مورد لیگ آنلاین فیفا 09 چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    46
آقا من که نمی فهمم من امروزم هرچی سعی کردم آنلاین بزنم نشد.. کسی هست که داتک داشته باشه بین شماها که بازی میکنین؟
سلام
من هم ADSL 128 داتک دارم امروز ساعت 1 ظهر دیدم که سرعت دانلودم پایین هست (البته هر روز این طوری هست) تو سایت speedtest.net رفتم و سرعتم رو تست کردم واقعا نتیجه عجیب بود . بهتر دیدم برای شما هم بزارم . به نظر شما با این پینگ میشه تو شبکه کاری کرد !

فقط برای اطلاع دوستان این پست رو دادم . یه مدتی هست که وضعیت داتک واقعا افتضاح شده . مثلا سرعتم هم برای دانلود هم برای آپلود باید 128 باشه !!!

امروز هر کاری کردیم با سیاوش نتونستیم با هم بازی کنیم البته مشکل از طرف سیاوشه اصلا انگار نمیتونه با کسی بازی کنه.:((
دوستان هم راهنمایی بکنن تا مشکل سیاوش رو حل کنیم و لیگ شروع بشه

سلام

امروز هر کاری کردیم با سیاوش نتونستیم با هم بازی کنیم البته مشکل از طرف سیاوشه اصلا انگار نمیتونه با کسی بازی کنه.:((
دوستان هم راهنمایی بکنن تا مشکل سیاوش رو حل کنیم و لیگ شروع بشه
من که خودم نزدیک 10.12 پیغام به سیاوش دادم اما جواب نداد منم گفتم لابد سر گرم بازی و الا من حاضر بودم امتحان کنیم ببینیم میشه بازی کنیم یا نه.من خودم دیروز با اینکه خیلی مشکل بود بعد از نزدیک 10 بار تلاش کردن تونستم دو دفعه با night_vvolf بازی کنم که هر دو دفعه هم باختم:p
راستی حسام جان اگر دوست داری شمارتو به من بده تا هر وقت شد اس ام اس بدم قرار بزاریم بیایم بازی کنیم;)

دوستان کم کم باید برای لیگ دست به کار شد هر کس حاضره در این لیگ شرکت کنه بایه پست اعلام حضور کنه.;)
انشاالله برخی از مشکلات انلاین هم تا به شروع لیگ برطرف بشه.

امیدوارم هرچه زودتر این لیگ راه بیوفته.
بعد از این که 2 روز پیش سرور EA قطع شد مثل اینکه مشکلاتش حل شده. من از دیروز تا حالا 12 دست بازی کردم و مشکلی نبود
دوستان کسی اگه دوستانه بازی میکنه اعلام آمادگی کنه

ببینید سرور EA یه مشکل عجیب داره به طوری که مثلا من نمیتونم با سیاوش و nightvvolf بازی کنم سیاوش نمیتونه با کسی بازی کنه در حالی که علیرضا با سیاوش نمیتونه بازی کنه ولی با night vvolf میتونه بازی کنه محمدرضا ه میتونه با nightvvolf بازی کنه.چیزی فهمیدید؟:biggrin1:
حالا گذشته از شوخی من با چند تا از دوستای خارجی نیز چنین مشکلی داشتم با اونا هم نمیتونم بازی کنم به محض اینکه این مشکل سرور حل بشه لیگ شروع میشه
فقط دوستان لطف کنن اعلام حضور بکنن تا لیگ زودتر راه بیفته

چون من قبلا سابقه داشتن انواع مشکلات رو در PSN داشتم خواستم بگم حدالمقدور سعی کنید تنظیمات مودم و Connection رو به حالتی انجام بدید که NAT شما یا 1 باشه یا 2. بهتر هست Upnp هم on باشه .
من روتر D-Link 1640T دارم و قبلا نمیتونستم COD4 و Warhawk رو با وجود اینکه NAT 2 داشتم بازی کنم. ولی از وقتی که تنظیمات مودم از حالت Routing به Bridge Connection تبدیل کردم تمام مشکلاتم حل شد و NAT هم به 1 یعنی بهترین حالت تبدیل شد( در واقع مشکل از من نبود بلکه از PSN بود چون مودم من اصلا روی Default Setting خودش قرار داشت و من در XBL هیچ مشکلی نداشتم). منظور من ازین حرفها این بود که متاسفانه PSN مثل XBL اینطور نیست که با هر مودم و تنظمیاتی بتونید درحد کمال وبراحتی ازین شبکه استفاده کنید. باید همه چیز به همون حالت دلخواه باشه تا مشکلی نداشته باشید. اگه صحبتهام ربطی به اینجا نداشت عذرخواهم

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or